icon

Gyncare verzus Helios Košice

artemislix
24. okt 2020

ahojte.. chcela by som sa s vami poradiť o skúsenosti, ktoré centrum je podľa vás lepšie, ci už gyncare alebo Helios. S manželom navštevujeme gyncare už od apríla keďže sa nám bábätko nedarí takmer dva roky. Ale nemám nejako dobre pocity z tohto centra. Príde mi to, že z nas ťahajú len peniaze a navyše ani prístup nie je ľudský. Ale možno je to len u mňa zatiaľ pocit a krivdim im. Sme zatiaľ po prvom neúspešnom IUI. Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
mouse14
2. dec 2020

My sme chodili do Gyncare pre tromi rokmi.Divne správanie mali.V 2018 v Heliose sme boli pomohli snažili sa.Teraz sme tam opäť a nechceli mi ani základný profil hormónov urobiť.Po pôrode fungujem inak a zarazila má ich reakcia.Len riešenie rovno umelé!!!To je už o zákrokoch a zárobkoch,nie o liečbe

adulka1989
2. dec 2020

@mouse14 ja si myslím že tie centra majú aj podľa nálady a šťastí mne napríklad druhu iui urobili bezplatné čo vôbec nemuseli mohli zhrabnut peniaze

adulka1989
2. dec 2020

@mouse14 zabudla som napísať že myslím gyncare

evinajj
17. feb 2021

Rada by som prispela skusenostou. Rok a pol sa s manzelom snazime...na odporucanie od mojho gynekologa sme sli do Heliosu v KE ku dr. Hladkemu. Nelutujeme ! Boli sme 2x na vysetreni. Prvykrat v januari, druhykrat teraz vo februari. Problem je v nas oboch ale nie nejako velmi vazny a bez zbytocnych reci nam pekne vysvetlili preco je dobre ist hned na IUI(ideme v marci). Odporucane mame IVF po jednom neuspesnim IUI. Tak dufame ze nam vyjde IUI ...vraj, vzhladom na problem, sanca tam je.

mouse14
17. feb 2021

@evinajj keď budete na IUI si dajte aj HyFosy, to je zistenie priechodnosti vaječníkov.Nam vyšlo IUI a netrebalo IVF!A máte tri pokusy na IUI...

evinajj
17. feb 2021

@mouse14 vajicniky mam teoreticky v pohode, akurat ze na moj vek by som mala mat viac folikulov(malo folikulov moze viest k predcasnej menopauze)len tym padom mam menej vajicok ako by bolo dobre.
Naposledy sme boli na postkoitalne vysetrenie, ktore prebehlo v pohode akurat ze sme zrejme presvihli termin o den. Bola som na 13DC a ovulka bola 12DC

hlubik
17. feb 2021

@artemislix helios Košice

mouse14
17. feb 2021

@evinajj tiež ich mám v pohode.Len to dopomôže k otehotneniu.Dvakrat som mala IUI úspešne po prefukoch ..... bez prefukoch nič neúspešne

evinajj
18. feb 2021

@mouse14 hmm tak uvidime ako to dopadne. Dam potom vediet.

artemislix
autor
19. feb 2021

zotrvala som v gyncare a nakoniec neľutujem. už pekne rastieme aj s malou princeznou pod srdcom ❤️ do pol roka nám pomohli.. hoci som spočiatku mala zmiešané pocity a nebola som si istá a chcela som vedieť názory aj druhých.. ale pre mňa Gyncare, docentka a celý team na jedničku 🥰

evinajj
19. feb 2021

@artemislix super 😊 tak nech ste zdrave 🙂

artemislix
autor
19. feb 2021

@evinajj ďakujeme 🥰

renata8431
10. máj 2021

@livivi24 ahoj, chcem sa spýtať ako to bolo po zmene centra? Výsledky z vyšetrení, odberov ste absolvovali odznova alebo ste ich vyžiadali v Gyncari? Dakujem

livivi24
10. máj 2021

@renata8431 ahoj,no mne v gyncare davali zakazdym vysetrenim aj papier, takze ja som to mala vsetko doma,v heliose netrebalo vsetko odznova podstupovat,aj ked zakladne vysetrenie krvi aj spermiogram si robia oni vlastne

renata8431
11. máj 2021

@livivi24 Dakujem za odpoved

stefania100
23. máj 2024

@evinajj Ahoj, ako? Podarilo sa? 🙂

evinajj
4. jún 2024

@stefania100 ahoj. No nedala som to vediet...dopadlo to zle...do dnesneho dna tehotna nie som .

Strana
z2