Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte babenky.Chcela by som sa vás spýtať ohľadom Heliosu.My sme tam chodili tiež bola som na IUI na 2-hy krat sa nám podarilo.Keď vojdete do Heliosu sú tam sestričky čo objednávajú.Ale chcela by som vedieť či ešte majú na stole také papieriky kde sú napísané lieky pre chlapov.Potrebovala by som vedieť aké lieky sú napísané.Ďakujem vám za odpoveď
@katka1710 ahoj,,,ja som mala podobnu situaciu,,,tiez som si chcela dat vlozit dve embrya,ale odhovorili ma,ze som chuda a ze by sa potom mohli predcasne narodit,kebyze to vyslo,,,ale aj tak,v den vkladu,som mala iba jedno embryiko na vlozenie a o druhom sa este zvazovalo,ci prezije,ale nakoniec mi na druhy den volali,ci ho maju dat zmrazit,,,ale neboj sa,ono to vyjde aj s tym jednym,drzim palceky 🙂
ahojte mna uz caka v pondelok odber a asi na siesty den mam vklad.Zajtra este zvladnut si pichnut posledne 4 inj.a uz mam toho akurat dost.Akurat dnes som sa pital doktora lebo ma velmy bolia prsia ci je to ok a ze som nejaka nafuknuta ze je to ok.Tak som taka spokojna. 😉
Ahojte, som tu nova, chystam sa na ET, od zajtra zacinam s Proverou.. Niekedy na to nemyslim a niekedy mam pocit, ze mi z toho uz prepina, a to neviem co budem robit, ked budem po ET cakat na vysledok, teda ak sa z k tomu dopracujeme.. Ako ste to zvladali vy, resp. zvladate?
Dievčatá robia v Heliose odber vajíčok a ET aj cez sviatky napr. ak by mi to vyšlo napr. cez Štefana alebo na nový rok? Či už na sviatky nič neplánujú?
ahojte zienky,chcem sa spytat,preco ste sa rozhodli pre toto centrum?aky je rozdiel medzi ISCARE a Heliosom??neviem si vybrat spravne centrum a je tu niektora z Vas,ktora podstupila IVF kvoli endometrioze???aka je uspesnost s touto chorobou? dakujem

@leni81 tak hlavne, že sa podarilo 🙂 kedy si bola na iui?ako to, že ste skoro mali dvojičky? Mne lekárka vravela, že keď mi vložia jedno, tak je len min. percento, že sa to môže rozmnožiť...