Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 ahoj tak ako pokracujes? uz by sa ti mal blizit aj OPU. Drzím palce nech to vsetko uz výde
@izzie27 ahoj mame sa dobre len malicka ma zachripnute hlasivky. Vcera sme boli na kontrole krasne nam pribrala az trosku viac ako doktorka pocitala.Hlavne ze papa a krasne nam rastie.Uz ma mala mesiac tak rychlo ide cas pri nej ze niekedy ani neviem aky den je.Este dobre ze chodime vonku ked je pekne pocasie. 🙂
@izzie27 ahoj moja zlata si ze na mna myslis 🙂 ...veru veru v piatok ma OPU dnes som bola na kontrole..tak uvidime aka bude urodicka ...sliznica len 7mm 😒 ....som uz naduta jak koza xixi...a ty sa mas ako?
@ivka1404 ahoj,ďakujem za odpoveď,my sme tam išli len po výsledky spermiogramu a hneď nám tam začal rozprávať tie skratky,takže som nevedela, že čo to je 😀
škoda,že insemináciu neodporúčajú 😒 ,ak som to správne pochopila,to je najjednoduchší zákrok...mne teraz robili hormonálny profil,ešte 2x v priebehu cyklu,a potom sa uvidí....
ak sa smiem opýtať,aké zlé ste mali tie výsledky spermiogramu?môj má morfológiu 0,5% normálnych...ty si už niečo podstúpila z niektorých tých zákrokov?
@dasaa malinkej gratulujem k vymesaciu 🙂 🙂 🙂 To je dobre ze papa a robi len samu radost. 🙂
@makovicka53 v piatok budem drzat palce a prajem nech to dobre dopadne. A ked je sliznica 7mm tak nevkladaju? Mozno este dorastie. 🙂
@mariettka27 vieš čo ani presné neviem,pretože som si ani nevidela len nám to povedali a k tomu kopu iních info tak si už nepamätám,ale vraj sa mu zlepšila pohyblivosť aj počet ale poškodil sa tvár tak ani nám nedoporučili insemináciu a my za sebou neuspešné ivf aj ket. takže sme už s heliosom skončili.
@izzie27 dakujem ...vkladaju aj pri 7mm ale to je minimum...snad dorastie aspon ten 1 milimetrik... budem jej dohovarat 🙂 ...citala som ze ste sa dali na adopciu...drzim moc prstiky...asi to aj dost dlho trva vsak?
@makovicka53 Tak v piatok drzim prsteky aj ja, teraz sa to uz proste MUSI podarit - tolko prstov! 🙂
@makovicka53 hej, 2-3 roky po zapisani do registra cakazelov. Ale chcela by som skusit este Brno a darovne embryo 🙂
@fliacik juuj zlata si dakujem ti...potom dam vediet 😉
@izzie27 no je to dlha cesta...nech cim skor ubehne...inak to Brno je super napad...uz som sa tiez pohravala s tou myslienkou...teraz v blizkej dobe by ste tam chceli zajst?ci?
@makovicka53 prvu ulohu som splnila, prehovorila som mm, lebo ten ze uz nie. Ale rozhodla som, ze teraz s hormonmi dam pokoj, ved na to treba klud a az po novom roku, ked skoncim školu a budem v klude, tak sa tam objednam a budeme to riesit.
@izzie27 ja si myslim ze ste sa rozhodli spravne treba skusat...mozno to raz vyjde a prave teraz ano 😉 ...
@tessy2121 ahojky mozem sa ta opytat ako si pichala pregnyl?ja som si ho do bruska podkozne a vobec nestipal ...koordinatorka vravela ze bude stipat tak som mimo ci som to vobec dobre picha
@makovicka53 mna tiez nestipal pregnyl, ked mi ho teta pichala, ale ona mi ho pichala do svalu. Preco si si ho pichla do bruska?
@izzie27 noo to ti je volaka novinka ja som sa tiez cudovala a dostali sme moznost bud do svalu alebo do bruska ako diphereline tak som si ju pichla ja doma...a nestipala a este koordinatora hovorila ze bude stipat...mozno aj to pomohlo ze som ju vybrala tesne z chladnicky pred vpichom
@makovicka53 no ty si ale sikulka, takze zajtra uz len oddychujes a v piatok ides na to. Tak sa drz 🙂

@olivia31 Aj ked ideš do Brna ti poisťovna prepláca...