icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

moschino1986
22. nov 2013

@julka82 aj ked si mala zilky?co ti na to povedal?ze preco?

julka82
22. nov 2013

@moschino1986 ahojky 🙂 nerozumiem otázke.

niki85
22. nov 2013

Ahojte. Mam PCO. Koncim uz 3 balenie inofolic. Test ukazal ovulku uz 2 mesiac takze je to supper. Teraz pri 3 cykl. hned po ovulke zacala som spinit, a mam to uz 2 den. Boli mna aj brucho ako pri menz. Ci moze to byt implantacne spinenie 😠 ? Alebo potrat?? Prosim pomozte zienky.

niki85
22. nov 2013

@lenika21 ahoj. Gratulujem. Ja pijem len jeden sacok tak odporucil gin. Povedal ze to staci. Preco vsetki zienky tady piju dva ? Neni to vela? Mam pco a inofolic beriem uz 3cyklus.

ivveettaa
22. nov 2013

Ahojte, niekde som sa tu dočítala, že píšete svoje otázky na nejakú gynekologickú poradňu online 😉 neviete mi povedať jej názov? tiež by ma niečo zaujímalo,dakujem

ivveettaa
22. nov 2013

@ennynka ďakujem

simca2007
23. nov 2013

ahojte baby chcem sa spytat ci je normalne ze som vysadila HA zacala uzivat inofolic a o dva tyzdne mi dosli skor kramy....a moze sa uzivat aj pocas menzesu inofolic? ci ani nie?

moschino1986
23. nov 2013

@julka82 chcela som sa opytat co ti povedal na tie zilky?to som chcela vediet.

bambinkaa
23. nov 2013

@simca2007 ano po dlhom uzivani HAK som vysadila, lebo sme chceli babo a hned na prvy sup sa to aj podarilo. Asi bol ten cyklus dobre nastaveny. Teraz uz dlho nemam HAK a cyklus je uplne rozhodeny, menstruacia chodi na 25-35-30 dni ako sa jej chce.

bambinkaa
23. nov 2013

@niki85 asi vsetky, ktore piju po 2 chcu babo, tak je asi vacsia sanca, ze sa vytvori folikul, alebo aj 2. Cize aspon 1 by mohol pekne dozriet a potom prasknut. Po prasknuti ta bunka ktora je v nej sa oplodni.

julka82
23. nov 2013

@moschino1986 aha no s dr som to vobec neriesila. Ja som jej len oznamila, ze som inofolic vysadila.

moschino1986
23. nov 2013

@julka82 noo ja podobne!

julka82
23. nov 2013

@moschino1986 ty si to tiež z tohto dôvodu vysadila?

moschino1986
23. nov 2013

@julka82 ano,lebo som mala modre zilky.

simca2007
24. nov 2013

ahojte pijem inofolic 2x denne a bolo tu pisane ze aj grap cerveny by sa mal pit rano a vecer....pijem ho par dni po vysadeni HA a som dostala predcasne o dva tyzdne skor menstruaciu? pisete tu ze ste ho aj vysadili preco?prilis ste krvacali pri menstruacii?alebo preco?

julka82
24. nov 2013

@simca2007 inofolic sme vysadili kvôli tomu, že sa nám začali po nohách robiť drobné žilky - až také siete žiliek a ja som začala špiniť veľmi skoro pred ms. Veľmi to prekrvovalo maternicu.

simca2007
24. nov 2013

@julka82 a to je zle ze ti to velmi prekrvilo maternicu?

julka82
24. nov 2013

@simca2007 keď je maternica príliš prekrvená, drobček sa tam neudrží. Lieky a bylinky kt. prekrvujú maternicu sa neodporúčajú užívať po ovulácii. Platí to napríklad aj pre alchemilku, užíva sa do ovulácie a potom až príchodom ms.

simca2007
24. nov 2013

@julka82 a inofolic ti to sposoboval?

julka82
24. nov 2013

@simca2007 áno inofolic, ale je veľa kočiek ktorým pomohol 🙂, výnimky sa nájdu všade . Sama uvidíš čo to bude robiť s tebou, držím palce 🙂

simca2007
25. nov 2013

@julka82 tak jasne kazdy organizmus je iny.....napr ja som dostala menzes skor ako som ho cakala....

niki85
25. nov 2013

@bambinkaa Ahoj. DAkujem ti za odpoved. Tak teraz vyskusam aj ja po dva pit. Uz treci rok sa snazime a nic... Objednala som si aj alchemilkovy caik, aj soju, pijem tez grepovy dzus, treba vsetko skusat, ked sa tuzi po babenku. Pozdravujem.

deinad
25. nov 2013

@misicka2207 ahoj, tak my sa snazime uz par rokov a presli sme si uz velacim...takze skusam vsetko, co je dostupne, hlavne sa treba pytat, aby si dostala pre seba to naj 🙂

moschino1986
25. nov 2013

dnes som si kupila inofolic zase,lekarnicka mi povedala,ze inofolic by mi nemal ublizit-ze tie zilky ako vyziva a prezradila mi,ze vdaka nemu otehotnela.povedala,ze by sa to malo uzivat cca 6mes.

beyby
25. nov 2013

Ahojte, baby ako dlho po začatí liečby s Inofolicom ste otehotneli? Viem, že je to u každého rôzne, ja len zbieram informácie. Ďakujem 🙂 Ja som ho len teraz začala užívať. 2x1 sáčok

sherny
25. nov 2013

ahojte kočky, a môže sa infolic piť aj ked mám endimetriozu? nikde som sa to nedočítala....
Pomohol niektorej z Vás, kt.má endimetriozu a zároveň PCO?

Snažíme sa 6 rokov a máme za sebou 4 IUI a 2 IVF a nič nepomohlo....tak som sa rozhodla zobrať to do vlastných rúk...už ma nebaví stále počúvať to isté....je to negatívne...... ☹

dakujem za info....

sherny
25. nov 2013

ahojte kočky, a ešte by ma zaujímalo, za akú cenu kupujete infolic a kedy ho začínate užívať a ako dlho...celý cyklus? či ako?

lula1982
26. nov 2013

@sherny ahoj, mne tiez diagnostikovali endometriozu, inak vsetko ostatne ok. Pri laparke doktorka vsetko odstranila. Som po prvom cykle s inofolicom, ms prisla 2 dni skor ( presne na 28 den ) a ms uz nebola taky brutal ako pred laparkou. Teraz som 10dc dalsieho cyklu tak uvidime. Ale inofolic urcite v niecom zabera. Inofolic uzivam cely cyklus 2x denne.

babatenko77
26. nov 2013

@sherny ahoj 🙂 Ja som na tom rovnako ako ty. Mám endometriozu aj PCO. Nevyšlo vám ani IVF? ☹ Ja sa tiež chystám a bojím sa sklamania.