icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

rica1
13. jún 2013

@jajka1980 no neviem či celkom súhlasím s tým názorom veď percento úspešnosti je celkom vysoké a veľa párom sa vďaka centrám podarilo otehotnieť a v centrách je veeeľmi veľa bábetiek na nástenke s ďakovnými textami..
Podľa mňa tie centra to zadarmo robiť nebudú to je jasne, a malo by to byť vyvážené za plácu aj odvedená práca v ich prípade spokojný tehotný pár.. ale samozrejme že niektoré centrá sú také že ťahajú len z ľudí peniaze.. Ja zatial nemožem povedať krívé slovo, prišla som na prvú konzultáciu a hneď mi porobili a objednali ma vyšetrenia ktoré by som u mojho gynékológa asi ťažko čakala 😖 takže sama som zvedavá ako dopadneme

rica1
13. jún 2013

@jajka1980 a koľko máte rokov? no ale ani v centre neurobia hneď ivf kým neprídu na príčinu kde môže byť problém, tam urobia tiež dosť veľa vyšetrení kým zistia a keď nezistia tak je to idiopatická sterilita takže tiež to už je diagnóza na ivf...

zora256
13. jún 2013

Ahojte!Tak dnes om začala užívať Inofolic 2x denne,má niekto skúsenosť z PCO na oboch vaječníkoch a 2potraty kvôli nekvalitným vajíčkam?Po akom čase sa vám podarilo otehotneiť z Inofolicom myslím koľko ems. ste ho užívali 2x denne?Kým ste úspešne otehtoneli .Ďakujem za odpovede vopred 😉

jajka1980
13. jún 2013

@rica1 Tak my ked sme boli v centre, nehľadali príčinu...nerobili mi žiadne vyšetrenia...iba napísali do karty -nezistená príčina neplodnosti..a drahý mal vraj "ukážkový" spermiogram..takže nechápem, ako mohol byť ukážkový, ked teraz takáto Dg..
Ja mám 32 a drahý 35.rokov..
Preto ma gyndoška poslala do tkanivovej banky, aby sa zistilo, kde to viazne..

jajka1980
13. jún 2013

@zora256 Ahoj..pozri si túto stránku...je zaujímavá.. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/
Držím palce.. 😉

janaplt
13. jún 2013

@krisruska Dakujem pekne 😉

rica1
13. jún 2013

@jajka1980 podla tych parametrov ktore si tu uviedla mal fakt dobry ten spermiogram,, a vidis mne zas navrhli vsetky mozne vysetrenia ktore aj dopadli dobre u mna takze ja by som mala byt ok no a manzel neviem , my sme so spermiogramom na tom potom uplne bezradne

zora256
13. jún 2013

@jajka1980 Ďakujem je to inšpiratívne hneď mi je ľahšie na duši 🙂.A ty už ako dlho ebrieš inofolic?A ďakujem a prianie 🙂

zora256
13. jún 2013

@jajka1980 Ahoj!
Teraz som čítala,že si terza azčala brať aj ty Inofolic.A čo sa týka tých 2rokov snaženia,my sme sa o prvé snažili 3,5roka kým sa podaril,aj tot ka,že 2roky sm brala clostilbegyt a potom som prestúpila a terajší lekár nás najskôr poslal na spermiogram a muž mal len 50% životaschopných spermií,ale on nebral nič enchal to tak,vraj má čas na dieťa...a tak poč ase bral E vitamín a to bolo všetko mne dal elkár Duphaston naúpravu cyklu a po pol roku užívania Duphastonu a muž E vitamínu som sotala tehotná. A po pôrode na preventívke mi gyndoš zistil PCO a od vlani marca sa snažíme o druhé a beriem Duphaston ktorý mi je vraj málo,keďže som aj vlani v máji aj teraz v máji aj sním potratila,,,tak mi poradil Inofolic...Moc dúfam,že zaberie a skončí sa moja púť za detičkami,a naplní sa moja túžba po 2deťoch a aj miesto v mojom srdci.A tebe tiež moc prajem aby sa vaša túžba po deťoch naplnila 😉

zora256
13. jún 2013

@rica1 Vraj aj mužom zaberie Maca a Selezin Ace.Môj berie teraz Selezin ACE od walmarku,má doma na 2mesiace ešte keďže spermie sa obmieňajú všetky za 3mesiace 😉 Držím moc päste aby sa vám čoskoro zadarilo babulko 🙂

jajka1980
13. jún 2013

@rica1 Tak neviem ako je to s tým spermiogramom, no vraj nieje najlepší a treba to riešiť..Tak povedala Dr, no vraj nieje ani veľmi zlý..Takže liečba nasadená a hádam zaberie všetko..a mm tvoj nebol na spermiograme?

