Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ale ved suplementovat B vit. a horcik z inych zdrojov nie je problem, alebo?
@trezalka19 dobra sprava pre teba je, ze Nosifol bude ca. o 1 mesiac v predaji aj v SR........mam info od mojej Dr. 😉
Inak Nosifol obsahuje naproti Inofolicu navyse horcik a vit. B6 a B12. Horcik nie je problem doplnit, a tie "becka" su doplnok hlavne pre tie pripady, kde je preukazana zvysena hladina homocysteinu. Ak nie je problem s homocysteinom, ten rozdiel je zanedbatelny, nakolko podstatnou zlozkou je inozitol - a ten obsahuju obidva pripravky rovnako....tak isto aj kyselinu listovu...
ahojt, pomaha nejako aj pri nepriechodnosti vajcovodov?
@trezalka19 ahoj nosifol maju uz aj u nas http://www.docsimon.sk/tovar/nosifol-sacky-20x5-5g
@jvo to praveze nie je u nas, tu internetovu lekaren prevadzkuje lekaren v Prahe a postovne vyjde dost draho
@trezalka19 vidis to som si nevsimla, ja som len pozerala ze je to slovenska stranka mozno ked si objednas viac a zplatis jedno postovne nebude to take strasne ale urcite to bude skoro aj u nas mozno by to dake lekarne vedeli aj objednat
@jvo snad hej, mna prekvapilo aj ze som ten inofolic zohnala ked mal byt az v januari, teda uplne v pohode mi ho v lekarni objednali..inak inositol je vraj dobry na vlasy, to by som tiez velmi ocenila vzhladom na androgennu alopeciu ☹
@tinkatinulka Ahojcek, tak ako, pozistovala si daco???
tak baby ja som bola cez vikend v Prahe, obehala som asi 10 lekarní, ale všade na mna pozerali akoby som prisla z Marsu, ked som povedala, ze chcem Nosifol...ani v jednej lekárni nemali o nom šajnu...takze som ho nezohnala, co ma dost sklamalo :(
@vafinka Ahoj, no zatim ešte nič nové, vikendovali sme v Prahe.Boli sme na reprodukcnej imunologii v Podolí.Juj sranda bola zase minemohli nabrať krv ako vždy tak mam asi 8 dier od ihiel.
ahojte, len tak narýchlo som prebehla prvú a poslednú stránku tejto témy,ten nosifol ma zaujal, ešte na staré kolená by som ho skúsila, ale mám otázku,kedy je najlepšie začať s jeho užívaním, na začiatku cyklu?
a na okraj, tú internetovú lekáreň poznám, mám s ňou len dobré skúsenosti, pred časom som odtial objednávala malému umelé mliečko a kašičky,sem tam aj niečo z voľnopredajných liekov, všetko vyšlo lacnejšie ako na sk, takže aj s poštovným sa to oplatilo.
@tinkatinulka och ty, cela doranana. tak dufam, ze to aspon bude stat za to, ci???? a kolko ste nechali za vysetrenie?
@vafinka
No aj ja dufam, užili sme si Prahu trošku inak ako vždy, prechádzky a dobré jedlo.Vysetrenie nas stalo cca 7100 CK,ale požiadam poistovnu o preplatenie, možn sa plesknu po vrecku a dačo dostaneme spat.Doktor bol zlatý, evidentne odborník na svojom mieste a nelutujem že sme šli.Už len čakať mesiac na výsledky.
@tinkatinulka a co vam vravel? ze co moze byt pricina???
@vafinka
No príčin vymenoval asi 1000, a to som sa už strácala ale upozornil ma hlavne na štítnu žlazu a cukor, mam hraničné hodnoty.Potom aby som si dala spraviť alergologiu-soja, lepok.Samzrejme 2x denne kys. listovu po 400 jednotiek.No a musíme čakať čo bude ale že som adept na posuchu imun.systému a je možné že moje telo odmieta babatko.Uvidíme čo najdu.
@tinkatinulka tak to mi ani nevrav taketo srandy, a co potom dalej, asi ten predison, ja sa musim odhodlat a ist k mojmu lekarovi a zacat to s nim riesit, ale pred ordinaciou asi najprv odpadnem od strachu, a zialu, ze co mi zas najde ☹ ☹ ☹
@vafinka rozmyslala som, ze co som robila inac pred prvym ivf a druhym, myslim vitaminy a caje.
