icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

activia
2. aug 2013

@ludinka v septembri mam preventivnu u gynek. takze asi poriesim tu laparku.....i ked si myslim, ze aj to bude ok a jednoducho len este nie je cas...... 😒 ..ked ja si uz velmi prosim babatko 😉 haloooo pocuje ma niekto? 😀

adria101
3. aug 2013

@ennynka ahoj ty si tu pisala ze spinis pred ms niekolko dni uz roky, ja presne tak isto ☹ co ti na to hovori doktor?? Da sa vobec otehotniet? Lebo ja mam taky pocit ze kvoli tomu sa nam nedari...

ennynka
3. aug 2013

@adria101 a vy sa ako dlho snazite?no ja mam teraz noveho gynekologa lebo som sa prestahovala a u tohto som bola zatial len raz,zac.roka na normalnu preventivku,znacim si aj v mestruacnom kalendari aj spinenie a kukal kalendar lebo som mu ho ukazovala a nepovedal nic na to tak neviem ci to videl...a predtym co som mala doktorku tak sa tym zaoberala a robila mi nejake vysetrenia kvoli tomu(neviem uz co presne) a mala som vsetko v poriadku tak neviem teda...aj mna napadlo ze by to mohlo byt aj kvoli tomu ale viem ze som zase citala aj tu na MK zeny co tiez tak spinili a otehotneli tak neviem 😨

ennynka
3. aug 2013

@adria101 kukni si moj fotoblog.raz som tam pisala za spinenie a tam my dve baby odpisali,kus o inom to bolo ale o spineni...

adria101
3. aug 2013

@ennynka my sa snazime nieco vyse roka... Ale to spinenie mam uz niekolko rokov. Tiez mi byvala gynekologicka spravila velmi vela vysetreni na vsetko mozne a vsetko bolo v poriadku akurat len ze mam nizky progestreon.. A povedala ze sa mi to upravi tehotenstvom. Ale ako ked sa mi neda otehotniet? 😅 a sucasny gynekolog to vobec neriesi.. Uz som na to vyskusala vselico ale najlepsie pomohol vitamin B6 lenze vysoke davky. Ale to sa neda v kuse brat. Tiez som tu videla viac bab ktore otehotneli aj napriek tomu, tak asi treba len cakat a nechat to tak.. A dik za pozvanku do skupiny 🙂

ennynka
3. aug 2013

@adria101 nemas zaco 🙂 ja som pred asi 10rokmi mala zvyseny testosteron a potom aj o par rokov ine hormony,myslim ze aj ten progesteron ako pises ty ale vtedy som praveze ani nespinila no brala som HA a neviem isto ale myslim si ze ked som ju vysadila tak potom mi nejak zacalo to spinenie,asi nie uplne hned ale o nejaky cas a odvtedy sa ho neviem zbavit,ako mne to nejak strasne neprekaza,resp. tesi ma na nom to ze viem ze o par dni budem mat kramy.teraz najnovsie som zacala brat ten Inofolic(pred vyse tyzdnom) tak som zvedava ci sa mi pri nom podari otehotniet.ak nie uz pojdem k doktorovi,ved uz o rok 30-ka.no vcera tam v tej skupine Snazilky tam jedna holka pisala za ten Inofolic jej doktor v centre zakazal brat,ze viac moze uskodit ako pomoct a ze sposobuje zvyseny testosteron tak teraz sa bojim lebo uz som mala zac.roka hormony v poriadku a teraz jak som zacala brat Inofolic tak som sa zase nejak viac vyhadzala co som mala aj ked som mala ten testosteron zvyseny pred rokmi...pisala som na jednu stranku gynekologicke kvoli tomu ci to je pravda za ten Inofolic tak som zvedava co odpise...

