Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@moschino1986 ahojky 🙂 nerozumiem otázke.
Ahojte. Mam PCO. Koncim uz 3 balenie inofolic. Test ukazal ovulku uz 2 mesiac takze je to supper. Teraz pri 3 cykl. hned po ovulke zacala som spinit, a mam to uz 2 den. Boli mna aj brucho ako pri menz. Ci moze to byt implantacne spinenie 😠 ? Alebo potrat?? Prosim pomozte zienky.
Ahojte, niekde som sa tu dočítala, že píšete svoje otázky na nejakú gynekologickú poradňu online 😉 neviete mi povedať jej názov? tiež by ma niečo zaujímalo,dakujem
@ivveettaa tu mozes napisat http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna
ahojte baby chcem sa spytat ci je normalne ze som vysadila HA zacala uzivat inofolic a o dva tyzdne mi dosli skor kramy....a moze sa uzivat aj pocas menzesu inofolic? ci ani nie?
@julka82 chcela som sa opytat co ti povedal na tie zilky?to som chcela vediet.
@moschino1986 aha no s dr som to vobec neriesila. Ja som jej len oznamila, ze som inofolic vysadila.
@julka82 noo ja podobne!
@moschino1986 ty si to tiež z tohto dôvodu vysadila?
@julka82 ano,lebo som mala modre zilky.
ahojte pijem inofolic 2x denne a bolo tu pisane ze aj grap cerveny by sa mal pit rano a vecer....pijem ho par dni po vysadeni HA a som dostala predcasne o dva tyzdne skor menstruaciu? pisete tu ze ste ho aj vysadili preco?prilis ste krvacali pri menstruacii?alebo preco?
@misicka2207 ahoj, tak my sa snazime uz par rokov a presli sme si uz velacim...takze skusam vsetko, co je dostupne, hlavne sa treba pytat, aby si dostala pre seba to naj 🙂
dnes som si kupila inofolic zase,lekarnicka mi povedala,ze inofolic by mi nemal ublizit-ze tie zilky ako vyziva a prezradila mi,ze vdaka nemu otehotnela.povedala,ze by sa to malo uzivat cca 6mes.
Ahojte, baby ako dlho po začatí liečby s Inofolicom ste otehotneli? Viem, že je to u každého rôzne, ja len zbieram informácie. Ďakujem 🙂 Ja som ho len teraz začala užívať. 2x1 sáčok
ahojte kočky, a môže sa infolic piť aj ked mám endimetriozu? nikde som sa to nedočítala....
Pomohol niektorej z Vás, kt.má endimetriozu a zároveň PCO?
Snažíme sa 6 rokov a máme za sebou 4 IUI a 2 IVF a nič nepomohlo....tak som sa rozhodla zobrať to do vlastných rúk...už ma nebaví stále počúvať to isté....je to negatívne...... ☹
dakujem za info....
ahojte kočky, a ešte by ma zaujímalo, za akú cenu kupujete infolic a kedy ho začínate užívať a ako dlho...celý cyklus? či ako?
@sherny ahoj, mne tiez diagnostikovali endometriozu, inak vsetko ostatne ok. Pri laparke doktorka vsetko odstranila. Som po prvom cykle s inofolicom, ms prisla 2 dni skor ( presne na 28 den ) a ms uz nebola taky brutal ako pred laparkou. Teraz som 10dc dalsieho cyklu tak uvidime. Ale inofolic urcite v niecom zabera. Inofolic uzivam cely cyklus 2x denne.
@sherny ahoj 🙂 Ja som na tom rovnako ako ty. Mám endometriozu aj PCO. Nevyšlo vám ani IVF? ☹ Ja sa tiež chystám a bojím sa sklamania.

@julka82 aj ked si mala zilky?co ti na to povedal?ze preco?