Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
Dievčatá môžem normálne pokračovať v pití alchemilky? 🙂
@sofinkasarah tak to je supee 🙂 do tretice chlapec alebo dievčatko 🙂 no však ono si vyberie čo bude chcieť byť 🙂hlavne nech je všetko v poriadku to je najdoležitejšie tak Vam budem držat palce🙏🍀
@alica54321 hlavne aby bolo zdravé.
@sofinkasarah presne tak to je najdôležitejšie 🙂
@alica54321 budeme mať aj zimné dieťa.lebo obe baby sú letne
@sofinkasarah vieš čo ja ani neviem,sem včera ma bolel vaječník ale inak žiadne nejaké pocity. Na krv idem 8.2 ešte dalekooo..mňa akurát bolí brucho z injekcií ale inak nič..a ty?
@lenkajh4 aj ja teraz už cítim tie infekcie.boli má to.tiez od 8.2 na krv.mna boleli vaječníky utorok,pichalo má v nich a často chodím na wc.
@sofinkasarah aké máš injekcie či myslíš injekcie zo stimulky? Ja mám injekcie Prolutex
@lenkajh4 aj ja mám tie
@farbarka personál je v splne v pohode aj prostredie tam je pekne. Jedine co mi vadí, že stále som mala výsledok negatívny. 1xIUI negativne, 1x IVF mala som 12 embrii a toto je už 6 Ket a už mi ostalo zmrazené iba jedno embrio. Teraz mi vkladali 2 embria. 3.2. Idem na krv tak dúfam, že to bude pozitívne.
@sofinkasarah vážne? No tak to máme tiež spoločne,ale sú to potvory už 2 modriny mám 🙈
Baby zaujimalo by ma tie co ste na PN (ci uz pred KET alebo uz po) a byvate v tom okrese ktory ma byt znou pretestovany na coronu pojdete? Ja mam dnes vklad a pre istotu som si rezerv. termin na nedelu,ale nechcela by som tam ist. Beriem to tak ze su tam potencionalny ludia s coronou a nechcem sa nakazit nakolko aj tak nikam nechodim a beriem lieky na potlacenie imunity. Za kazdu odpoveď dakujem ☺️

@alica54321 ivf na 1 šup.ved dr.kedcrobil vklad tak sa smial že keď robí vklad on mohol by to byť syn.