Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@boska74
Kukaj, tu je Krajkovicova odpoved na otazku ohladom prevozu embryii, co sa ho raz na ich stranke pytala pacientka:
KET je možné uskutočniť inde, ale musíte si dopredu zistiť , či iné pracovisko spracúva embryá rovnakým spôsobom. U nás Vás odovzdanie na prevoz nestojí nič. S pozdravom Dr Krajkovič
@cikyta jasne, ale ja som nekrvacala, len spinila, potom sa mi to zastavilo a potom viac. 2 lekari, a jeden mi povedal, utrogestan 2 tab, rano, 2 vecer, druhy lekar, 3 x 2 Asi je to bezne, len ma to prekvapuje. A potom ked mi povedal, dajte si ten utrogestan a duphaston. Duphaston? Chapes, ved mi ho nepredpisal a ani som nevedela na co je, ostala som len z toho prekvapena.
@brita jedine kde by som ich mohla dat previezt by bol iscare v Martine, do Ba je aj dalej, je to vychodisko, myslim ze tam robia aj prepichovanie obala emb. Aby sa lepsie uhniezdilo, urcite nad tym pouvazujem mame ich naozaj dost, a chcem si ich vybrat, tak opytam sa este raz ich na tie lieky, a urcite budem uvazovat o tomto. Velmi pekne dakujem za tuto informaciu.
@cikyta Prepáč ale nemáš pravdu prečítaj si písomnú informáciu liekov tam je to rozpísané ...liečba sekundárnej amenorey /chýbanie žltého telieska/......liečba/ infertility /neplodnosť/ spôsobenej luteálnou insuficienciou/nedostatočnosťou žltého telieska.....lečba hroziaceho a habituálneho potratu /spontánny potrat/ ...brala som to a brali to aj moje známe čo potratili.
ahojte, prepáčte, že sa miešam do diskusie. tiež navštevujem Helios už zhruba 4 roky...bola som tam moc spokojná, potom sa pár vecí z ich strany pokazilo. ale nezanevrela som na nich a chodím tam naďalej. mali sme tam 4x IUI, 2x IVF a 3x KET. takže máme toho za sebou až príliš 😔
a na ten duphaston - užíva sa bežne a dokonca dosť často v tehotenstvách. veľa krát v kombinácii z utrogestanom. a dávkovanie býva veľa krát hocijaké - podľa toho aký máš horm. profil. ja som pri poslednom tehu užívala 3x2 Utrogestan, 3x1 Duphaston, 3x1 estrimax a fraxík. a bohužiaľ nepomohlo ani toto
zaver je taky ze p. Krajkovic by sa mal troska spamatat. Jeho pristup je velakrat dost divny, a zacina sa tvarit ako majster sveta.
Ahojte, dnes mam dilemu, nakolko mam zacat zajtra stimulovat a zacina ma pobolievat hrdlo a mam zvysenu teplotu. Neviem ci zacat alebo pockat. 😠
Ahojte žienky, chcela by som sa len niečo opýtať.........tiež chodím do Heliosu a chcem vedieť či na výsledky s krvi si musím počkať až ked pôjdem k dr. alebo mi to povedia aj telefonicky na recepcii?Dakujem
@vemido no my sme boli iba prvykrat teraz v Heliose a tiez sa mi neujalo... Na 8den som mala velke bolesti..a v podste som krvacala...dost dlho... teraz mame este zamrazenych 5 drobcekov... tak ked sa otepli..a ja sa budem citit v pohode..pojdeme dufam dalej...nejak sa neviem spamatat...ani psych...ani fyz... som velmi verila, ze to vyjde.. tak vam drzim palceky.. neh to vyjde tentokrat.. 🙂

@brita No tak len treba si to nechať prejsť hlavou a rozhodnúť sa správne......možno by si mohla ísť konzultovať inde.