icon

Idete na IVF v júli-auguste 2020?

smeja1981
3. júl 2020

Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??

Strana
z19
janie7
11. feb 2021

@butterfly333 ja som to tam našla, som krásne googlila a dokonca to, že vraj to prepláca poisťovňa , tak tam v blízkej dobe brnknem. Dala by som si tam vyšetriť, len niektoré hodnoty, načo znovu všetky, som aj fakt zvedavá či mi tie NK bunky klesli. Tom je tuším na tú genetiku zaťažený, ale potom nech majú taký cenník na to ako v Reprofite. No podľa mňa u mňa to nebude genetikou embrya aj keď sa možno mýlim, lebo to by som minimálne už skôr otehotnela prirodzene, ale u nás ani ťuk. Podľa mňa v tom musí byť niečo iné. Inak pýtala som sa koordinátorky, či by sa dala poslať aj biopsia toho vloženého embryjka na genetiku a že vraj áno. Tak to tam v rámci budúcich mesiacov dám poslať a som fakt zvedavá či bude geneticky OK. Môj muž to dnes celé zabil tým, že aj tak som sa ešte chcela stretnúť s Vaškom a normálne sa teší, ako mi bude znovu pichať Pergoveris, no nezabi ho😉

butterfly333
12. feb 2021

@janie7 a kam pôjdeš na tie Nk bunky si dať vyšetriť?

janie7
12. feb 2021

@butterfly333 Priamo v Nitre u Dzurillovej by to mali robiť: toto mám presne z ich stránky: základný imunologický profil (krvný obraz + diferenciálny leukogram, parametre špecifickej a nešpecifickej humorálnej imunity)
rozšírená prietoková cytometria (NK bunky vrátane špecifických „maternicových“ uNK buniek a T-regulačných lymfocytov)
vyšetrenie cytotoxicity NK buniek
detekcia intracelulárnych cytokínov
prítomnosť protilátok v krvi voči spermiám, vaječníkom a zona pellucida

hmmm71
15. feb 2021

@janie7 Ahoj, no tvoj muz musi byt uzasny a musi ta mat velmi velmi rad, ked to cele takto obratil na srandu 🙂 Ty ale este 1 embryo mas ,vsak? Nemusis to cele podstupit odznova. Alebo nie? Mne sa zda, ze si vravela, ze si mala jednu blastocystu A a jednu B, ale ta B je stale k dispozicii zamrazena a caka na vklad? Tu si das vysetrit, alebo ides do celeho IVF a chces nove? Velmi drzim palce do buducna, snad lekari dokazu identifikovat problem a vyriesit ho.

janie7
15. feb 2021

@hmmm71 Ahojky, píšem ti IP😉

hmmm71
22. feb 2021

@butterfly333
Ahoj, ako to s tebou vyzera? Co mas nove? Ja len informujem, ze budem mat dievcatko a vsetky testy na vrodene vady su negativne ❤
Verim, ze tebe sa uz vselico pohlo.

butterfly333
22. feb 2021

@hmmm71 jeeej gratulujem k dievčatku a aké meno máte? No ja idem 2.3.na tu krv na imuno a potom uvidím podľa výsledkov vklad.

tmonika1
22. feb 2021

@hmmm71 pripajam sa ku gratulacii 👏🎉😀

hmmm71
23. feb 2021

@butterfly333 Ninka ❤
Tak drzim palce, tiez sa ti to uz blizi cele 🍀

hmmm71
23. feb 2021

@tmonika1 Dakujem 😍

karina11
8. mar 2021

Ahojte dievčatá, prosím vás, neviete poradiť, s mužom sa rozhodujeme po viackrát neúspešných tehotenstvách , že by sme radi navštívili Centrum asistovanej reprodukcie....nevieme sa ale rozhodnúť pri výbere Centra, čo som pozerala, tak ich je veľa s rôznymi referenciami, som v tomto nováčik, tak neviem načo prihliadať, či na lepšie ceny, úspešnosť..... prosím vás, týmto by som bola veľmi rada, keby ste mi tu poradili, nemáme ešte ani jedno dieťa a vek nás už súri...máme už po 40.

janie7
8. mar 2021

@karina11 Ahoj, no ak si z BA a okolia odporúčam Brno, mám veľmi ťažké srdce na našich lekárov. Ja som zvažovala medzi Reprogenesis a Reprofit a keďže to bolo moje prvé IVF vybrala som si Reprogenesis, kvôli rodinnej atmosfére a hlavne venuje sa ti celú dobu jeden lekár (až na výnimky samozrejme) keďže v Reprofite to už bohužiaľ ako u nás ide na bežiacom páse, no napr. genetika embryí je u nich lacnejšia. Ak by si mala dodatočné otázky kľudne pisni IP, rada poradím, ak budem vedieť😉 Aj keď sa nám prvý KET nepodaril, nemenila by som ani za nič😉

butterfly333
8. mar 2021

@karina11 mám 41r a tiež sme minulý rok hľadali car a našli to naj pre nás reprogenesis Brno síce prvý vklad nevyšiel no ideme ďalej.

tmonika1
8. mar 2021

@karina11 ahoj, my sme boli v nitre v GynCare, je to nova klinika, super pristup.. boli sme sj v brne, aj gynfine.. odporucam gyncare

karina11
9. mar 2021

Ďakujem, dievčence ste zlaté, no som uzlík nervov, z toho všetkého....môj Gyn doktor mi radil aby sme to ešte skúsili prirodzene ako doteraz, ale kto má stále skúšať, keď čas uteká.....my potrebujeme hlavne Predimplantačný genetický skríning embryí, pretože vraj je chyba asi v genetike..... Ako to prosím vás teraz funguje na hraniciach? Ak by sme sa rozhodli pre Brno....lebo muž už tiež stresuje....žijeme hneď pri Trenčíne.

janie7
9. mar 2021

@karina11 😉 Pred PGSkom treba ešte vyšetrenie genetiky oboch z Vás, výmenný lístok ti môže dať gynekológ alebo priamo lekár z Brna. Výsledky z genetiky by ste mali mať do 4 týždňov a na základe tejto genetiky urči lekár čo ďalej. Každopádne na prvej konzultácii Vám navrhnú liečbu a ktoré základné vyšetrenia potrebujete a rozhodnete sa či Vám to takto vyhovuje. Na prechod cez hranice treba potvrdenie z kliniky, že máte neodkladnú liečbu - koordinátorky ho vystavujú ako na bežiacom páse😉 a negatívny Covid test - len som si teraz nie istá, že ako starý, treba mrknúť na stránku ministerstva zdravotníctva😉

karina11
9. mar 2021

@janie7 píšem IP

karina11
9. mar 2021

Žienky a čo hovoríte na Sanatórium Helios v Martine??? Máte niekto skúsenosti?

tmonika1
11. mar 2021

@karina11 ahoj ja nemam skusenosti s helios, ale urcite tu najdes nejake forumno tom ;) drzim ti silno palce 🙏🙏

hmmm71
8. apr 2021

butterfly333
Ahoj, co mas nove? Pohli ste sa niekam?

tinus89
24. apr 2021

@karina11 Helios v Martine neviem,ale my sme boli v BB a tak neskutočný prístup, na prvý šup som otehotnela, pri mne spí malý 9 mesačný chlap už 😄predtým sme chodili do Bratislavy a to akoze len peniaze drankali, a výsledok žiadny...tak sme sa nahnevali a odišli do Heliosu...

karina11
24. apr 2021

@tinus89 Áno, toto som aj ja presne počula, vraj pichajú aj drahé hormonálne injekcie úplne zbytočne!!!

Strana
z19