icon

Idete na KET v Januári/Februári 2021?

miskam333
6. jan 2021

Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂

alica54321
25. jan 2021

Ahojte aj ja by som sa rada k Vám pripojilam
🙂 mám polycystické vaječníky takže dosť velký problém v snahe otehotnieť... 😏 už 2 roky sa snažíme.... v máji minulého roku som absolvovala prvú IUI ktorá bola neúspešná v júni som nejakým zázrakom otehotnela ale bohužiaľ som v 8 týždni potratila 😔 potom sme si dali kúsok pauzu a v decembri mi odoberali vajíčka dokopy ich bolo 15... lekár mi odporučil ich zamraziť vzhľadom k mojej diagnóze ostali mi 4 za ktoré som nesmierne vďačná 🙏 15 januára som absolvovala vklad prvého embya. Veľmi som sa tešila aj bála ostala som na PN keďže pracujem v zdravotníctve a teraz je to tam celkom divoké... tak aby som bola v pohode. Cítim sa dobre ale pocitujem bolest prsníkov, a take bolesti občas ako keby mi mala prísť menštruácia. Dneska som to už nevydržala a spravila som so test a ten bol úplne snehobiely.... takže som prerevala polku dňa ale stále verím že sa tam tie dve čierky ešte objavia. Na krv idem až 2.2. už radšej počkám dovtedy a nejdem sa ďalej stresovať.
Držím Vám všetkým palce 😘

barbor120
25. jan 2021

@alica54321 držím palce ✊😍 ..ja idem na svoj prvý vklad v stredu tak tiez mam uz nejaké tie pochody v hlave, no pekne verim ze všetko bude tak ako si prajeme. 🙏z 10 nam pekne rastie 6 🙂

ewridika11
25. jan 2021

@alica54321 Držím palce✊🏻, ja čakám na odber krvi na HCG 4.2. Posielam na Vás všetky čo čakáte na 14 dňový odber krvi na HCG pozitívnu energiu. 🥰. Ja som mala vklad piatok a sobotu večer mi volali že sa mám zúčastniť v nedeľu ako náhradníčka na celoplošnom testovaní pri odbere vzorky. 😝 Tak som odobrala vzorku 120 ľuďom . Išla som do toho hrdinsky lebo som si dala počas týždňa urobiť test na protilátky, ktoré mám zatiaľ dostatok a kúpila som si vlastný overal aj ffp3. Možno bláznovstvo ale tá testovacia nedeľa nebola pre mňa záťaž len nová skúsenosť a možno dobré skutky sa oplatia.

alica54321
25. jan 2021

@barbor120 ďakujem veľmi pekne a držím palce aj Vám 🍀🙏😘

alica54321
25. jan 2021

@ewridika11 Ďakujem veľmi pekne aj Vám prajem veľa šťastia 🍀 vidím že ste pozitívne naladená tak to je super a dobrý základ pre úspech🙂 ja som sa zázrakom ešte corony vyhla tak verím že to tak ostane 🙂 ale určite ste spravila dobrý skutok 🍀 Držte sa 😘

barbor120
25. jan 2021

@alica54321 ďakujem krásne 😊 potom dajte vedieť ako dopadli výsledky z krvi 🙂 budem myslieť na Vás😍 mňa to čaká týždeň po Vás
Siiilno verim,že všetko dobre dopadne v prospech každej z nás 🙏❤

bororka
26. jan 2021

@ciarafan Hlavne, že ti je o dosť lepšie a nemala si vážnejšie problémy 🙂

ciarafan
26. jan 2021

@bororka nie už sa cítim normálne ako každý deň ten prvý deň po opu bol asi naozaj z kolíky lebo už vten deň ráno som nemohla ísť na wc to len tie dva dni tak trvalo potom už bolo všetko v poriadku

ciarafan
27. jan 2021

@bororka ale vklad sanakoniec odlozil

mikasz
27. jan 2021

@voskovka ako si dopadla? 🤞

voskovka
27. jan 2021

@mikasz nič..nevyslo. Máme tam ešte spermie mrazené tak asi dáme IUI aby sme to využili a končíme definitívne.

