icon

Ide niekto tento mesiac na umelé do Nitry?

janka2810janka
14. júl 2017

Ahojte . O tyzden si mam zacat pichat prve injekcie. Bojím sa toho . Ide niektora z vas tento mesiac tiez ?

janka2810janka
autor
1. aug 2017

@erika7791
A kam idete na dovolenku ?

erika7791
1. aug 2017

Nepoznam tu restiku. Ale kukam, ze je na Romanovej, to je blizko mna, kde byvam, 10 min odo mna, ani tolko nie mozno. Ja byvam pri Drazdiaku, pri jazere.Akurat mi drahy hovoril minuly tyzden ze chce ist niekde na burger, no tak to vyskusame jeden vecer, super ☺️ Tesim sa. Vidim, ze su tam vyborne recenzie. Dakujem, snazim sa ju podporovat aj ja ako sa da, ale nejake veci my bohuzial nezmenime, som sama zvedava co spravi, ci s nim bude chciet zostat. Ja stale verim, ze dostane rozum a zmeni pristup. Neviem ci by som takto mohla fungovat, ja asi nie.

erika7791
1. aug 2017

@janka2810janka Ešte sme sa nerozhodli, rozmyšlame tento rok nad Malorkou, my sme tam uz boli, ale teraz chceme na inu cast. No cakame este ci nevyhodia nejaky dobry last minute. Tak podla toho sa rozhodneme. Prve dva septembrove tyzdne mame volno, tak vtedy chceme ist. Inak uz par dni volna sme mali, boli sme v Tatrach. Brutalne tury sme spravili.🙂

janka2810janka
autor
1. aug 2017

@erika7791 Malorka super 😉 my sme boli len v Bulharsku na konci júna lebo ja som bola cez jesen v Dubaji .
Ale super bolo v tom Bulharsku. Vyborny hotel.
Aj ? No tak potom napis ako vam chutilo som zvedavá 😊
Ja turi moc nemusim . Uz teraz . Ked som este do skoly chodila tak sme toho dosť pochodili no teraz nemusiiim . Radsej lenosit niekde s knihou a tak

janka2810janka
autor
1. aug 2017

@erika7791 tiez si neviem predstavit ze by som v mužovi nemala podporu v takejto situacii.
Jedna znama ma sestru a jej chlap tiez nechcel. No jemu vadilo si to proste tam urobiť. Aj sa po čase potom rozišli ...

erika7791
1. aug 2017

@janka2810janka Bulharsko je super tiez. Isla som len cez Bulharsko, ale zastavili sme sa cestou na niektorych miestach, vsetky primorske staty maju svoje čaro☺️ V Dubaji si bola na dovolenke? Tam by som sla tiez kuk. My milujeme tury, Ty kazdy vikend sme v lese ci niekde na ture, okrem toho sa stale flakame chodime na vylety do roznych miest, na turisticke vylety, ja som cely den v kancliku, a milujem pobyt vonku. V Tatrach sme si teraz brutalne dalibdo tela, vysli sme na Chopok a o jeden den na to na Krivaň☺️Bolo to huste.

erika7791
1. aug 2017

@janka2810janka Neviem si tiez predstavit takyto vztah, tym padom tam nic poriadne nemoze fungovat. Hlavne tato oblast je taka citliva, a je to dolezite rozhodnutie mat dieta, myslim si ze ked s nim zostane tak deti mat nebude. A zmenu ona neurobi, svoje pohodlie nezmeni, skor sa zmieri s tym ze nebude mat deti. Uz viac ako rok sa trapi, a nikde sa za ten cas nedostali, nepohla s nim. Trocha ju lutujem, sj by som jej chcela pomoct, ale neda sa ako. Len musim stat pri nej.

