Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@alica54321 držím palce ✊😍 ..ja idem na svoj prvý vklad v stredu tak tiez mam uz nejaké tie pochody v hlave, no pekne verim ze všetko bude tak ako si prajeme. 🙏z 10 nam pekne rastie 6 🙂
@alica54321 Držím palce✊🏻, ja čakám na odber krvi na HCG 4.2. Posielam na Vás všetky čo čakáte na 14 dňový odber krvi na HCG pozitívnu energiu. 🥰. Ja som mala vklad piatok a sobotu večer mi volali že sa mám zúčastniť v nedeľu ako náhradníčka na celoplošnom testovaní pri odbere vzorky. 😝 Tak som odobrala vzorku 120 ľuďom . Išla som do toho hrdinsky lebo som si dala počas týždňa urobiť test na protilátky, ktoré mám zatiaľ dostatok a kúpila som si vlastný overal aj ffp3. Možno bláznovstvo ale tá testovacia nedeľa nebola pre mňa záťaž len nová skúsenosť a možno dobré skutky sa oplatia.
@barbor120 ďakujem veľmi pekne a držím palce aj Vám 🍀🙏😘
@ewridika11 Ďakujem veľmi pekne aj Vám prajem veľa šťastia 🍀 vidím že ste pozitívne naladená tak to je super a dobrý základ pre úspech🙂 ja som sa zázrakom ešte corony vyhla tak verím že to tak ostane 🙂 ale určite ste spravila dobrý skutok 🍀 Držte sa 😘
@alica54321 ďakujem krásne 😊 potom dajte vedieť ako dopadli výsledky z krvi 🙂 budem myslieť na Vás😍 mňa to čaká týždeň po Vás
Siiilno verim,že všetko dobre dopadne v prospech každej z nás 🙏❤
Ahojte,ja mam dnes po prvom vklade teraz už len to čakanie 🙏
Ajohteee ja som.bola na vklade 21.1 dnes som 7 den
A vceea som si robila test 🧐 no visiel negativny .
Myslite ze je skoro ?
@farbarka ja ani neviem, od vkladu som necitila nic okrem toho, ze dve noci po sebe na 3 a 4 den ma bodlo v bruchu, jak keby ma mecom prepichli, trvalo to chvilku a inak vobec nic. narastli mi prsia, trochu pobolievaju, trochu som nafuknuta. ale to pripisujem skor liekom asi. dokonca ani pocity nemam ziadne. ani ziadne spinenie som nemala. a kedze som nikdy nemala nejake problemy pred ms, tak ani neviem co by to malo byt 🙂 ten vytok co mas, moze byt spinenie, ktore byva bezne.
@barbor120 držíme palce.✊🏻
@ewridika11 ďakujem pekne 😉
To čakanie je katastrofa 🙈
Ahojte dievčatá, pripájam sa k vám 🙂 25.1. som mala svoj druhý KET a teraz už len čakať..beriem Prolutex,bolí ma bruško po vpichu,ale inak žiadne príznaky
Ahojte dievčatá ja som si robila test na 10 deň nebola tam ani čiarka takže som bola smutná a včera som si spravila znovu na 12 deň a uz sú tam dve čierky 🙂🙏 veľmi sa teším a verím že to bude všetko v poriadku 2.2. Idem na kontrolu tak verím že to budú pozitívne správy.Držím Vám všetkým palce a verím že sa budeme spolu všetky tešiť 🍀🙂❤

Ahojte aj ja by som sa rada k Vám pripojilam
🙂 mám polycystické vaječníky takže dosť velký problém v snahe otehotnieť... 😏 už 2 roky sa snažíme.... v máji minulého roku som absolvovala prvú IUI ktorá bola neúspešná v júni som nejakým zázrakom otehotnela ale bohužiaľ som v 8 týždni potratila 😔 potom sme si dali kúsok pauzu a v decembri mi odoberali vajíčka dokopy ich bolo 15... lekár mi odporučil ich zamraziť vzhľadom k mojej diagnóze ostali mi 4 za ktoré som nesmierne vďačná 🙏 15 januára som absolvovala vklad prvého embya. Veľmi som sa tešila aj bála ostala som na PN keďže pracujem v zdravotníctve a teraz je to tam celkom divoké... tak aby som bola v pohode. Cítim sa dobre ale pocitujem bolest prsníkov, a take bolesti občas ako keby mi mala prísť menštruácia. Dneska som to už nevydržala a spravila som so test a ten bol úplne snehobiely.... takže som prerevala polku dňa ale stále verím že sa tam tie dve čierky ešte objavia. Na krv idem až 2.2. už radšej počkám dovtedy a nejdem sa ďalej stresovať.
Držím Vám všetkým palce 😘