icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cikyta
1. aug 2012

@olivia31 mala som decapep.proveru a menopur.........
Ty si sa ho PRIAMO na to pýtala, že či je pravda, že su niektore lieky za 0 € ?
Fakt super...teraz neviem, čo si mám o tom myslieť.

adrianas1
1. aug 2012

@cikyta čo sa týka liekov tak by som tomu velmi neverila že nebudeš doplácať nič. skoro za všetky lieky platíš okrem utrogestanu a p. Krajkovič je super ja som s ním bola nad mieru spokojná ale ked sme išli na IVF a pýtali sme sa kolko nás to bude stáť povedal že sa zmesíme do 700 € a výsledná súma bola vyše 2000 € tak to je troška rozdiel 😒

tessy2121
1. aug 2012

@cikyta ahoj dr.Krajkovic bol riadne prekvapeny ked som sa ho dnes opytala na lieky zadarmo.
,,Odkial prosim vas mate taku informaciu?"
,,Od vas predsa."
Vraj sa musel stat nejaky omyl,lebo od 1.8.2012 sli lieky zasa hore.

cikyta
1. aug 2012

@adrianas1
@tessy2121 Pred mesiacom som bola osobne v helíku a osobne mi to povedal. Potom som tam bola ráno 29.7.na vyšetrení a ešte v ten den som sa rozhodla, že by sme do toho 3 IVF šli no pre istotu som mu napísala ešte mail, či tá suma platí. On napísal, že cena liekov klesla až na 0 a u nich stojí ICSI a OPK 600 € Ciže mi to druhý krát potvrdil on osobne !
No nič..............toto sa mi vobec nepáči a zrejme je to znamenie k tomu, aby som skúsila to " druhé riešenie ".

tessy2121
1. aug 2012

@cikyta ake druhe riesenie?

adrianas1
1. aug 2012

@cikyta a od kedy to mali schváliť tie lieky že by sa nemalo doplácať ?

cikyta
1. aug 2012

@adrianas1 Ja neviem. Proste to tak vraj aktuálne je .

adrianas1
1. aug 2012

@cikyta no hádam od júna lebo mi sme tam boli naposledy 20,6 a platila som si všetko 😒

magica78
1. aug 2012

ahojte ja si akurat zistujem kolko budem platit predbezne za lieky ale skusam zohnat lacnejsie . a pokial ja mam info a hladala som na nete MZ tak sa to platí.
skoda ze si nevytlacila ten mail a nedala ho tu na nastenku a jemu vytlaceny

magica78
1. aug 2012

http://www.liekinfo.sk/
a aj tu sa dobre kuknut doplatky

tessy2121
1. aug 2012

@adrianas1 aj ja som si v júny platila za vsetky lieky,Proveru,Decapeptyl a Puregon.

adrianas1
1. aug 2012

@magica78 A aké lieky zhánaš?

waw
1. aug 2012

@olivia31 ahoj nebola sa na nete viac dni.Prekvapila ma tvoja smutna sprava. Dufala som, ze budes mat pozitivny vysledok. Citim s tebou. Ja sa este stale zmierujem s neuspesnym ET, placem ked ma nikto nevidi, som dost precitlivena. V robote ma nic nebavi neviem sa nastartovat, hlavou mi lietaju rozne myslienky. Uvedomila som si, ze som sa prestala tesit, malo sa smejem. Myslim len na dietatko, po ktorom velmi tuzime okolnosti v nasom zivote hraju v tomto case proti nam. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Vela sily a viery do druheho kola!!!!!!

adrianas1
1. aug 2012

@waw Treba hlavu hore nám vyšiel až 3 pokus KET už sme tiež boli zúfali a teraz klop klop tehulkujeme už 9 týždeň 🙂 a čakáme či budú dve 🙂

magica78
1. aug 2012

@adrianas1 na IVF zatial skusam kto ma znameho v lekarni a uz som zitila jednoho a ze dalo by sa zohnat tak ked budem mat presne co budem uzivat tak hned jej posielam info nech mi urobi CP

adrianas1
1. aug 2012

@magica78 lebo mne ostalo jedno celé balenie puregonu 300 a je mi ho lúto vyhodiť 🙂

makovicka53
1. aug 2012

@fliacik ...drzim palce 🙂

fliacik
1. aug 2012

@makovicka53 Ďakujem, aj ja Tebe!!!

makovicka53
6. aug 2012

ahojte zienky stimuluje nejaka z vas na IVF?

izzie27
6. aug 2012

@makovicka53 ja nie, ale drzim palce 🙂 🙂 🙂

tessy2121
6. aug 2012

@makovicka53 Ano ja.

makovicka53
7. aug 2012

@izzie27 .. 😀 moja zlata si diky ...drzkaj sa mi 😉

makovicka53
7. aug 2012

@tessy2121 a v akom stadiu si?

tessy2121
7. aug 2012

ahoj od soboty picham Puregon a ty si na tom ako?

makovicka53
7. aug 2012

@tessy2121 ahojky ja tiez od soboty ale menopur 🙂 ... kolko vody ti odporucili pit?

waw
7. aug 2012

Ahojte, tak dnes som volala do Heliosu, 17.8.12 idem na kontrolne USG a pohovor s embryologickou pred KET.
Uz sa tesim. Prvy ET som prelezala doma a oddychovala, nevyslo to. Teraz, ak sa embryo dobre rozmrazi a bude vklad tak si volno neplanujem , idem normalne chodit do prace. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .Dufam ze to bude dobre rozhodnutie. Drzim nam vsetkym palce.

makovicka53
7. aug 2012

@waw drzim palce....ja po ET idem tiez do prace...ale az cca 5 dni po ...aspon sa tak na to nebudeme upriamovat 😉

mariettka27
7. aug 2012

Ahojte baby,prosím vás,viete mi niektorá poradiť aký zákrok robia,keď má partner horší tvar spermií a horšiu motilitu?akosi sa v tom ešte nevyznám a dobre som asi nerozumela dr.Krajkovičovi...či pri každom zákroku si treba pichať injekcie? 😒

ivka1404
7. aug 2012

@mariettka27 ahoj moj muž ma tiež zlý tvár a kvoli tomu nám povedali,že Insemináciu nám nedoporučujú, ale radčšej ivf takže v tom pripáde si injekcie musíš picháť,kedže ide o umelé oplodnenie,ktoré sa robi mimo tela a vtedy ti musia odobrat vajíčka,ktoré musíš injekciami stimulovať.

tessy2121
7. aug 2012

@makovicka53 3-4 litre