Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@krisruska Chuť v ústach ako železo, bolesť v krížoch a bolesť ako pred ms...hmmm...to sú prejavy ako pri tehu...a negatívny test nemusí nič znamenať...možno /ak sa zadarilo/ máš ešte nedostatok HCG, preto test ukázal negatívny výsledok..
Tak držím palce...a mrchu nečakaj...odožeň ju preč, nech príde o 9.mesiacov... 😉
@krisruska No moja tak mocd ržím päste,aby si naozaj bola tehu lebo podľa tých príznakov by som sa aj stavila 😀 ,že si tehu 🙂.A díky za priania 🙂verím,že sa nám podarí otehotneiť do septembra určite budem vtom 🙂Budúci týždeň sa nám iste pochváliš z // na testíku cítim to dúfam,že ma pocity nesklamú 🙂
@jajka1980 Moja podľa toho článku čo si mi link dala o Inofolicu a tehulkách,tak veru za 1,5 mesiaca tam zabralo väčšine žien,tak budúci mesiac to istí 😉 ja ms nečakám,ale tie bolesti sú mi moc povedomé na ms ako vždy pred ms,takže proste cítim,že sa blíži a ráno už tu bude :-/,ale nevešiam hlavu budúci emsiac sa zadarí max v auguste 😉
@jajka1980
@zora256 No baby ja už to začínam pripisovať tomu Inofolicu, že vo mne vyvolal všetky tieto príznaky, ozaj. No ale neviem, pri prvom (už jednu nezbednicu doma mám), mi deň pred mrškou ukazoval test také čáriská a teraz, že ani náznak 😕 . Ale ste zlaté. Nech je ako chce, už to nijak neovplyvním, jednoducho buď sa budem tešiť, alebo sa otrasiem a jede sa ďalej 🙂
@krisruska Skús si pozrieť túto stránku..sú tam príznaky, ktoré opisuješ aj ty..
http://www.maskaran.com/sk/1839.html 😉
Ahojte, mate niekto skusenosti s inofolicom pri nizkom amh? - znizena ovarialna rezerva? vdaka źa info
@jajka1980 Ahoj!neboj podarí,sa len je otázne,že kedy ktorej z nás snažiliek 🙂netreba sa vzdávať,bábo bude,to je stopro,len reba čakať 😀 raz na ovu potom zas na dátum ms a potom na pozitívny testík,všade sa čaká,treba asi prestať myslieť na tieto veci a príde to ek´d nebudeme ani čakať 😉
@krisruska Pozri,len na môj prípad,mne pri malom neukazovali testy // ani za 2týždne meškania až na 3týždeň lebo sa mi ovulácia vtedy posunula na posledný týždeň pred ms,a to som vtom čase nesladovala ovuláciu vôbec...a min. mesiac už po ovulke na 9deň som mala silnejšieho ducha na testoch,takže je pravdivé,že každé tehu je iné,a možno tebe pri tomto druhom bude tak ako mne pri prvom 😉 a ukážu Ti testy pozdejšie 🙂Držkám palce 😉
Ahojte. Dlho som vás tu čítala a dneska som sa konečne odhodlala a kúpila som si Inofolic aj ja . Dala som si večer jeden prášok. Poradíte mi prosím, či brať jeden, alebo dva krát denne? 😉
@jajka1980
@zora256 Nie baby budme realistky, ja si meriam bazálnu teplotu, takže presne viem, kedy bola ovulka a to by už test jednoducho ukázal ( a dnes mi opäť o niečo klesla teplota, takže buď dnes, alebo zajtra príde). Najviac ma štve práve to, že som mala (mám) ozaj všetky tehu príznaky a týchto posledných 5 dní mi bolo naozaj príšerne zle a to nie som padavka, každopádne tieto príznaky bez tehu pred ms podľa mňa nie sú normálne. Ja mám ten pocit, že to všetko inofolic. Tento mesiac mi to dala ms poriadne vyžrať, dúfam, že sa aspoň dobre baví 😠 😢
@misula4660 ,
ide o to, či máš pravidlenú MS a či ovuluješ...
ak áno, tak ja by som začala s jedným, upravila stravu - menej tukov a cukrov a pridala viac pohybu,+ vitamín E,C, selen, zinok.
ak ms nemávaš, tak skús hned 2 sáčky + hore spomínané
@sarafortuna ms nemávam vôbec pravidelnú, pokiaľ nedostanem od dr. vyvolávačku, tak nemám aj rok...minulý rok som brala pravidelne macu a mávala som presne na čas aj ms, každých 28 dní, ovulka síce bola len 3krát za rok, ale aspoň sa dalo, ale potom som zostala tehotná, v 8tt som potratila a od vtedy mi nezaberá ani maca, od kedy som potratila, teda od 28.10.2012 som menzes zase nemala. No zmenila som dr. a budúci týždeň idem k novej dr. na všetky potrebné vyšetrenia, tak som zvedavá, ako to dopadne všetko...