jajka1980
13. jún 2013

@zora256 Ja som začala brať inofolic tento cyklus..Dr povedala, že nech užíva môj partner mesiac produkty a tak mám začať s braním ja...aby sa mu po mesačnej liečbe trocha zlepšili spermie...
A nieje zač...som rada, že stránka povzbudila...a potešila.. 😉

jajka1980
13. jún 2013

@zora256 Vdaka..Ten duphaston beriem aj ja, no od 16-26. DC..kvôli tomu, že mi zistili, že mám nedostatok progesteronu..
No hádam všetko zaberie tak ako očakávame a splní sa nám sen...

jajka1980
13. jún 2013

Prajem dobrú noc...a pozitívne myslenie.. 😉

rica1
14. jún 2013

@jajka1980 moj bol na spermiograme, množstvo 220mil/ml pohyblivosť rýchlo progresívna 60% pomaly pohybujuce sa 20% a ostatné s anehýbali ale patologia 96%

rica1
14. jún 2013

@zora256 ja mojho tiež dopujem všetkým možným ale neviem či to zabralo aj keď po mesiaci od prvého spg bola na druhom a tam sa patologia zlepšila o 2percentá ale teda množstvo mal iba 67mil/ml a predtým prvý krát mal až 200mil

krisruska
14. jún 2013

@julka82 Predtým ako som brala Inofolic, som občas cítila ovulku a mrška sa mi tak hlásila 1-2 dni dopredu pobolievaním. Ale ako ho beriem sa tie prejavy tak zintenzívneli, telo je asi tak z neho nabudené, že teraz všetko prežívam naplno. Nasledujúci cyklus bude asi posledný s Inofolicom a potom končím i so snažením. A tento cyklus ani komentovať nebudem, tieto prejavy za posledných 5 dní.... včera ma hlava bolela kompletne celý deň (a to už 4 deň a noc) a tá hnusná kovová pachuť v ústach, nemohla som sa jej zbaviť, nič nezaberalo ani ústna voda, brucho kríže sa skludnili. Graf Ti ani nebudem ukazovať, lebo mi je z neho zle, nechala som sa samou sebou nahúckať a testla som 😠 , čo som si zakázala, výsledok ani komentovať nebudem, naštvaná som na seba a ako 😠 . Dnes sa samozrejme ozvali ms bolesti-brucho kríže. Nech už ten menzes príde, lebo mám toho už plné zuby, mám pocit, že moje telo sa na mne dobre baví 😠 . Prepáč za tú negativitu, musím v sebe vyhrabať pozitívnu náladu 😝 Dúfam, že si na to lepšie, držím Ti palčeky 😉

julka82
14. jún 2013

@krisruska ja sa ti ani nečudujem. Ale tak ktorá snažilka nemá takéto stavy pred ms? Najlepšie obdobie je asi tak 4-5 DC, keď má baba novú nádej a zmieri sa s tým, že to nevyšlo. Keď niekedy uvažujem nad tým, ako sa nedarí tak ma napadne, že čo ak sa nebude dariť aj naďalej a čo potom, pocit úzkosti atď atď ale vždy tie stavy nejak prejdú. Nie je ani dobre na to moc myslieť, lebo potom je to len horšie. Ber to tak, že inofolic doberieš, dal ti doporiadku všetko a potom sa organizmus už pekne naštartuje a pôjde to samo. Koho by to napadlo, že splodiť drobca je niekedy tak náročné. My sme si už x-krát povedali, keby to človek vedel dopredu tak by sme si nedávali taký pozor. Nuž ale tak čo už. Ja verím, že to príde keď to prísť má. 🙂 A k tomu testu - všetky sme také, ja som min. cyklus tiež testla a potom si nadávala. Dúfam, že ma to tak skoro nenapadne 😅 . Držkaj sa

krisruska
14. jún 2013

@julka82 Ďakujem si zlatá 🙂 Ak by mi nebolo tak strašne zle už 5. deň, tak by to bolo v pohode, tento mesiac som práveže bola veľmi zmierená s osudom 😀 No to snažilkovanie je niekedy ťažké, len s tým, že ja už jednu bambulu mám, beriem to už trošku inak, ako som smutná, keď to nevíde, ale je to iné ako pri prvom. Mňa hlavne štvú tieto sprievodné veci, ako keby mi to chcela dať tá mrcha ešte poriadne vyžrať, skôr ako príde. 😠

