Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@chrumka321 verim, hlavne vsetko nove stresuje, ale naozaj najviac pomaha byt v pohode 🤗🤞
Ja som mala uspesny az 4-ty vklad a aj to mi vysiel slaby pozitivny test az na 10-ty den, ale po predchadzajucich neuspechoch aj po radach kamosiek som skor ani netestovala, iba to stresuje a pritom hcg 14-ty den z krvi bolo krasnych 1800. Kazdej rastie inak, je tam velke rozmedzie. Preto zbytocne stresovat sa. Drzim palce ✊
fuu baby, ja chcem vydrzať s testovaním az kym pojdem na krv. v sobotu budem mat vklad, prvy. a chcem mysliet pozitivne. ak sa potvrdí, potom si spravim test len tak, zeby som mala co dat do ruky drahemu 🙂
@chrumka321 držím palce
@chrumka321 tak ešte vyckaj a skus o 2 dni ❤🍀🍀
Dievčatá aký máte názor na embryoglue a assistovany hatching dávať alebo nadávať?
Ahojte,ak sa mozem pripojit,tak mna by mal cakat KET koncom januara. Na 9DC mam ist na UZV,zatial beriem prednison,estrofem,fraxiparin,siofor a euthyrox. V podstate ani neviem aky bude dalsi postup a tiez mi pride divne UZV na 9DC ked som vsade citala ze sa robi na 14DC. Ako ste na tom boli vy?
@18dada18 mozno ano, len vsetko komplikuje aj corona (zakazdy treba ist na ag test a ja to beriem vzdy ako potencionalne miesto nakazy). Este som nemala vklad ale keby mi ho odlozili tak to by ma znicilo. 6 mesiacov nam zobrala genetika pretoze nedali vediet vysledky a ked si predstavim ze kde sme mohli byt uz teraz tak mi je len do placu.
@andy238 no ta korona si veru vybrala rok 😒 ja som tiez vzdy stresovala pred testom, to som bola este v stimulácii, bývalo mi az zle od stresu ked som si predstavila, žeby mi vsetko zrušili a potom cele odznova, tie hnusne injekcie. Nastastie som bola vždy negativna a teraz keby sa stalo, tak pojdem o mesiac neskôr. Je to o hubu, ale stále lepšie pred KET ako pred opu. Ja mam uz ale po ket. Tak si odratavam dni 😆🍀
mňa čaká vklad zajtra. bude veľký deň ako hovorí môj drahý 🙂 už teraz ma obskakuje ako keby som už bola tehotná 🙂 sa mu len smejem, že ja ešte nie som, ale ty už si otec (čiastočne, odkedy oplodnili vajíčko jeho spermiou 🙂 ) juj, aj sa teším, aj sa bojím.
No tak žienky, sliznica ukážková aj bez liekov a vklad v piatok ❤️😊

@mikasz to testovanie som už porušila 🙈 niekedy sa celkom vyplaším lebo najmä v noci ma chytí silnejšia bolesť asi na 5 minút a potom to prejde. A inak pocity ako pred MS niekedy. Inak nič, tak uvidíme. Je to pre mňa prvýkrát tak som dosť z toho na prášky. Snažím sa odreagovať, najmä prácou...to mi funguje najlepšie ☺️