Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@farbarka neboj aj tebe bude dopriate byť maminou.adi není stále ten správny cas
@sofinkasarah Tak mas teda tiez za seboou toho dost ale aspon ze si uz mamičkou a drzim palce nech to dobre dopadne
@farbarka hej som,ale tiež som si vytrpela.ale my ženy sme silné,to dáme.
@farbarka a ty máš aký problém keď na ivf si šla.
@sofinkasarah Nemam vajcovody
@farbarka ani ja
@mikasz mne iné netobili,iba štítna vyšla zvýšená hodnota,ale to vraj bolo tými hormónmi.len zas som mala vysoký tlak Asi od 22 týždňa a asi 4+5 krst som ležala v nemocnici.smad toto ak sa ujme nebude také tehu
@sofinkasarah mne napr.po poslednom vyslo hranicne zvysene tsh a endo mi hned nasadila euthyrox, lebo maju lepsie skusenosti ked sa drzi tsh na tej spodnej hranici.
Po opakovanych neuspesnych vkladoch je dobre sa zamerat aj na inu diagnostiku...
@sofinkasarah 9.den. Ešte sa môže stať zázrak že testy neukázali ale už cítim že príde menzes 😕
@miskam333 ale to sú len tvoje pocity,ešte sa to môže zmeniť.ja keď som 1 dcérku čakala prirodzené tak my až v 3 mes.menzes meškal.inak som dovtedyala na čas.tak ešte môžu aj 2 čiarky byt
@sofinkasarah Hmm sele zle
Dievčatá ako ste sa pripravovali na KET brali ste nejaké vitamíny a ako podporiť sliznicu maternice keď sa ide na vklad native cykle (bez liekov) ?
Ahojte tak ja som si chcela overit test z 12 dňa a ked som si ho znovu robila 14 deň čiarka zoslabla.... dneska je 16 deň po Ket a čiarka je slabo viditeľná..... prerevala som celú noc som veľmi sklamaná.....
Držím Vám všetkým palce 🙏❤verím že sa Vám to podarí
@alica54321 to fakt? 😔 Na krvi si bola?
@mikasz idem v utorok ale určite to nebude nič dobre... ked čiarka slabne...
Moja radosť opäť trvala len dva dni....
@alica54321 Ja som dnes 10 den a ciarka len jedna 😪😥😥😥 som sklamana velmi ...
Neviem co dalej bude naozajj..
Drzim ti palce aby tvoja krv ukazala tehotenstvo.
@alica54321 vyzera to ako biochemicke, mrzi ma to 😔 vzdy je ale mala nadej, uvidis v utorok ✊🤞
@gabika108 ja beriem už mes.pred vkladom kys.listovu,vitamín c zo šípkami,hlivu ustricovu
@sofinkasarah Ja som.nebtala nic vobec nevoem.preco ....
Asi som.mala aj ja
@farbarka ja som na 1p den mala tiez len jednu čiarku neboj sa a na 12 den tak boli pekne dve čiarky... Neboj sa verim že sa ti tam ukážu dve jasne čiarky a budeme sa tešit s tebou 🙏velmi ti to prajem
@alica54321 na 10 deň som mysela tým 1p
@alica54321 Dakujemm tii tak este sa spolieham na 12ty den..... Velmi dufam ze ram bude ta druha ciarocka .... Ajjj tebe prajem pozitivny vysledok s krvi.
Ja som dnes 11.den po ket. Včera som si urobila test a bol negativny. Bola som z toho veľmi sklamaná, tak som si povedala, že viac nebudem testovať. V stredu idem na krv. Stále verím, že sa to tentokrát podarilo.
@alica54321 A kam.chodis ak smiem vediet.
@farbarka do centra mysliš ? Do Iscar v Martine

@miskam333 a koľko si po vklade