Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@martinazvo @donna11 baby nerieste,celkovo ako sledujem MK sa mi zda niekedy pristup nasej kamaratky zbytocne emotivny,prehnany a nahnevany
@taja27 tajus,nikto na teba neutoci,baby to tyk nemysleli.prepac,ale niekedy skor tie tvoje prispevky vyznievaju utocne.jasne, je to forum,mozes vyjadrit svoju skusenost a ostatni by ju mali respektovat.ale aj ty respektuj nazory inych a neutoc. trosku ,,zvolni'' a myslim to v dobrom,ako radu.sama som sa presvedcila,ze tlacenie na pilu nepomaha.a snazili sme sa desat mesiacov,takze si nemyslim ze kratko. ak si myslis ze inofolic je blbost a reklamny tah,tak ho proste neber a hotovo.to nie je predsa povinne...zelam nech sa rychlo zadari ;)
@kraskanz1 ahoj :D musim si poklepat,zatial sa drzime 🙂 stale je to neuveritelne.v podstate mi nic nie je.obcas ma zaboli alebo pichne v podbrusku,bolia ma prsia...inak nic 🙂 na sono idem 23.7. ....joj neviem ako sa toho dockam 🙂
a vy ako? dufam ze tiez vsetko ok 🙂 uzivas bruskate leto? :D
@pa_mi jaj to som rada no to ti verim ze este stale tomu nemozes uverit ja tiez mam niekedy pocity ze tomu nemozem uverit ze mam v brusku babo, som rada ze sa citis dobre dufam ze ta nevonosti obidu a pekne si to budes uzivat. V kolkatom si teraz tt?
Ano ja si uzivam tehu vlemi tesim sa ze konecne mozem brusko vystrkovat anie schovavat ako ked som este nebola tehu takze obtiahnute veci satocky a tak,tiez sem tam zajdem k vode ak je na to pocasie ale pozuivam radsej tie tehu tampony pre istotu...
@taja27 ja si myslim ze tiez si to trosku prehnala citala som stranky spatne a to ze na teba inofolic nezabera zato nikto nemoze nie na kazdu zabere a nie na kazdu diagnozu zabere on je hlavne urcite na policistycke vajecniky...tak ak nemas tuto diagnozu tak skor by som sa zamerala na nieco ine.. ale drzim palceky aby sa ti to cim skor podarilo ja som sa snazila 5 rokov otehu a prave inofolic mi zabral...
no dobre tak mi prepáčte 🙂
@kraskanz1 :D :D :D tak na to sa aj ja tesim.tiez momentalne skryvam co sa da 🙂 muz mi dnes povedal ze mam normalne brusisko - no hej mam,ale to je sadlo este len a nie fazula :D :D
ja som teraz piaty, tak este mozu nevolnosti dorazit v plnej parade 🙂 ale nevadi,nevadi mi to,len nech je fazuli dobre 😵
uvazujem aj ja ze budem chodit plavat,len sa bojim - tie tampony pre tehotne su tie iste ako tampony na plavanie,ci este nejake ine?
ozaj - aka bola odmena ze zverejnili tvoj pribeh,oplati sa to? meno uz mate vybrane? 🙂
@pa_mi neboj bude sa fazulke darit vsetko bude ok ved uz ked sa to konecne podarilo tak uz musi byt... 😵
ano su to tie iste tapmony na plavanie aj pre tehotne ja to volam pre tehotne ale oni su aj na normalne pouzitie len obsahuju nieco aby sa lahsie zavidli nejake probiotika...
ano poslali mi balicek obsahoval tehu vytaminy potom nejaky vaginalny gel na mikozi alebo co aj pre tehotne to sa v lete moze zist ale dufam ze ma to obide a vitaminy som uz tiez vypapala a nejake reklamne blbosticky pera klucenky take sviecky inac mam v albume odfotene... 😉
Caute Inofolicky.Chcem sa spitat ci v cistej vode studenej rozpustate inofolic.Ja som ododnes zacala uz 2 sacky vo mne a akosi sa mi to nechce rozpustit.Aj to lyzickou pomiesam a zostane to vzdy naspodku.Vdaka.
