Hormonálna stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Ahojte, chystám sa na stimulku a chcela by som sa spýtať, či ste zvažovali, že požiadate gynekológa, aby vás vypísal na pn počas stimulovania, s cieľom ostať čo najviac v psychickej pohode a zdržať sa väčších či menších fyzických výkonov.
@babes70 nie nezvazovala. Vobec ma to nenapadlo a to mam psychicky velmi narocnu pracu. Naco? Rano som si pichla injekciu a isla som do prace. Co by som doma robila? Kukala z okna ako rastie trava a pozorovala sa? To je to najhorsie,co moze zena urobit. Treba normalne zit dalej svoj bezny zivot. Ja robim na zmeny,takze mi obcas vyslo pichnut si injekcie v praci. Vobec som to neriesila. Nebola som ani prva a ani posledna.
U nas pn ka na ivf nie je, dokonca je aj vynata z contractu. Ja somsi brala dovoldnku. Prvykrat dva tyzdne, teraz tri.
Jsj, a ja som si pn ku nebrsla koli psychickej pohode, ale aby som si nemusela menit sluzby.
Asi to uz nieje aktuálne ale môj názor je ísť pn. Ja som išla normálne do práce a po 3. Injekcie som uz nemala iné východisko len ísť na pn, tak mi bolo zle. A po pichnuti poslednej injekcie pred OPU som uz nič nejedla. Ale každé telo je iné . Niekomu nič nieje a iný ma z tych hormónov zdravotné problémy 😉

ahoj, zalezi na tebe a na tom, aku mas pracu, ak si v praci ok a v pohode tak by som ostala v praci, ak mas v praci stres alebo fyzicku zataz tak by som brala klud doma. je to naozaj na tebe