Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@janaplt no práveže väčšina kočiek ho užíva 2 x denne.Ja tiež, len ma napadlo to obmedziť, ale nechcem riskovať. Je síce pravda, že niektorá papala raz denne a vyšlo to. Skús prečítať https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ost..., to ťa povzbudí 🙂 sú tam úspešne tehulky 😵
Inofolic som začala užívať od minuleho týždňa tak snáď aj nám pomôže a čoskoro sa budeme tešiť z //
Ahojte, na mne sa tiež príroda riadne vybúrila... O dieťatko sa snažíme už viac ako 10 rokov 😒 Skúsili sme s manželom už hádam všetko...laparoskopiu, neúspešne IVF, všetky hormonálne liečby aké existujú. Mám PCO, zredli mi vlasy, mám veľký problém s lupinami, takisto zvýšený testosterón a nadváhu. Dnes som začala užívať inofolic ale podľa Vás som si dala 2x1 sáčok a nie len jeden ako je tam napísané. Tak čakám na zázrak 🙂 aj ja chcem raz vidieť tie dve vytúžené čiarky
Mala by som jednu otázku: plánujeme s manželom bábätko, tak som bola minule v lekárni si kúpiť kyselinu listovú. A pani lekárnička mi hneď ponúkla infolic, že to sa teraz veľa kupuje, aby sa podarilo otehotnieť. Chcem sa ale opýtať - je podľa vás potrebné, resp. neškodné kúpiť si infolic v prípade, že si myslím, že nemám žiadne zdravotné problémy a pri prvom bábätku sa mi podarilo otehotnieť v prvý mesiac snaženia?
Už teraz bude medzi prvým a druhým dieťatkom dosť veľký vekový rozdiel, tak by som nechcela riskovať, že o toto ďalšie sa budeme pokúšať nejako extrémne dlho. Viem, že je to normálne, že sa nezadarí vždy na prvýkrát, len som teda chcela uistiť, či si môžem kúpiť infolic normálne alebo sa to oplatí naozaj až potom, keď sa dlhšie nedarí, pretože to má aj iné účinky.
Ďakujem za radu.
@zmedardova podla mna je pre teba inofolic zatial zbytocny. Je to liek na PCO ak nemas PCO tak len zbytocne vyhadzujes korunky...
ahojte zienky dnes som bola u doktora som 16ty den cyklu a povedal ze mam tam 20mm folikul myslite ze ovulacia nastane a ci vobec ju mozem mat tak neskoro ked mam cykli 28-29 dnove ?
@janaj733 nenakazal vam tutu mutu? podla mna bude to ovulka vsa uz to je riadny folik no drzim palce ...
@zmedardova aj podla mna je pre teba inofolic zbytocny ked nemas pcos tak naco ho len tak brat keby sa ti dlhodobo nedarilo tak vtedy skus nad tym porozmyslat ale zatial naco..drzim palceky aby si hned mala // 😵
@janaj733 a spermsky bubu ok tak sup na to aspn najblizsie dni ..nam ked dokyka zistila ovulku tak nam nakazala prvy a druhy den tutu mutu a mali sme len prvy den lebo nejak sa nedalo na druhy a aj tak sa podarilo....tie spermosky maju vydrzi neboj nic.. 😉 urcite to vyjde drzim palceky
ahojte kocky,
kam chodite na folikulometriu ? robieva ju gynekolog alebo priamo v CAR ?
mam v tom hokej lebo doki dava ruky od vsetkeho prec, ani odbery nechce robit, nie to este riesit PCO.
dik za odpoved.
@rica1 on to asi videl, ale mozno ma tym nechcel strasit. vela zenam sa podarilo otehotniet aj s tym. normalne sa stym nic nerobi, az ked sa snazi zena otehotniet tak sa to riesi. ale ta liecba aj tak natrvalo neodstrani problem, len sa par mesiacov uzivaju hormony aby si otehotnela. a este mi povedal ze je to vrodene, takze ak to mas tak to urcite lekar uvidi. ved ak sa vam nedari, rovno sa ho na to opytaj. mna sa po prvom dietati hned pytal ze ci chcem dalsie a kedy a ze keby sa po polroku snazenia nedarilo, nech pridem. som nechapala ze co riesi, uz mi je to ale jasne...
@rica1 keby si vedela ze ti nieco je tak 100% neotehotnies. psychika je tu asi velmi dolezita. Prve dieta sa nam podarilo skoro hned, tak nebol dovod na paniku 🙂 ziaden lekar ti nenasadi hormonalnu liecbu hned, 6 mesiacov je bezna doba kedy sa to nechava na prirodu. samozrejme asi zalezi aj od veku zeny. niktore prispevky co citam, ze sa snazia xy rokov a doktor nic neriesi, tak to by ma asi mrdlo uz 😠 inak tie vysetrenia a testy na potvrdenie PCO asi tiez nieco stoja. mne ich spravil hned jak som dosla po tych 6 mesiacoch skusania.....
@zuzka56 a vy sa ako dlho snazite uz?
@olivex
zacali sme tento rok, lenze mam ms 2x do roka cize velmi neni dovod sa snazit, sanca, ze otehotniem je miziva.
najprv si chcem dat do poriadku cyklus, zacala som s inofolicom a bola cakala som vacsi zaujem od lekara ale zatial jedno velke sklamanie, len vsade pytaju same poplatky ale starostlivost ziadna.

Ahojte, chcem sa spytat. inofolic sa berie normalne cely cyklus? alebo len do ovu? dakujem vam 🙂