Gynfiv hysteroskopia - výsledky
prosím tie čo chodíte do gynfiv ZA ste po ivf, ked ste mali hysteroskopiu o výsledky ste mali volať na recepciu alebo p. cickovej? mám za sebou neúspešný vklad odporučili mi hysteroskopiu tú som tento týždeň absolvovala povedali aby som si tak o 10 dní zavolala o výsledky ale až teraz mi napadlo že neviem komu volať nech nevolám zbytočne inde
Ahoj, hystero ti robili v celkovej narkoze ci? Mna to caka v sept. a idem bez narkozy a mam bobkyyy. Tiez gf zilina.
@januska1905 ahoj, ja som bola bez a dalo sa to vydrzat.....bolelo troska ked bral vzorky ale nic hrozne 🙂
@andrea_r016 dlho to trvalo? Cely ten zakrok? Ktory den cyklu si bola? Mne kazali volat ked pride ms🙏
@januska1905 no ja som bola iba v lokále akože tá hysteroskopia sa dala celkom v pohode vydržať bolo to len o trošku nepríjemnejšie ako hyfosy ani to netrvalo dlho....ale ten odber vzorky ma dosť bolel to som doslova cítila ako to tam zoškrabuje :P :D ale prežila som no :D
Ja som isla po zakroku o 14 dni na kontrolu a tym ze vsetko bolo v poriadku, skontrovali mi sliznicu a rovno sa dohodol termin vkladu. Teraz som v 7.mesiaci. Prajem vela stastia.
Treba volať na recepciu povieš ohľadne čoho voláš a do polhodiny mi volal pan doktor ohľadne výsledkov a ďalšieho postupu.
Dobrý deň môžem poprosiť info o tej hysteroskopii? Prečo sa robi ?,a co to vlastne je Ďakujem
@kilauea kolko sa za také vyšetrenie plati ?
@kika09876543 skontrolujú maternicu či je všetko ok čo sa týka sliznice, či daný deň hysteroskopie sliznica odpovedá tomu v akom dni cyklu si, či netreba lieky ako estrofem....no a neplatila som nič prepláca to poisťovňa čo som bola prekvapená kedže za hyfosy som platila
@kika09876543 neplatila som nič len za anestéziu v centre
Ahoj, ja som zavolala koordinátorke, poznačila si a následne mi zavolali výsledky.
@januska1905 ahoj. Prepáč ze sa ta pýtam ale platila si za vykon v Žiline? Tiez ma to čaká..
@florina9 fuuu nepamatam, ale myslim ze nie
@florina9 mne to tiež navrhli po neúspešnom ket s bez anestezy, veľmi sa bojím ísť, nepoviem že mám za sebou neúspešne vklady, už mame aj dieťatko z prvého et.. neviem či to tak treba, embryo mozno nebolo silne alebo zdravé, ktovie. Pytala som sa na cenu a povedala mi 210 eur tak teraz som v pomykove čo sa to platí alebo nie, vy máte prosím akú skúsenosť?
Mňa to čaká a zvažujem že nepôjdem. Mám strach :(
@veverka86 ahoj. Tiež som bola v gynfiv ZA, bez narkózy. Preventívne. A našli polyp a rovno ho odstránili. Celkovo zákrok v pohode, čo bolo nepríjemné bolo odoberanie vzorky sliznice a samotné odstránenie polypy. Ale bavíme sa o pár sekundách. Fakt, sama som uznala, že na toto narkoza fakt netreba, a to ja som posera, veľký😊😏😅
Nie je sa čoho báť...ja som bola 2x na tom pri vedomí a ôk...nechcelo sa mi riešiť predoperacne....záleží aký máš prah bolesti
@januska1905 ja som veľký bojko, všetko ma boli 😝 neviem sko som dala pôrod bez epi 😀
@andrea_r016 a bolelo to? Koľko to trvalo? Ja dom videla ten nástroj a mám dosť, taká tyč!
@veverka86 nebolo to dlho cca 10-15 minút...mňa to nebolelo...len taky nepríjemný pocit...ale aspoň som vedela, že je to tam čisté a nič nebráni otehotneniu...dokonca mi aj sliznicu poškrabali a to pomáha embryu uhniezdit sa
@andrea_r016 a našli vám tam niečo? Išli ste potom na ket? Podarilo sa? 😇 po koľkých neúspešných vkladoch vás odporučili na hysteroskopiu? A kto vám ju prosím robil? Platili ste? 🙂 ďakujem pekne za odpovede 🙂
@veverka86 nenašli mi chvalabohu nič..hneď po biochemickom som šla na to v gynfive a odporúčal gallo...nie o som hradia ale už neviem koľko. Vklad vtedy vyšiel aké bol MA... a druhý krát som bola tiež tam a tiež nič nenašli ale vklady nevyšli po nej ...potom som už išla na ivf do Čiech...teraz zas idem na hysteriskopiu do nemocnice, lebo mam tam polyp a potom idem rovno na vklad
@andrea_r016 joooj držím veľmi prsty nech vám to vyjde! Potom dajte vedieť 😇😍 vám to robili vždy pred vkladom? Aj viackrát sa to ma robiť? Napr ak pôjdem teraz na ten zákrok a potom na vklad a keby náhodou nevyšiel..
@veverka86 nerobili mi to pri každom....po MA mi ju urobili po 3 mesiacoch, aby videli ci som sa dobre vyčistila a aby skontrolovali ci je všetko ôk....ďakujem....je to naozaj dobre si dat spraviť ak odporúčajú....môže to pomôcť po vklade tomu embrya....a ak nie tak aspoň pre počuť, že ste spravili všetko preto, aby to vyšlo
@andrea_r016 to je pravda človek spraví všetko 😇

Volaj na recepciu....ja som tiez tak volala ale mi jasne dr. Povedal ze volat na recepciu a oni si uz poznacia a dr. Zavola