@krisruska AHoj§Tak zrejme každé telo ináč prijmá všetky druhy liekov nie len Inofolic,niektoré priberajú a iné chudnú..ja napríklad beriem len 3deň tak neviem čo bude somnou robiť ani to neviem kedy začína účinkovať???Ale tak ja sa vposlednom čase myslím mesiace rada pred ms vyjedám sladké a slané hlúposti 😠 ,kiežby som enjedla toľko hlúpostí,ale tak zas chudnem pri malom 🙂 čo som rada.ň,ale na druhej strane aj som otehtonela úspešne ek´d som bola najtučnejšia za celých mojích 26rokov života až 72kg...A teraz mám len 58kg..A to fakt len čo behám okolo malého,okopávam v záhradke a upratujem,nič iné len teraz som azčala cvičiť aby sa tuk zmenil na svaly,vraj je potom ľahší pôrod 🙂Ale tak som zvedavá,či nebude problém mi otehtoneiť z mojimi kg...keďže aj rpedtým trvalo 3,5roka otehotnieť kým som od hormónov nepribrala až na 72kg :-/ˇNechcela by som tak veľa pribrať,ale zas na druhejs trane za celé tehu som pribral alen 4kg čo bolo fajn,ztej stránky,že bábo zomňa čerpalo výživu ja som chudla už po pôrode som mala len 68kg.
@jajka1980 Tak pozri na moje teplotky 😖 : http://www.fertilityfriend.com/home/kica. Uvidíme na zajtrajšej teplote.
@misula4660 Ahoj!Prajem Ti aby sa vám zadarilo čo najskôr babulko 😉 Tak Inofolic je vraj dobrý na kvalitu vajíčok.ALe tak Ti dr.snáď nasadí aj hormonálnu liečbu na cyklus k tomu,Ja beriem Duphaston aby mi chodila ms pravidelne a ešte aj Inofolic,ja som rpišla o bábo vlani v máji a teraz zas v máji,kvôli nekvalitným vajíčkam hoc som bola len v 3-4tt.Ale snáď do tretice sa nám podarí už zdravé a aj ostane,a aj vám ďalšie 😉
@zora256 Tak to Ti váha dobre behá a krásne si schudla aj ja by som potrebovala, u mňa sa váha nejak stále drží na rovnako, len po pôrode som sa nejak inak rozložila 😀 Pri prvom tehu, niektorý nevedeli do 6 mesiaca, že som tehotná, pri mojej výške-185 cm sa to nejak rozloží 😀 Ja sa ani nevážim, radšej keď neviem, aspoň nestresujem pri každej čokoláde 😀 Ale pri deťoch sa dobre chudne, hlavne keď už jazdia na odrážadle ako šarkani, narážam na našu malú strelu 😀
Inak dnes sa skoro všetky príznaky stratili, občas sa ozvú kríže a je mi tak nevoľno, len aby sa z toho nevykľulo niečo iné 😖
@krisruska Ahoj!Neboj nič iné sa nevykľuje 🙂To je fajn,ke´d Ti malá rada behá na odrážadle,mne sa len trošku povozí na nej,aj to zriedka,radšej na trojkole ho tlačím alebo ide pešo,či kočíkom,ale tak ja nechodím kočíkom a trojkolkou pomaly tak mám pohyb a vonku stále okolo kvetíns a motám a máme aj zvieratá,a to ja jem veľmi veľa sladkostí a slaného,čo by som nemala ☹ a najmä povečeroch,zato mi je toa jč udné a ke´d jem zdravo tak akoby to bolo opačne u mňa či čo,vtedy skôr priberiem...Asi to robia u mňa tie hormóny či čo z Duphastonu a aj mužské hormóny skôr...ja meriam len 165-167cmpresne neviem lebo aj vškole mi raz tak emrali a raz tak...Tak sa aj smejem,že koľko kg má malý ja oto menej od pôrodu 😀Už bude mať 15kg onedlho užý mi má 14,6kg.Proste presne o 14kg som ľahšia než pre tehotenstvom a počas tehotenstva som len 4kg pribrala tie ani nerátam,lebo tak malý mal 3500g+ voda a placenta a tak 🙂Ale ak aj otehtoniem zo 58kg tak iste priberiem viac než 4kg z bvábom,lebo nemám zásoby z ktorých by si ubralo :-/ ale nevadí vydržím do 72kg 😀
