icon

Hrúbka sliznice po Letrozole: Dorastie do pondelka?

7. máj 2026

Ahojte baby chystáme sa na vklad dnes som mala ultrazvukovú kontrolu som 9.DC od 2ho do 6.dna som brala Letrozol. Doktor mi ale povedal že hrúbku sliznice mám ešte veľmi tenkú 4mm a žiadny dominantny folikul nevidel. Dal mi další termín na kontrolu v pondelok. Myslíte že mi do pondelka nejak dorastie tá sliznica alebo bude odložený vklad?

krasneleto
7. máj 2026

@anonym_autor v hre su obe moznosti... to ti tu zial nikto nepovieme... ale je lepsie odlozit vklad, ako vkladat ked nie je pripravena sliznica na uchytenie....

autor
7. máj 2026
@krasneleto

@anonym_autor v hre su obe moznosti... to ti tu zial nikto nepovieme... ale je lepsie odlozit vklad, ako vkladat ked nie je pripravena sliznica na uchytenie....

@krasneleto lekar sa ma pytal aj ma dlžku cyklu a tym ze ja mam dlhšie cykly 32+dni môže to byt aj tým?

anonym_b75495
7. máj 2026
@anonym_autor

@krasneleto lekar sa ma pytal aj ma dlžku cyklu a tym ze ja mam dlhšie cykly 32+dni môže to byt aj tým?

@anonym_autor ano moze

autor
7. máj 2026
@anonym_b75495

@anonym_autor ano moze

@anonym_b75495 tak sa modlim aby som na pondelok mala dostatočnu hrúbku

krasneleto
7. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b75495 tak sa modlim aby som na pondelok mala dostatočnu hrúbku

@anonym_autor drzim palce

pudinka
7. máj 2026

Je to normalne. Ja som pred vkladom chodila tyzden na kontroly, kym mi sliznica nezhrubla

autor
7. máj 2026
@pudinka

Je to normalne. Ja som pred vkladom chodila tyzden na kontroly, kym mi sliznica nezhrubla

@pudinka a podarilo sa?kolko mm ste mali? a makoniec ste isli aj na vklad?

pudinka
7. máj 2026
@anonym_autor

@pudinka a podarilo sa?kolko mm ste mali? a makoniec ste isli aj na vklad?

@anonym_autor co ja viem, aka bola hrubka, to som neriesila. Len som trpezlivo cakala, kedy mi povedia - mozme ist na to 😁. A podarilo sa, som v 11.tyzdni tehotenstva ☺️