@mamartinka ahoj,ja som si to davala do takej letnej,skor teplejsej,aby som to mala rychlo rozpustene 🙂 skus tak 🙂
@jajka1980 dakujem pekne 🙂
@mamartinka ja do vlažnej skôr studenej asi 1,5 dcl a asi na 3 krát pomiešať a pekne sa to rozpustí 🙂 ale všimla som si, že nie každá krabička je rovnaká. Jednu som mala a ten sa tiež ťažšie rozpúšťal, tak len viac miešať 😉
@taja27 najprv sa daj dokopy hlavne po psychickej stranke, aby ak si otehotnela, nech tvoje dieta netrpi..a k tomu mimomaternicovemu tehu, ked tak sa porozpravaj s dr, nech ti vsetko pekne vysvetli, kym das nejaky vyrok..
..ja nikomu nic zle neprajem, sama som ta podporovala aj cez IP ak si dobre pamatas, si mi pisala!!
....skor je to naopak, ze mas riadne nervy na vsetky zeny okolo, co cakaju al maju uz dietatko..prepac, ale chovas sa ako male soplave decko!nikomu nazor neberiem, sama som pisala, ze niekomu zaberie a niekomu nie, kazde telo je ine..ty si ta, kt tu ukamenovala vsetky, kt sa podarilo otehu..krasny vikend ti prajem 😉
@taja27 určite máš pravdu, že sú aj lacnejšie varianty ako inofolic. Keďže vieme zloženie, dá sa to kúpiť aj po jednotlivých zložkách. Ale tak ja osobne som na to lenivá a asi aj niektoré kočky tu 😀 . A keď mi dr dala inofolic a kázala ho brať, ani som nejak neriešila lacnejšiu náhradu. Ako to vyzerá u teba po tom vysadení duphastonu? Lebo vďaka tebe som ho vysadila aj ja 🙂 . Cykly mávam pekné len trošku dlhšie. A tehu zatiaľ nikde 😠 . Neboj aj u teba to dobre dopadne. Každá máme sem-tam nervy, len to treba skúsiť ventilovať radšej nejakým športom kde to človek vybije. BT náhodou nemeriaš?
ahojte kočky,
chcem sa spýtať či budete brať inofolic aj po 6tich mesiacoch brania alebo si dáte pauzu.
ahoj babenky ma tu niekto kombinaciu inofolic +clostilbegit?od dnes beriem inofolic a o 2 dni mam brat clostil prvy cyklus clostilu mi nezabral hadam druhy spolu s inofolicom zaberie
Dievčatá neboleli vás pri užívaní Infolicu prsia? Ja beriem len týždeň a cítim bolesť.
baby poradite prosim tie zlozky z inofoliku - lacnejsi alebo iny variant tych zloziek???
ahojte beriem inofolic 3 mesiac a menzes nikde :/ som zufala mam ist na injekciu agolutin mozem to brat aj nadalej ked budem mat menzes a injekciu pichnutu ? doktor mi robil sono ze lavy vajecnik mam ok uz a este na pravom mam pco, mam peknu vysoku sliznicu aj ma pichalo do avjecnikov a nic neviem ako to je mozne ze som nedostala menzes, uzival len jeden sacik tak mi kazal dokor ze mi to staci
@lorry Ahoj a nie je mozne,ze si tehotna?lebo tiez mi doktor povedal,ze mam vysoku sliznicu a bolo to tehotenstvo. 🙂
nerobila som si test, ale tehotna by som byt nemala
@lorry no moze ti to robit aj inofolic...ze ti sposobi ziadny menzes
aj to ej mozne ze by mi to mohol sposobit ? tam mam ho nadalej brat, a mozem aj pocas injekcii agolutin a menzesu ho uzivat ?

@donna11 nereaguj moja, to fakt nema vyznam....cele chore...