1ivf-vitami e400, kyselina listova 4mesiace pred, q 10, obcas femigard, a caje na podporu pred ivf, a vysledok 3 vajucha
2 ivf-femi kvapky, vapnik, horcik, zinok, zbytok kys. listovej, co som nasla a co som si jedina kupila bolo a to z lutosti matersku kasicku a vysledok 1 vajco, tak mi povedz, co som poondila ja neviem, uz si to davam vsetko za vinu, ze som ani asi nespravila to co som mala 🙄 🙄 🙄
a vapnik kvoli tomu, ze som nic mliecne ani vidiet nemohla
@vafinka
Vapnik papam aj ja ale nepravidelne,mama alergiu na mlieko ☹
Ja cakam na nosifol ako na spasenie mojích vajok, hadam by už mal byť na ceste ku mne.Kupila som si aj Dheu, ale začnem užívať až ked budem vediet to AMH.
@tinkatinulka hmm, tak som moc zvedava, ci ti to pomoze ale chcem verit ze ano, a pozri si aj stranku www. arleta.cz a tam hodne propaguju evelor, na zlepsenie kvality vajok, tak neviem ci,
@vafinka dobrá stránka..🙂
@tinkatinulka pozrela som toho mnoho, ale ci to ozaj neviem, skor na inych strankach je to prezentovane ako silny antioxydant, a very good na mozog, cievy a srdce
@vafinka hmm takže vyškrtavame zo zoznamu?mne dnes balik nedosiel tak hadam zajtra..juj už aby došla mrcha lebo sa cítim taka nafuknuta už..fnuk
@tinkatinulka mne sa mrcha vyhrozila vcera adnes dosla, sice o 2 dni skor, ale predsa, no ja neviem, ci to pomoze ten evelor, je to take podla mna rozpoluplne
@vafinka No moc sa mi tomu nechce verit, aj ked doma sa na mna pozeraju už ako na dakeho narkomana ked kukaju co vsetko už jem..snažím sa síce zdravo a rozmanite papat ale v strave neni všetko čo potrebujem.Už sa snažím zvykať na čili, a pripraviť na konske davky pri IVFku.
@tinkatinulka a teraz ked pojdete do brna, zas budes softom stimulovat?
ja si dam teraz pauzu, nech satroska precistim z tych dobrot pri ivfku, ja ani nejako stravu neriesim, asi by som aj mala. jem tak ako predtym, ale ci mam este cosi naviac robit to neviem
@vafinka No ja si myslim že to bude zase soft ale možno ina kombinácia stimulácie.Doktor povedal že pokecame osobne o všetkom čo nás zaujma.Takže ked pojdeme tak budem mať dlhýýýý zoznam že čo všetko, alé lieky aké vitamíny..radsej budem preventívne jest 20 liekov denne ale dačo už zabrať musí.Hlavne sa dozvieme prečo náš mrnús číslo 2 sa nezamrazoval, bolo nám po´vedané že sa zamrazí iba ak bude najlepšej kvality a bude blastocysta.Tak uvidíme možno sa dačo nové najde.Ale pojdeme tam asi až v jan. ked budeme mať výsledky z vyšetrení, aby sme zbytočne nemuseli cestovať hore dole a to ešte bude zima a sneh, fuj už sa neviem dočkať aké budú cesty.No ale šak vcelku to vychádza tak na 3-4 návštevy a budeme mať mrnúsa v brušku.Juj ja to asi jednoducho vídím ale verím, že sa dokážem len a len poučiť z chýb vlastných a chýb iných a zvyšok je už v rukách božích.
@tinkatinulka no bodaj by si mala stastie, ako hrom, a hned 2 naraz, a uz nemusela toto vsetko riesit, ja si tiez pripadam vselijako, ked furt studujem, co by som mala ake vitaminy. a aj mi hrabe z toho, normalne sa obavam, aby sa to navzajom nebylo, a este aj neposobilo proti sebe, aj ja mam napisany zoznam otazok na krajkovica ale mam dojem, ze sa s nim uz neuvidim, nemam chut tam ist a pocut ja neviem
@vafinka
Takže téma založenáááá.zúfale snažilky po IVF.🙂

ahojte, ja sa len chcem vyjadrit k tomu Inofolicu..skusam ho teraz tiez pretoze sa mi nechcelo zhanat Nosifol z Ciech, ale moj doktor je jednoznacne sa Nosifol, pretoze obsahuje Bcka a Horcik, ktore pomahaju dako zvysovat ucinok Inositolu Kys.listovej, a to prave Inofolic nema.