janka2810janka
autor
1. aug 2017

@erika7791 parada , klobuk dole tolko túr 😉 to by som nedala.
Hej dovolenka v Dubaji ale nie cez cestovku. Boli sme s kamoskami na damsku jazdu . Jedna tam ma známych tak sme toho veru vela pochodili aj videli co iný neuvidia.
Pre mna to bola top dovolenka.
Je pekné ze takto travite svoj volny čas. My tiez sa snazime no nie tak aktívne 😂 skôr rybacky a opekacky , korčule ...
Veru treba pri nej stáť ale treba povedat jej aj svoj názor na plne ústa. Možno jej to trochu pomôže pri rozhybani s ním

erika7791
1. aug 2017

Jeeej tak to muselo byt bohové☺️ Super. Taketo dovolenky mam rada, spoznas aj casti miest co inak mozno ani nie. 👍 Dost aktivne travime, ale sem tam aj pasivnejsie, tento vikend sme boli v sobotu v Gyori, pokukali kostoliky, a miesta kde bezne ked sme tam nevidime, a v nedelu sme boli v heden dedinke blizko ba pri vode cely den, citali sme, lustili krizovky☺️Karty nam vietol odfukoval, tak to sme nechali. Opekacky milujeme aj my, ja tiez nemusim stale ten aktivny oddych, niekedy prave naopak, len je hlavne aby som bola na vzduchu☺️ A hrozne rada navstevujem mesta, najdeme nejake zaujimavosti a ideme, bud do Madarska chodime alebo do Rakuska.Hlavne ze vypneme a uzivame si volno.☺️ No vies, je to tazke vyslovit nazor kamoske, ja som radsej ticho, aj tak si hovori svoje, a nepocuva nikoho. Ale velmi sa trapy.

janka2810janka
autor
1. aug 2017

@erika7791 noooooo tak dnes uz pichla oboje . Aj modrinka sa mi urobila . Ale nevadí . 😊
Pekný večer Ti prajem . Som robila salatik na večeru tak odfukujem ...

erika7791
1. aug 2017

Jeej, no super☺️ Juuj tak to si trochu zle pichla ked aj modrinka vznikla. Ale je to iba zvyk, zajtra to pichnes este lepsie☺️Hlavne aby Ta to nebolelo. Ja som dnes tiez vyvarala, a este pracovala na nejakych odvolaniach doma co som si zobrala z prace, akurat teraz som skoncila. Konecne si idem oddychnut, uz mam dost na dnes☺️ Pekny vecer aj Tebe☺️Oddychuj pekne.

erika7791
4. aug 2017

@janka2810janka Sziaaa. Hogy vagy? Hogy birod az injekciózást? Nekem vegre injekcio utan megjott menzeszem, igy nem kell ujra injekciora mennem, ugy hogy happy vagyok🙂 Szép napot még🙂

erika7791
4. aug 2017

@janka2810janka Ahojj☺️Omylom som Ti napisala po madarsky, pisala som si predtym s kamoskou, a nejak som neprepla do slovenciny🙂 Ako sa máš? Ako zvládaš injekcie? Ja som konecne dostala menzes, tak nemusim ist na dalsiu injekciu, tak som happy☺️ Pekny den este ☺️

janka2810janka
autor
4. aug 2017

@erika7791 ahoj 😉 práve dnes som ti chcela pisat , ze ci ste boli ba burger 😊
No paráda ze si dostala aspon veru nemusis dalsie injekcie do seba pchat.
Ja v pohode. Picham. V pondelok mam sono tak som zvedavá ako vajka narastli hihi. Dnes som bola na predoperacnych tak som pol dňa stravila v nemocnici v tomto teple 😨

erika7791
4. aug 2017

Niee ešte sme nešli na burger, ja som Ti mala take brutalne bolesti brucha, že som aj z práce chodila skôr, a oddychovala doma. A pravdupovediac ani do toho tepla sa mi nechcelo. Bola som taka stastna, ze nemusim ist na dalsiu injekciu. A teraz som uz zacala brat lieky aby som zas normalne mala. Viem si predstavit v nemocnici to teplo. Jeeej tak budem držať palce, aby si mala obrovské zdravé vajká☺️

janka2810janka
autor
5. aug 2017

@erika7791 juuuj to ti nezavidim. Ja tiez mávam brutálne bolesti ze az vraciam niekedy.
Dakujem v pondelok dám vedieť 😉 krasny vikend prajem

erika7791
6. aug 2017

Ja bežne nemavam silne bolesti, teraz to bolo skor tou injekciou. Tak oddychuj nech vajká v kľude rastú 👍 Dakujeem pekny vikend aj Tebe ☺️ My sme sa o 3 ej v noci vratili od maminy tak som celkom ko. Idem dnes iba lenošiť. Držim palce a ozvi sa ako ste dopadli☺️

janka2810janka
autor
7. aug 2017

@erika7791 ahoj no tak uz mi dali aj menopur . V stredu dalsia kontrola . Vajka dobre rastu 😉

erika7791
7. aug 2017

@janka2810janka Ahojj ten som si pichala aj ja. No supeeer tesim sa, tak nech len rastú ešte aj do velkosti aj do krásy👍 ☺️A to chodis do Ba na kontrolu ci do Nitry? A kolko injekcii si picháš teraz?

