icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

katarina1984
28. júl 2013

@emb laparoskopia je najjednoduchsia forma.MAla som to co ty,ne e ne aby sa folikuly dostali na povrch a pri laparke ti urobia take male dierky do vajecnika a folikuly prejdu.

jajka1980
28. júl 2013

@katarina1984 Tak prešla si si tiež toho dosť..
Ja som bola tiež na laparoskopii, no bolo všetko v poriadku, potom sme boli na IUI, a 2x. IVF..
Vždy po umelom oplodnení mi povedali výsledok: Niečo sa dialo, žiaľ odišlo....
Takže začali sme to riešiť s gynekologičkou, tá nás poslala do Tkan.banky a zistili, že spermiogram je zlý..
študovala som na nete, čo by pomohlo, a z netu som objedala Fertil Man, Macu a A-Z Vitamíny pre drahého, ja užívam Inofolic /1.denne/ duphaston do 16-26.Dc...a vitamíny A-Z..
Snád to všetko konečne pomôže..
Lenže teraz mi inofolic posunul ovuláciu a mám neskutočné bolesti v podbrušku a citlivé bradavky..neviem, či je to práve od inofolicu...no tie bolesti mám už viac dní..

emb
28. júl 2013

@katarina1984 Uhm...idem si to naštudovať a poprídpade súto variantu prekonzultujem s lekárkou. Ďakujem za radu. Skúšame už všeličo, ale vek nám hrá do karát, tak snáď to vyjde. Raz...

katarina1984
28. júl 2013

@emb No vek hra do karat....my sme sa zacali snazit 24 rokoch a otehotnela som teraz ked mam 28.Ale drzim palce,nech sa podari.

katarina1984
28. júl 2013

@jajka1980 toto o inofolicu co pises mi spominala aj kamaratka,ze sa jej to stalo,tiez sa snazia o babo.Ja som manzelovi naordinovala selezin.Docitala som sa ze je dobry na kvalitu spermii.

emb
28. júl 2013

@katarina1984 Ďakujem pekne. Už sme jedno Missed Ab. prekonali v októbri, tak snáď druhé nám už budé dopriate.

jajka1980
28. júl 2013

@katarina1984 Tie vitamíny / A-Z Vitamíny/ obsahujú všetko aj selén...tak isto Fertil Man...tak verím, že to všetko upraví úplne spermiogram.
Niečo bude na tom Inofolicu...verím, že pomôže každej z nás...
No trocha som ostala zarazená, ked mi posunul ovuláciu.
Meriam si totiž bazálnu teplotu každé ráno, no aj večer.
Do kalendára zapisujem rannú..
No večer mávam posledné dni 37,5°C
Tvoj muž mal tiež zlé výsledky? A ako dlho bral selezin?

katarina1984
28. júl 2013

@jajka1980 Kamoska nikdy nemala porblem s menst.Ale ze nikdy,zacala brat inofolic a sa jej stalo,ze ked jej skoncila jedna "M" nabehla ovulka potom "M" meskala,sla k lekarovi a ten jej povedal,ze prave jej bezi dalsia ovulka.Zaujimave ,ale vidis nieco na tom inofolicu bude...len pekne papajte vitaminky a o chviku zahlasis ,ze si v tom a budes prispievat do inych for a tu budes uz len povzbudzovat ostane babulky.Tfuj tfuj,nech to vyjde 😉

katarina1984
28. júl 2013

@emb VErim,ze vam bude dopriane.Drzim palceky

jajka1980
28. júl 2013

@katarina1984 Vdaka..Krásne si to napísala...Vieš povzbudiť...a to sa mi páči..
Snád máš pravdu...robíme už všetko možné..
Ja som tiež nemala nikdy problém s Mrchou..akurát, že bola vždy bolestivá, sprevádzaná zvracaním a silnými bolesťami a krčami..
No prvý cyklus som mala normálny...len ten druhý je iný...bolestivý a ovulka posunutá..

mamartinka
28. júl 2013

@janulikds este ich mas?Tebe pomohlo?

ennynka
28. júl 2013

@mamartinka su tam obidva dnesne prispevky len trocha vyssie

katarina1984
28. júl 2013

@mamartinka lebo ak si vsimnes cele to forum je akesi chybne....pri tych prispevkoch co este ostali a ked chces odpovedat na nejaky z nich nemas pod tym kolonku ze odpovedz,iba ze sa ti to paci.

mamartinka
28. júl 2013

@katarina1984 to je forum a tam mozes len raz napisat a tu v diskusii mozes aj odpisat.

katarina1984
28. júl 2013

@mamartinka aha tak to som nevedela ,tak potom preco mi zrusili moj prispevok? nechapem,ale nevadi.

