icon

Helios Martin - osobné skúsenosti

edien
3. dec 2021

Zdravím žienky, mám negatívnu krv po KET. Mám ísť najprv na konzultáciu kde sa stala chyba, prečo sa to neuchytilo. Bola som už aj u dr Staroveckej aj u Cuľbovej. Mám sa rozhodnúť s ktorou budem konzultovať môj stav. Poradte prosím, tie čo majú osobnú skúsenosť, nie že ,,počula,, som..atď. Dik

Strana
z2
snezienkaaa82
5. dec 2021

@jakubrianka áno, s tou fragmentaciou mnas pravdu.
Ja som do Heliosu chodila pred 6 rokmi, tak asi sa tam toho veľa zmenilo, ako tak čítam. Lebo teda nám kadejaké vyšetrenia robili, nikdy sa mi nestalo, to co Tebe, hmmmm

petruska21
21. dec 2021

@edien mne Helios pomohol otehotnieť. Podarilo sa nám druhé IVF a druhý KET. Za mna najlepší Krajkovič a Cuľbová, s doktorkou staroveckou som sa stretla iba na kontrolách rastu folikulov pre Ket, a za mna taká nie veľmi príjemná doktorka.
A len tak mimo tému snažili sme sa 3 roky o bábätko mladá 22 r žena a po úspešnom IVF a pôrode som po 4 mesiacoch zázrakom otehotnela prirodzene ale bohužiaľ som potratila, ale hneď v ten mesiac som znova otehotnela prirodzene a teraz som v 12tt ❤️ Tak zázraky sa dejú ! A to mám mizerne málo vajíčok a vaječníky ako 40 ročná 😅

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
petruska21
21. dec 2021

@edien inak po prvom neúspešnom vklade mo tiež nepovedali prečo to nevyšlo ... ono sa to rieši až min. po dvoch neúspešných lebo je to veľa vyšetrení hematológia, imunológia a genetika ... ale prajem veľa šťastia nech budúci vklad víde 🙂 doktor krajkovic mi vždy hovoril všetko je v hlave a hlavne nestresovat ❤️ Možno mal pravdu po pôrode som nemyslela vôbec na otehotnenie a zadarilo sa. Ale viem, že sa to nedá, keď človek nemá ani jedno dieťatko.

wilagrande
31. júl 2024

@vitriolka ja som u nej aktualne u dr. Staroveckej… prebrala ambul. po inej gynekologycke… jedna znama k nej chodila do heliosu a neviem v ktorom tyzdni ju poslala do nemocnice na potrat ze srdiecko nebije, ona isla do nemocnice urobili este sono a srdiecko krasne bilo a chlapcek je uz velky!!! Ja som bola u nej a povedala mi ze mam cystu na pravom vajecniku a polyp malinky na maternici a o mesiac som isla na preventivku a povedala mi ze mam myom na maternici treba sledovat. Dalsia znama tiez isla k nej s bolestami a pozerala ju a ze vsetko ciste aj vajecniky a este v ten den isla na CT a tam jej povedali ze ma cysty na vajecnikoch… tak rozmyslam ci je ozaj az taka odbornicka

Strana
z2