icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tessy2121
23. aug 2012

@cikyta tak si ho uz vecer pichnem so vzduchom.

tessy2121
23. aug 2012

@izzie27 mne zas poradili glycerinove mydlo bez parfumu,kupila som ho v bio obchode.

katika125
23. aug 2012

@cikyta žiadne injekcie sa nemajú pichať so vzduchom!!!!

cikyta
23. aug 2012

@katika125 Heparínové inj. su asi iné...mne to PRIZVUKOVALA hematologička,že zásadne s tou bublinkou, že už su tak prichystane. A ked sa mi stalo, že tam mám minimálnu bublinku, tak to bolelo a urobila sa mi tvrdá hrča,ktoru som mala dlhé mesiace... 😒
A ked teraz študujem "preventívne" aj letáky po nete, tak všade v postupe je písane, že tú bublinku nevytláčať.

tessy2121
23. aug 2012

dievcata,volala som Dr.a FRAXIPARIN sa ma pichnut tak ako je aj so vzduchovou bublinkou.Ja som to robila uplne zle.

ria191
23. aug 2012

@katika125 tak toto som riešila aj ja keď som si pichala injekcie (napr. menopur, merional alebo diphereline) a nie vždy sa mi podarilo odtiaľ dostať tie miniatúrne bublinky. A keď som bola v nemocnici, tak keď prišla sestrička s injekciou tak som ju pozorovala. Tie najväčšie vyklepla hore, odstrekla a s tými malými sa ani nezaoberala. Dokonca som sa jej aj na to pýtala a povedala, že tie malinké vôbec nevadia, lebo to ide do svalu.

makovicka53
23. aug 2012

@izzie27 vyskusam xi...dakujem ti ...

makovicka53
23. aug 2012

@tessy2121
@cikyta ...no baby dakujem vam za info..chvalabohu som pichala aj so vzduchom uplne som zatlacila nadoraz injekciu..aj na prib. letaku to tak pisu

waw
24. aug 2012

Ahojte dievcata, ja som dnes 2 den po KET.Psychicky ovela lepsie ako pred dvomi mesiacmi.
Denny rezim mam ako obycajne.Po vklade sme sa boli najest v restike a do vecera som sedela u mami na zahrade a kecala s rodinou.Cez vikend planujem tiez cestu na vychod k rodine.Rozodla som sa uplne odputat a volim presne opacny pristup ako predtym. Neviem ci je to dobre rozhodnutie ale prave teraz to tak citim, nechcem prezivat ten isty stres.S odstupom casu tie chvile po prvom ET tak vnimam!!!!! 😉

tessy2121
24. aug 2012

@waw drzim palce

katika125
24. aug 2012

@ria191 miniatúrne bublinky nevadia ale tie veľké sa majú dať preč

cikyta
24. aug 2012

@katika125 Tie velké tam asi aj na niečo sú 😉 (čo sa hep.inj týka)

katika125
24. aug 2012

@cikyta ako myslíš 😉 vodičku vždy naberieš so vzduchom a ten ti je v tele na ... 😉

makovicka53
25. aug 2012

@tessy2121 ahoj ..ako sa citis? nemas nejake pobolievanie?ja citim maternicu aj vajecniky...

fliacik
25. aug 2012

@makovicka53 To je dobre, babatko si chysta svoj domcek 🙂))

makovicka53
25. aug 2012

@fliacik dufajme...a ty sa mas ako? co nove?

fliacik
25. aug 2012

@makovicka53 U nas nove nic...predo mnou posledny mesiac cakania na manzela, 6 uz mame za sebou...neviem sa dockat...

makovicka53
26. aug 2012

@fliacik ..verim ti neboj ubehne sup sup...uz nech ho mas tu

tessy2121
26. aug 2012

@makovicka53 ahoj v piatok ma velmi bolelo brucho a tocila sa mi hlava,v sobotu brucho len rano ale hlava cely den a dnes mi je dobre,obcas pocitim tlak v podbrusku ale inak pohoda.
Tebe je ako?

waw
27. aug 2012

@tessy2121 Ja som zo soboty do nedela rana nemohla spat, pichalo ma v lavej polovici podpruska. Vcera aj dnes uz nic len sem tam citim vajecniky ale nic strasne.Prsia mam citlive a na dotyk bolestive. Ty ako?

tessy2121
27. aug 2012

@waw mne je fajn,citim sa dobre,no obcas ma zaboli v podbrusku,inak v poho. TEst si si este nerobila?

waw
27. aug 2012

@tessy2121 este nie, a ty?

tessy2121
27. aug 2012

@waw ja tiez nie a asi si ho ani robit nebudem. Ked som bola prvy krat tehotna, robila som si ho od 5.dna kazdy den,pacilo sa mi ako ciarka silnie a skoncilo sa to potratom. Tak teraz na to kaslem.

kostickabonnie
27. aug 2012

@tessy2121 @waw kočky, držim vam palce, odovzdate potom v oktobri stafetku 😉

janamartina
27. aug 2012

dievčatá ja som tiež chodila do MT prvý cyklus my prerušili a tento druhy sme došli až do konca a dnes mám 7deň po vklade embrya tak čakáme 🙂

janamartina
27. aug 2012

tessy2121 tebe test v minule keď si si robila tak od 5dňa ti čiarka tmavla a tmavla a ja dnes siedmi deň a ani náznak po druhej čiarke

waw
27. aug 2012

@janamartina , Vitaj.Drzim palce, verim ze budu len pozitivne spravy.Verime si a negativne myslienky posielame prec. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tessy2121
27. aug 2012

@janamartina tak este pockaj 2 dni a urob si ho znovu. A som rada ze si tu,inak som Peta,my sa pozname.

kostickabonnie
27. aug 2012

@janamartina no super, takze ste 3 čakateľky 🙂 nech máte pozitívnu krvičku na konci tých dlhých 14 dní, pfuj, pfuj 😉

makovicka53
27. aug 2012

@tessy2121 no mna tiez 2 dni po zacalo riadne boliet brucho bolelo zo 2 dni a pridala sa tiez k tomu hlava...tiez mi brucho preslo obcas zaboli ale ta hlava je neznesitelna...a citam ze si predtym testovala uz ok 5 dna nie je to este skoro?ja by som chcela skusit na 7 den no neviem...este sa rozhodnem 🙂