mikasz
27. jan 2021

@voskovka to ma mrzi 😔

barbor120
27. jan 2021

Ahojte,ja mam dnes po prvom vklade teraz už len to čakanie 🙏

sirka9
27. jan 2021

@barbor120 držím palce. nech to rýchlo ubehne a hlavne nech sa podari 🙂

barbor120
27. jan 2021

@sirka9 ďakujem pekne,musíme vydržať. 🙂

bororka
28. jan 2021

@ciarafan a koľko máte teda vajok? Možno aj lepšie, že sa odložil, aspoň sa trochu vyplavia tie hormóny

bororka
28. jan 2021

@barbor120 aj ja sa pripájam ✊🏿

barbor120
28. jan 2021

@bororka ďakujem krásne 😉

farbarka
28. jan 2021

Ajohteee ja som.bola na vklade 21.1 dnes som 7 den
A vceea som si robila test 🧐 no visiel negativny .
Myslite ze je skoro ?

sirka9
28. jan 2021

@farbarka ešte je skoro. skús neskôr, cca 10 deň. aj keď niekedy ukazuje aj skôr. ale 100% je aj tak až krv. držím palce aby to vyšlo. ja už zajtra na krv. čím bližšie to je, tým viac sa bojím 🙂

farbarka
28. jan 2021

@sirka9 To ti verim ze ano je to stresujuce dost.
Uz si sa testovala ?

sirka9
28. jan 2021

@farbarka nie, som sa zaprela, že nebudem, že počkám na krv 🙂 aby som nestresovala zbytočne práve pri tých negatívnych testoch 🙂

farbarka
28. jan 2021

@sirka9 no tak to mas dobru vydrz ... 😊 ja nie 🥴
A ako sa citis ? Mna neskutocne bolia prsia a citim sa ako.pred ms . pred vcerom som mala ruzovy vitok na toaletaku no ale od vtedy nic neviem comu to pripisovat .

sirka9
28. jan 2021

@farbarka ja ani neviem, od vkladu som necitila nic okrem toho, ze dve noci po sebe na 3 a 4 den ma bodlo v bruchu, jak keby ma mecom prepichli, trvalo to chvilku a inak vobec nic. narastli mi prsia, trochu pobolievaju, trochu som nafuknuta. ale to pripisujem skor liekom asi. dokonca ani pocity nemam ziadne. ani ziadne spinenie som nemala. a kedze som nikdy nemala nejake problemy pred ms, tak ani neviem co by to malo byt 🙂 ten vytok co mas, moze byt spinenie, ktore byva bezne.

ewridika11
28. jan 2021

@barbor120 držíme palce.✊🏻

barbor120
28. jan 2021

@ewridika11 ďakujem pekne 😉
To čakanie je katastrofa 🙈

ciarafan
28. jan 2021

@bororka zatiaľ 8 sa dalo zamraziť a ešte niejake nechali dodnes vraj 6den ako sa vývinu tak síce sa cítim ok ale vraj mám ešte veľké vaječníky aj trochu tekutiny tak preto sa odklada

193169
28. jan 2021

@farbarka ja som mala vklad 20.1. A dnešný test je tiež biely, ešte je skoro. Ešte sa tam objavia //
🍀

lenkajh4
28. jan 2021

Ahojte dievčatá, pripájam sa k vám 🙂 25.1. som mala svoj druhý KET a teraz už len čakať..beriem Prolutex,bolí ma bruško po vpichu,ale inak žiadne príznaky

alica54321
28. jan 2021

Ahojte dievčatá ja som si robila test na 10 deň nebola tam ani čiarka takže som bola smutná a včera som si spravila znovu na 12 deň a uz sú tam dve čierky 🙂🙏 veľmi sa teším a verím že to bude všetko v poriadku 2.2. Idem na kontrolu tak verím že to budú pozitívne správy.Držím Vám všetkým palce a verím že sa budeme spolu všetky tešiť 🍀🙂❤