icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

anuska30
17. jan 2014

ahojte.ja sa chystam na ivf teraz vo februari.manzel ma spermie super.rada by som vedela,ci ste niektora otehotnela klasikou,ktoru preplaca poistovna,alebo ICSI alebo PICSI-ICSI ? mame doma 16 rocnu dceru prirodzenou cestou ,1xmimomater. a 1x missed a 3x neuspesne IUI.Dufam,ze teraz to vyjde.cakam na ms a ide sa na 16-ty den nato. dakujem vam za radu

anuska30
17. jan 2014

este rada by som vedela ci ste si dali vlozit jedno alebo dve embryjka a kolko deticiek sa vam narodilo? 🙂 ma 37 rokov,kolko by ste mi odporucilii? dakujem moc

magdus999
17. jan 2014

@anuska30 ahojy, v heliose vkladajú výlučne len po jednom

adka666
17. jan 2014

@anuska30 ano,keď chceš vkladať viac,musiš si najsť iné centrum.v heliku len po jednom vkladaju. Mozes dat zmrazit a ootom ET.

afrika
17. jan 2014

@adka666 v Heliose vkladajú v pohode aj dve embrijká
@anuska30

afrika
17. jan 2014

@magdus999
@adka666 nám vkladali dva alebo tri krát dve embrijká úplne bez problémov 🙂 🙂

magdus999
17. jan 2014

@afrika človek ich však musí presvedčiť - ja som ich naposledy ukecala na 2, predtým 4 vklady ani počuť, proste vkladajú po jednom......aj mi teraz Krajko povedal, že dúfa, že z toho nebudú dvojičky, že sa uchytí len jedno

afrika
17. jan 2014

@magdus999 nikoho som nepresviedčala... možno preto, lebo som bola dlhoročná pacientka.. oni presvedčili mňa, že v mojom prípade už radšej dve detičky ako žiadne

bublinka322
17. jan 2014

@adka666 Tak už som tam volala tak termín máme 24.2.2014 ráno o 9:00...urobia nám už aj nejaké vyšetrenia tak som zvedavá čo nám povedia.....a začína sa to odznova 🙂

158
17. jan 2014

@lucinda17 neviem co to je ale my mame vsetko ok vraj to bude len ta psychika uvidime mame este dva mrazaciki 😉 tak snad

158
17. jan 2014

@jana954 my beriem uz dva mesiace B6,B12 kyselinu lLystovu a mnzel mala ovela lepsi spermiogram ako 2012 v prvom kole.Teraz mame dva zmrazene tak dufam za sa to podari,ja uz som povedala ze ja beriem aj dvijcata a mne nechceu dat dva a ani nemam chut ich prehovarat .Drzim palce

158
17. jan 2014

mirka1011gratulujem a drzim palce 🙂 🙂 🙂

adka666
17. jan 2014

@afrika presne ako si to povedala, mala si to kontraindikované heliosom. Nie je to bežné a ani časté. So mnou sa o tom ani nebavili a rovno mi povedali, že ak na tom budem trvať, tak sa nedohodneme.

adka666
17. jan 2014

@bublinka322 tak vidíš. A mozes do 24. Oddychovať koľko chceš 🙂 ja budem mať v tom termíne už za sebou vklad dúfam🙂

bublinka322
17. jan 2014

@adka666 tak držím palce...som zvedavá čo nám idu povedať 🙂

afrika
17. jan 2014

@adka666 tak toto mi je záhadou, lebo my sme tu mali vtedy vytvorenú skupinu snažiliek a žiadnej tam nič také nikdy nepovedali 😕 😕

afrika
17. jan 2014

@adka666 možno zmenili postup 😕 😕

anuska30
17. jan 2014

@adka666 mne povedala pani doktorka,ze je to na nas ci si dame jedno alebo dve.my si platime,tak si aj rozhodujeme vravela.

anuska30
17. jan 2014

@magdus999 nie,vkladaju aj dve.pani doktorka vravela,ze sa mame rozhodnut.

anuska30
17. jan 2014

ja uzivam stvrte balenie Inofolicu..

anuska30
17. jan 2014

@afrika mne tiez povedali,ze sa mozeme rozhodnut ci chceme jedno alebo dve.

jana954
17. jan 2014

@158 no také dvojičky..... to by bolo super, asi viac starostí ale sú predsa dve a stále lepšie ako nič.... držím palce nech to dobre dopadne.... 😉

adka666
17. jan 2014

@anuska30 @afrika predpokladam teda, ze ina diskusia sa vedie, ak uz mate neake ivf-ka za sebou a neake diagnozy so sebou. Ja mam prve ivf, na iui sme nikdy neboli, ja som komplet ok,ukazkovy cyklus manzel lahku teratospermiu. A ja dve aj tak nechcem, ale samozrejme, kebz som mala 39 a poslednu moznost tak aj 3 si vlozim🙂))))))

adka666
17. jan 2014

@jana954 presne nad tym som uvazovala, ze by bola spica si dve naraz odrodit a matpokoj 🙂))))))))))))

mimon31
17. jan 2014

ahojte dve su dost problom hlavne vo vyssom veku. casto je jedno slabsie casto krat s vyvojovymi poruchami. chceli sme dve nadtastie sme sa ukecali na jedno a nelutujume vzdy lepsie jedno zdrave ako .....

afrika
18. jan 2014

@adka666 ja som bola 2x na IUI, na jednom IVF, vek 23 rokov a hneď v pohode dve.. diagnóza - PCO, inak nič..

adka666
18. jan 2014

@afrika tak ako nič, keď píšeš PCO a 2x IUI🙂 predpokladam ze tie 2 ti vkladali na tom prvom IVF, lebo ako si písala ti to sami doporučili.........už to tu nejdem viac rozoberať........v každom pripade vidiš, že nie som sama, komu to odprezentovali tak, ako mne, teda že len jedno.......je nás tu viac

afrika
18. jan 2014

@adka666 veď ja som len chcela povedať, že to určite nieje tak, že iba jedno a dve v žiadnom prípadne nevložia 🙂 🙂 ja ti verím, že ti to povedali, len ma to dosť prekvapilo.. no už tam nechodím rok aj niečo, takže sa tam toho mohlo veľa pomeniť 🙂 🙂

lucinda17
18. jan 2014

aj nás vyslovene od dvoch odhovárali, ked sme sa na to opýtali...ja vek 28 pco a priatel iba trošku zhoršený spermiogram ,,,že vraj by mi to pri mojej stavbe nemohli urobiť 🙂 a to zase taká chudučká určite nie som 🙂)))))) mám 163 a 54 kg 🙂))))

magdus999
18. jan 2014

@afrika tak to je jasné, však hádam vedia čo robia 🙂