@zora256 ahoj. ďakujem si zlatá. ja som brala duphaston cca 2 roky, ale nemal u mňa žiadny účinok. je to hrozné, keď prídeš o dieťatko, ja o tom viem tiež svoje. Ja som potratila už 5krát za 11 rokov snaženia. Pokiaľ som nemala malého brala som to dosť zle, stále som sa pýtala prečo ja a pod...Ale od kedy mám malého je to iné...Je pravda, že to hrozne bolí, keď sa ti to stane, ale na druhú stranu si hovorím, že môžem byť vďačná, že mám malinkého a je zdravý, aj keď nie ej môj biologický synček, je pre mňa všetkým na svete...A nikdy neoľutujem, že sme si ho adoptovali, myslím si, že to bolo do teraz moje najlepšie rozhodnutie. Veľmi by som chcela aj svoje biologické dieťatko, aj preto, že nechcem, aby bol malinký jedináčik...Pamätám si, keď som potratila prvýkrát. Všetci, aj doktori mi vraveli, že som hrozne mladá (mala som 20 rokov) a určite čoskoro donosím zdravučké bábo a teraz mi to vyznieva po toľkých rokoch snaženia dosť tragikomicky.... Tým vás tu, ale nikoho nechcem nejak odradiť, alebo niečo podobné, ale ja som si už naozaj vyskúšala toho dosť, ale stále si myslím, že raz to musí prísť, xixi...Ale prajem ti, aby si čo najskôr zostala tehotná a nech máš krásne a zdravučké bábo...
@krisruska ahoj!No vieš ja som bola hrozná pesimistka ale všetko engatívne sa mi podpísalo na zdraví tak ma tehotenstvo vyliečilo a naučilo ma byť optimistkou a beriem všetko zlé,že je an niečo dobré a je mi hneď ľahšie,veď si len zober,že som rpišla behom 1roka o 2bábulky to by som skončila uža si na psychiatrii,ale nevzdávam sa verím,že je takot lepšie,než akoby soms a mala starať o postihnuté deti.... a príde ničo lepšie a snáď aj múdrejšie babulko 😉 A moja ve´d prešlo len 15dní od ovulácie tak som čítala,že že je 5dní putovania do maternice a 10dní uhniezdenie tkaže ja by som testovala až o 2dni najskôr .sskús o 2dni a ak nič tak zájdi k lekárovi,tam zistia z krvi ak mešká 10dní skôr enzistí lekár iba ak máš vysokkú sliznicu ale vidno nebude ešte vačok.
@misula4660 Oc,moja tak to si si ,zrejme odtrpela dosť :-/ je mi to moc ľúto.Aj ja som Bohu vďačná,že moje modlitby vyslišal a dal nám aspoň jednod ieťatko,bez neho by som to taktiež asi nevydržala myslím tieto dva potraty čo som mala po pôrode :-/ALe tak verím,že ekď jedno už máme tak bdue aj druhé aby nebol ejdináčik,ako aj ty píšeš,aj my by sme si boli adoptovali,keby sa nebol malý zadaril to sme už bolir ozhodnutý,že na Umelé oplodnenie nepôjdeme lebo ani peňazí naň nemáme,ale nezvládli by sme myslím tie hormóny si pichať a cestovanie atď. a to sme sa rozhodli ak sa už nezadarí do konca roka 2010 tak si podáme žiadosť o adopciu a just vtedy sa nám podaril malý čo sme veľmi radi .a tvoj muž bol na vyšetrení?Môj bol raz ale viac ísť nechce,preto mi aj vitamíny berie radšej ako ísť k lekárovi,takže u násje problém u oboch ale tak sme obaja na vitamínoch a ja aj na tom Duphastone už vyše roka.Moc vám držím palce aby vám nový lekár pomohol 😉
@misula4660 tak potom 2 sáčky... 😉
plus uvidíš, čo ti povie dr. 😉

@zora256 Môj berie Fertil Man, Macu, A-Z Vitamíny...snád zaberú tieto produkty..
A mrcha by ti nemusela prísť, nie???Nečakaj ju,...nech nechodí a na teste nech budú vytúžené //..
Ja beriem Inofolic /1.sáčok denne/ ,Macu, A-Z Vitamíny...a od 16-26.DC Duphaston, kvôli tomu, že mám nedostatok progesteronu...
Tak snád to všetko pomôže..
A máš pravdu, ak nie tento, tak snád budúci mesiac by mohol byť už ten Náš....// 😉