sarafortuna
28. júl 2013

@taja27 , sú to 2 úplne rozdielne veci - jedno je vitamín B a druhé bylinný extrakt. takže nechápem, čoho veľa by malo byť 😅 😅

julka82
28. júl 2013

@mamartinka
@katarina1984 kocky ta tema je len pre snazilky kt. su uspesne tehotne. Kati ty si dam dala prispevok ako ti inofolic pomohol k tehu? Lebo oni mazu len prispevky mimo temy. Tam sa diskutovat neda. Je to zalozene ako otazka, nie diskusia. 🙂

katarina1984
28. júl 2013

@julka82 aha tak to som nevedela.nazov temy je inofolic a skusenosti....patrim medzi snazilky a uspesne tehotne 😉 tak som prispela i ja,ze i ja som ho brala.

julka82
28. júl 2013

@katarina1984 ano vidim tvoj prispevok 🙂 ten ti nezmazu, len pre pripadne diskusie sluzi tato tema 🙂 . Kazdopadne srdecne gratulujem, vidim ze uz ste za polkou, tak hlavne aby vsetko dobre dopadlo, drzkajte sa 🙂

katarina1984
28. júl 2013

@julka82 dakujeme krasne, a my tebe silno drzime palceky,aby si co najskor prispievala do inych tem 😉

julka82
28. júl 2013

@katarina1984 🙂 dakujeem si zlata, ja si to neviem ani predstavit ale tak uz aby to bolo 😵

katarina1984
28. júl 2013

@julka82 my sme sa snazili 4 roky a tento rok to konecne vyslo,tak tfuj tfuj

julka82
28. júl 2013

@katarina1984 to je neskutocna doba ☹

miakubko
29. júl 2013

@katarina1984 Ahoj blahozelam. Chcem sa ta spytat si bola na laparke.. Mne doktorka tiez odporucila laparku, len som sa zlakla pretoze mi davala podpisat nejaky papier , ze ak bude nepriechodny vajecnik, aby mi ho odstranili. To si aj ty podpisovala? Tak mam dilemu ci to podstupit alebo mozem nepodpisat ten papier

katarina1984
29. júl 2013

@miakubko V pravom rade velmi pekne dakujem a v druhom rade o ziadnom takom papieri neviem a to som si presla troma laparkami.Nerozumiem nepriechodny vajecnik....ved ak je nepriechodny tak sa robi ten prefuk ,aby bol priechodny,zmen lekarku 😒 Ale nie,treba sa jej na rovinu popytat....kazdopadne asi kazdy lekar ma ine praktiky...ale toto urcite nepodpisuj!Ved je na tebe ci ho tam budes mat alebo nie.Nedavaj si ho odstranovat.Ja som mala pred tym gynekologicku,ta ma tak dokafrala a ak by som sa do toho nerozumela skoncila by som na liekoch pre zeny do prechodu,a to som mala vtedy 23 rokov.

taja27
29. júl 2013

ahojte baby tak berem zase inofolic som zvedava čo ako bude či pomože ...baby aj vas z neho boleli vaječniky? a ako písala jedna baba tu asi
@katarina1984 ako to že ta baba mala menzes ovulku a hned menzes či ako?? hm no som zvedavá ako čo bude ja ovu mavam podla BT len neskoro tak dufam že mi ju posunie na skor konečene ako som ju mala.-))aj pred tým na 24 den

ennynka
29. júl 2013

@majaon ahoj.citala som tvoj prispevok tehotne vdaka Inofolicu(ci ako sa presne ta tema vola) a chcem sa opytat kolkokrat denne si ty i tvoja kamoska ten Inofolic brala?1 alebo 2x denne?

katarina1984
29. júl 2013

@taja27 kamaratka nikdy nemala problem s menzesom,nikdy.Snazia sa o babo asi 6 rokov.Nedavno zacala brat inofolic,mala menzes,ovulku a potom menzes meskal,tak sa potesila....sla teda k lekarovi a ten jej povedal,ze prave jej bezi dalsia ovulka.Takze vlastne menzes sa akosi vytratil a nastala dalsia ovulka...tiez nechapem ako ,ale asi je vsetko mozne.Pisem len co mi povedala,lebo skusa vsetko mozne.Kazdopadne drzim palce....ja som ho brala a nepozorovala som nejaky vedlajsi problem....mne ho lekar naordinoval kvoli tomu aby mi nabehla ovulka,lebo som mavala anovulacne cykly.

taja27
29. júl 2013

@katarina1984 aha no teda sila nie??.))) a po akom dlhom čase si otehu ked si ho brala??no super gratulujem🙂)