julka82
14. jún 2013

@krisruska no konečne som našla to tvoje grafisko 😀 . Ty a teba hnevá ten dnešný pokles? Lebo podľa mňa ak vychádzaš len z grafu tak z toho nemôžeš vedieť momentálne ešte nič. Veď také výkyvy mávaš predsa a ten graf je inak supiš 😉 . Síce teba skôr tie bolesti. Vieš čo ti poviem? Celý minulý cyklus som bola hotová z tej bolesti v podbrušku a riešila všetko dookola. A teraz? Ja nemám vôbec čo riešiť. Priebeh je zatiaľ normálny, nič nebolí nič necítim, len by som spala furt, ale to z toho tepla 😠 a graf je normálny . Mne tiež človek nevyhovie. Ani žiaden náznak pichnutia v podbrušku do kelu. Keď si teraz spomeniem ako som si rátala mesiace aby som ani náhodou nemala drobčeka v znamení barana, tak sa teraz na tom len smejem.

zora256
14. jún 2013

@jajka1980 Ďakujem 🙂Aké produkty berie tvoj muž?Môj Selezin ACE berie už pomaly mesiac a ja Duphaston beriem od 11dc do 25dc A Inofolic 2x denne od včera a zajtra by mi ms mala prísť aj ma brucho bolí ako na ms,tak snáď nebude dlho naťahovať a dôjde dorána.Kiežby júl bol šťastným mesiacom pre nás obe 😉 a nájdeme si // na testoch a narok budeme mať babulky jarné 😉

krisruska
14. jún 2013

@julka82 Veď práve, že graf je krásny a pravé to, že z neho neviem nič, tak mi je z neho zle 😀 Keby som včera aj dnes tak hlbšie klesla, tak nepoviem, ale takto...teploty hore, zle mi je ako...no strašne, opäť sa pridala hlava...Ti vravím telo má zo mňa srandu, ako kedy bolo proti mne. Buď rada, že Ti nie je zle, to môže byť tiež dobré znamenie 😉 Inak ja som mala po ovulke kľud, až na týchto pár dní.

zora256
14. jún 2013

@rica1 Ja sa vtomto nevyznám..akoto,že mal lepšie ek´d mal menej množstvo spermií?Ale tak nezáleží tak na množstve ako na kvalite,veď Môj muž mal len 50% života schopných a množstvo 20,0 mil./ mil. A po 9mesiacoch sa nám po vyšetrením podaril malý a to len 2mes. bral len E vitamín.pred otehotnením..to nás v januári posielali na andrológiu u DR,Kubiša v B.B. a od augusta bral E a v októbri som ostala tehotná,ale to bolo v roku 2010. od vtedy sme neboli ani na kontrole zo spermiami :-ú muž odmieta ísť na vyšetrenia,tak preto berie radšej Selezin ACE,ke´dže je to na mužnosť vitamín,tak sná´d zaberie a mne Inofolic z Duphastonom a bude všetko ok,len sa nestresujte,lebo stres má opačný účinok na plodnosť...Bohužiaľ.Držím palčeky a neboj vitamíny zaberú aj tvojmu mužovi 🙂len ank berie vitamíny a bude fajn neboj do 2-3mes. budete tehu 🙂

julka82
14. jún 2013

@krisruska ty no ja som zvedavá na teba. Verím, že záver grafu bude ako má, miminálne za odmenu kvôli tým bolestiam. Tak už len čakať 😠

krisruska
14. jún 2013

@julka82 Aj ja 😀

zora256
14. jún 2013

@krisruska Ahoj!Držím palce 😉 ,aby Ti zle bolo kvôli tehu.A vravia lekári,že keď je počas tehu zle,to znamená,že je plodík silný a nedôjde k potratu,takže maj radosť,ztoho,že Ti je zle.A kedy Ti nemá prísť ms? Kedy budeš testovať?

krisruska
14. jún 2013

@zora256 Ďakujem si zlatá, no uvidíme, čo z toho bude. Ms má prísť dnes a dnes som aj testovala, ale nič 😝

zora256
14. jún 2013

@krisruska Ahoj!Tak držím palce aby o pár dní boli testy pozitívne a ms endošla 🙂Mne má zajtra prísť aj sa tak cítim...ale tak nikdy sa nedá vedieť,ale tak som min. mes potratila ešte ani emsiac to nie je,tak sme sa moc ensnažili,ale tak počas ovu sme mali sex....

jajka1980
14. jún 2013

@rica1 Tak sa to hádam dá do poriadku ta patologia..Držím palce..

krisruska
14. jún 2013

@zora256 To mi je ľúto, dúfam, že ťa čoskoro potešia dve čiaročky 😉 želám Ti to a ďakujem za povzbudenie, pomohlo, pretože dnes sa mi strieda plačlivá nálada s veselou, des, mám to dnes nejaké domotané 😅