icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

janamartina
12. okt 2012

@vafinka Nemáš vôbec zač to bola maličkosť 🙂 🙂 🙂

kostickabonnie
12. okt 2012

@tinkatinulka ahoj, aj ja som dnes bola na sono 🙂 som 7dc a mám na jednej strane 3ks 6mm a 3ks 7mm a nejake drobne a na druhej strane 5ks 6mm a jeden velky 14mm, nechapala, ze co tam robi, snad nebude robit problemy 🙂 sliznicu mam 7 mm.

janamartina
12. okt 2012

@kostickabonnie Ahoj no nato že picháš 4deň a si vlastne 7deň cyklu máš krásne vajíčka to krásne reaguješ a pri odbere nebude problém. A čo sa týka sliznice je tiež pekná a kým bude vklad ona ešte narastie. Držíš sa pekne a máš super prognózy. Prajem veľa šťastia a úspechu.

vafinka
12. okt 2012

@tinkatinulka Ahoj, no e nepichli ti este hcg k tomu, teda tu stiplavu do zadku, ja som ju mala skoro stale, a do odberu ti este porastu, a aj sliznica. ja som mala riadnu sliznicu po nej a vajka uz riadne velke v den odberu, ale neboj, este mas troska casu

vafinka
12. okt 2012

@kostickabonnie tak to mas super, tak sa drzkaj, este ich bude, 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
12. okt 2012

@kostickabonnie Tak to máš krásnu úrodu na to že si len 7 DC. 🙂Drž sa.Ja čakám čo mi napíše doki ako budeme pokračovať.

tinkatinulka
12. okt 2012

@vafinka Stiplavka bude zajtra cever-HCG a mam pichat do brucha 🙂 že je potom účinnejšia. Dostanem aj v den odberu este nejake injekcie alebo lieky???Neviete mi poradit..

vafinka
12. okt 2012

@tinkatinulka uz nedostanes, toto si mala poslednu, a tesne pred odberom ja som dostala taku ruzovu oblbovaciu tabletku, teda hned po sone. bo rano najprv ides na sono, a potom si ta uz zoberie sestricka, pojdes sa prezliect, potom na izbu, daju ti do ruky tu ihlu a zachvilu sa ide na to a este ti vezmu krv, ja som po tej tabletke akosi otazela, a potom sa uz beru vajka 🙂

tinkatinulka
12. okt 2012

@vafinka Jej takto to znie tak krasne jednoducho, dufam že sa na ceste nič nevystane a dorazíme načas a že budu zrele vajka.Kedy som im nejak vedela pomoct tak spravim pre ne všetko ale asi je to už len na tom hore či nám dá tu možnosť byť rodičmi.

janamartina
12. okt 2012

@tinkatinulka Ahoj v deň odberu ráno prídeš urobia ti UTZ a dostaneš malú tabletku ktorú ti dajú z malinkom vody zapiť to je taká upokojujúca tabletka pred zákrokom potom si ťa na chodbe vyzdvihne sestrička pôjdeš s ňou do šatne kde sa povizliekaš dáš si veci do skrinky a oblečieš si košielku a pôjdeš na izbu laškať si do postielky a na lôžku ti ešte odoberie sestrička krv to je všetko inak si už nič nepicháš ani oni ti nič nepichajú. Pichanie injekcií končí pregnylom ktorý si pichneš večer keď ti povedia potom následujúci jeden deň doma odpočívaš a až potom ďalší deň máš odber.

radka1704
12. okt 2012

ako tu čítam ze sa nedal zohnat ten pregnyl ja som mala stastie v KE hned v prvej lekarni ho mali takze ked je niekto k Ke maju ho na ťahanovciach

janamartina
12. okt 2012

@tinkatinulka Ahoj no v pondelok nemyslím že budeš mať odber pretože dnes je už piatok a to by ti povedali že si zajtra pichneš posledné dávky injekcií a dali by ti čas o koľkej si večer pichneš Pregnyl a v nedeľu by si oddychovala a pondelok mala odber. Inak 15mm nie je najhoršie a sliznica by ešte tiež narástla do vkladu. Nemusíš mať hlavu v smútku. Teš sa raduj sa a mysli pozitívne. Inak ak chceš aby ti rástla sliznica kúp si v lekárni alchimilkový čaj ale sypaný a pi ho každý deň aspoň sedem dcl. Tým nič nepokazíš.

tinkatinulka
12. okt 2012

@janamartina Ja som sa s doktorom dohodla ze mi mailom napise presnu hodinu pichania injekcii, predpokladam ze zajtra vecer ale este mi ma napisat presny cas.Len pan doktor nejak neni na maily tak neviem.

vafinka
12. okt 2012

@tinkatinulka neboj aj to bude, len treba verit, a ver ze v den OPu ti to ubehne ako voda, a uz lez a nebehaj

tinkatinulka
12. okt 2012

Ahojte kočky nutne potrebujem na zajtrajsi poslednýý deň stimulky1x 75 IU FSH Menogon,Menopur,Merional,Gonal,Puregon alebo Bravelle. Nemáte náhodou moc by mi pomohlo.Dakujem do pošty. 🙂

magica78
12. okt 2012

@tinkatinulka skus temu mam nema lieky 🙂 drzim palce

tinkatinulka
12. okt 2012

@magica78 Vd skúšam kde sa dá nakolko len teraz som sa dozvedela cez mail od dokiho že ešte zajtra potrebujem..☹

magica78
12. okt 2012

@tinkatinulka tak skus aj na temu co maju baby iscar martin

tinkatinulka
12. okt 2012

@magica78 dakujem moc za info 🙂

magica78
12. okt 2012

@tinkatinulka v pohode ved aj tiez neviem ci mi nebude treba o 2 tyzdne 🙂 tak si uz robim prehlad 😀

tinkatinulka
12. okt 2012

@magica78 zohnala som..jupííííí..dakujm Soni 🙂

magica78
12. okt 2012

@tinkatinulka super tesim sa 🙂 a kedy mas odber?

tinkatinulka
12. okt 2012

bruu nocku babeny 🙂

tinkatinulka
13. okt 2012

Ahojte, zohanal som inj., dnes posledná a zajtra pregnyl a už len čakám na utorok ráno na odber.Bojiiim

kostickabonnie
13. okt 2012

@tinkatinulka to je skvela sprava, posuvas sa o dalsi krocik blizsie k vytuzenemu babetku.....ja tam tiez budem v utorok rano, mozno sa uvidime 🙂 budes mat prednost na sono 🙂

kostickabonnie
13. okt 2012

@tinkatinulka jaj, ty ides do Brna, tak sa teda neuvidime, pojdete tam noc predtym alebo az rano?

vafinka
13. okt 2012

@kostickabonnie Ahoj, no ako sa mas???? uz je to manzec tieto posledne dni a kolko mas predbezne vajok???

kostickabonnie
13. okt 2012

@vafinka no, od vcera sa vela toho asi nezmenilo 🙂 a dufam, ze ich tam je stale aspon 6 vpravo a 6 vlavo 6-7mm a mam sa fajn, len dnes som zabudla pit, tak dohanam nasilu nejaky ten liter-dva 🙂 a ty sa mas ako?