janka2810janka
autor
8. aug 2017

@erika7791 dakujem velmi pekne 😉 kontroly mam v NR no vyber a vklad budu v BA.
Teraz mám tri. Dephereline, puregon a menopur od včera . Dufam ze uz coskoro to bude

erika7791
8. aug 2017

Tak Ta už hádam dlho nebudú trapit, a tie vajka poriadne narastu☺️ Tak ešte ze tak, to by bolo namahave chodit stale do Ba. Tak drzim nadalej palce 👍☺️

janka2810janka
autor
8. aug 2017

@erika7791 bolo by , ale co by som preto nespravila 😊 uz sa fakt nato tesim. Nebola som si tym ista ked povedali ze musis proste zo dna na deň. Ale teraz sa uz tesim. A nepripustam si ze by sa nepodarilo 😊
A aspon pojdem na burger v BA hihi

erika7791
8. aug 2017

@janka2810janka Ved to, urobime mozne aj nemozne, trocha cestovania, stoji za to všetko, kazdy hovori, ze je to narocne obdobie, ale hned na to clovek zabudne, resp to zacne vnimat inak, akonahle je ten malinky zazrak na svete☺️ Na to vobec nemysli, ze by sa to nepodarilo, treba pekne verit a tesit sa. ☺️Moc Ti drzim palce.👍 No a hamburgery tie tiez stoja za vylet do Ba☺️ Uz som ich spominala mojmu drahemu, tak uz je prichystany ze sa tam vyberieme niektory vecer.🙂

janka2810janka
autor
8. aug 2017

@erika7791 dakujeeeeeeeeeem 😊 zajtra dam vediet co mi zasa povedali

janka2810janka
autor
9. aug 2017

@erika7791 ahoj 😊 no uz v sobotu mám výber. Nejak rýchlo sa mi zdá, ale tak uvidíme 😉

erika7791
9. aug 2017

Ahojj☺️No paráda supeer☺️ Tak aj Ty máš potom ten krátky protokol, aj som si myslela lebo moja kamoska ktora bola v Blave v Gyn five, tiez mala vsetko takto rychlo. Aj ked som chodila do Iscare mi hovorili ze na SR sa robi hlavne kratky. Jej odobrali 9 vajicok, chvilu ich pozorovali, nieco doplatili a o par dni uz sla na vklad.☺️ No super, tak nech Ti odoberú velke kvalitne vajká ☺️ A kolko vajicok sa Ti vytvorilo? Nehovorili Ti? Inak ma napadlo, ze mozeme tu pisat aj internou postou, aby sme to čitali iba my.

janka2810janka
autor
9. aug 2017

@erika7791 dlhý mám normalne aj písaní len tiez mi hovorili ze velmi dobre som reagovala. Inak dosť liekov mi poostavalo. Nepovedal kolko ich mám 😣 .
Dakujem tak sa tesiiiiiim

erika7791
9. aug 2017

To nevadi, ked Ti zostali, to ešte možno využiješ v buducnosti. Mne tiež zostali. Škoda ze Ti nepovedali kolko mas, kamoske 9 odobrali, a 6 bolo pouzitelnych, pockali este par dni,a uz boli pouzitelne iba 4, a vkladali jej dve, tak jej este zostali. No tak supeer, tak uz len bud v klude, v pohodicke ☺️👍

janka2810janka
autor
9. aug 2017

@erika7791 ved mi hadam povedia v sobotu kolko mi ich odobrali .
Anoooo som v klude teda snazim sa byt 😊

erika7791
9. aug 2017

Tak to je super. ☺️Ja uz tento tyzden budem mat hotove aktualne vysledky , robili mi novy hormonalny profil tak som taka zvedava. ☺️ Noo idem čitať trochu, dnes mam narocny pracovny den za sebou. Tak sa tesim z Tvojich pozitivnych sprav☺️ Pekny vecer este👍☺️