Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cikyta čo sa týka liekov tak by som tomu velmi neverila že nebudeš doplácať nič. skoro za všetky lieky platíš okrem utrogestanu a p. Krajkovič je super ja som s ním bola nad mieru spokojná ale ked sme išli na IVF a pýtali sme sa kolko nás to bude stáť povedal že sa zmesíme do 700 € a výsledná súma bola vyše 2000 € tak to je troška rozdiel 😒
@adrianas1
@tessy2121 Pred mesiacom som bola osobne v helíku a osobne mi to povedal. Potom som tam bola ráno 29.7.na vyšetrení a ešte v ten den som sa rozhodla, že by sme do toho 3 IVF šli no pre istotu som mu napísala ešte mail, či tá suma platí. On napísal, že cena liekov klesla až na 0 a u nich stojí ICSI a OPK 600 € Ciže mi to druhý krát potvrdil on osobne !
No nič..............toto sa mi vobec nepáči a zrejme je to znamenie k tomu, aby som skúsila to " druhé riešenie ".
ahojte ja si akurat zistujem kolko budem platit predbezne za lieky ale skusam zohnat lacnejsie . a pokial ja mam info a hladala som na nete MZ tak sa to platí.
skoda ze si nevytlacila ten mail a nedala ho tu na nastenku a jemu vytlaceny
http://www.liekinfo.sk/
a aj tu sa dobre kuknut doplatky
@olivia31 ahoj nebola sa na nete viac dni.Prekvapila ma tvoja smutna sprava. Dufala som, ze budes mat pozitivny vysledok. Citim s tebou. Ja sa este stale zmierujem s neuspesnym ET, placem ked ma nikto nevidi, som dost precitlivena. V robote ma nic nebavi neviem sa nastartovat, hlavou mi lietaju rozne myslienky. Uvedomila som si, ze som sa prestala tesit, malo sa smejem. Myslim len na dietatko, po ktorom velmi tuzime okolnosti v nasom zivote hraju v tomto case proti nam. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Vela sily a viery do druheho kola!!!!!!
@fliacik ...drzim palce 🙂
@makovicka53 Ďakujem, aj ja Tebe!!!
ahojte zienky stimuluje nejaka z vas na IVF?
@makovicka53 ja nie, ale drzim palce 🙂 🙂 🙂
@makovicka53 Ano ja.
@izzie27 .. 😀 moja zlata si diky ...drzkaj sa mi 😉
@tessy2121 a v akom stadiu si?
ahoj od soboty picham Puregon a ty si na tom ako?
@tessy2121 ahojky ja tiez od soboty ale menopur 🙂 ... kolko vody ti odporucili pit?
Ahojte, tak dnes som volala do Heliosu, 17.8.12 idem na kontrolne USG a pohovor s embryologickou pred KET.
Uz sa tesim. Prvy ET som prelezala doma a oddychovala, nevyslo to. Teraz, ak sa embryo dobre rozmrazi a bude vklad tak si volno neplanujem , idem normalne chodit do prace. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .Dufam ze to bude dobre rozhodnutie. Drzim nam vsetkym palce.
@waw drzim palce....ja po ET idem tiez do prace...ale az cca 5 dni po ...aspon sa tak na to nebudeme upriamovat 😉
Ahojte baby,prosím vás,viete mi niektorá poradiť aký zákrok robia,keď má partner horší tvar spermií a horšiu motilitu?akosi sa v tom ešte nevyznám a dobre som asi nerozumela dr.Krajkovičovi...či pri každom zákroku si treba pichať injekcie? 😒
@mariettka27 ahoj moj muž ma tiež zlý tvár a kvoli tomu nám povedali,že Insemináciu nám nedoporučujú, ale radčšej ivf takže v tom pripáde si injekcie musíš picháť,kedže ide o umelé oplodnenie,ktoré sa robi mimo tela a vtedy ti musia odobrat vajíčka,ktoré musíš injekciami stimulovať.
@makovicka53 3-4 litre

@olivia31 mala som decapep.proveru a menopur.........
Ty si sa ho PRIAMO na to pýtala, že či je pravda, že su niektore lieky za 0 € ?
Fakt super...teraz neviem, čo si mám o tom myslieť.