sarafortuna
3. aug 2013

@ennynka , no mne sa to nezdá, tým že znižuje hladinu cukru, tak by mal zárove aj znižovať mužské hormony... nedáva mi to logiku, čo ten dr. povedal...
Jedine že to "pošahá" metabolizmus, ak to užíva niekto, kto vobec príznaky hyperandogenizmu a PCO nemá 😅 😅 😅

ennynka
3. aug 2013

@sarafortuna ved mne to tiez nedava zmysel...lebo Inofolic je na PCOS a priznaky PCOS su akné,mastná pleť, mastné vlasy,lupiny vo vlasoch,zvýšené ochlpenie, predovšetkým na tvári, hrudi, chrbte, bruchu,rednutie vlasov, plešatosť,obezita,nepravidelný menštruačný cyklus, oligomenorea (predĺžené cykly) až amenorea (vynechanie menštruácie)
anovulácia (nedochádza k ovulácii)
inzulínová rezistencia, prípadne až diabetes 2. typu
zvýšená hladina cholesterolu.Toto som vycitala na ich stranke o Inofolicu.A okrem inych veci aj upravuje prejavy androgenizmu (napr. akné a nadmerné ochlpenie).Takze nechapem preco jej to ten lekar povedal...

adria101
3. aug 2013

@ennynka ty si presne ako ja 😅 mne to spinenie zacalo z antikoncepcie a neviem sa toho zbavit. Tiez podla toho vzdy viem ze pridu kramy. Inofolic mam doma uz asi 3 mesiace a stale som sa neodvazila si ho dat lebo sa bojim ze sa vyhadzem alebo co 😠 to som bola raz uz zufala ze sa zase nepodarilo tak som si ho objednala ale stale ho odkladam.. Hlavne ked asi nemam PCO, teda aspon mi to ziadny doktor nepovedal resp. nezistil. Potom daj vediet co ti odpisali ohladom toho.

ennynka
3. aug 2013

@adria101 jasne hodim to tu co mi napise.ja tiez takisto s PCO,nikto mi nepovedal ze to mam ale niektore priznaky z toho mam co tam pisu,hlavne to akne,mastna plet.

lorry
5. aug 2013

ahojte baby pol roka nemam menzes, doktor mi nakoniec pichol agolutin ale az dve ampulky comu nerozumiem preco dve ? predtym mi druhy doktor daval len jednu ampulku...uzivam inofolic 3 mesiace povedal aby som si dala prestavku ze ako budem reagovat bez inofolicu, lenze som sa docitala ze by prestavka nemala byt, tak terza neviem co robit ci ho posluchnut, mozem potom znoa zacat uzivat inofolic ? a este jeda otazka stalo sa niekomu ze by mal po dvoch davkach agolutinu krce v lytakch ? ja som v noci mala 2 krat krc v lytach neskutocna bolest... ☹

huncut
5. aug 2013

@lorry no to ani ja nerozumiem prečo ti pichol 2, podľa mňa sa pichá len jedna...a nespýtala si sa ho, prečo ti toľko pichá? skús pozrieť na nete že aké može mať nežiaduce účinky .. a s tým inofolicom, ten sa má brať bez prestávky, stále aj počas ms, odporúčané je 3-6 mesiacov
a prišla ti ms po tej injekcii či stále nie? ja som mala pichnutú vyvolávačku len raz ale povedala som že nikdy viac, radšej si počkám kým ms sama dorazí lebo som 10 dní neskutočne silno krvácala, nestíhala som na wécko behať

lorry
5. aug 2013

zatial neprisiel menzes po onjekcii je len 4 den, kazal mi to preto vysadit ten inofolic ze ako budu reagovat vajecniky a zoberie mi potom krv na hormony kde je problem, aj terza mi zobral krv hormony pocas brania inofolicu, tak to neviem preco dve doktor odisiel a sestricky ked som sa pytala povedal ze kazdy doktor dava inak,a ja by som menezs vobec nedostala sama mam pco a nedostavam roky sama menzes

chrumko2912
5. aug 2013

ahojte dievčatá. Na modry koník som začala chodiť asi pred mesiacom a pol aby som sa dozvedela niečo o inofolicu kedže mi ho lekár odporučil. Mám Pco a nepravidelnú menštruáciu. v marci som ukončila 10 mesačnú liečbu s HAK, ktorá mi ešte viac rozhádzala menštruáciu ako predtým. No ale prejdem k veci a podelím sa s vami o skúsenosť s inofolicom : čiže poslednú menštruáciu som mala 21.6. a na tretí deň cyklu 24.6. som začala brať inofolic hneď ako som sa vrátila od doktora. brala som ho 2x1 denne, 10 dní mi meškala menštruácia a spravila som si TT a vyšli mi // čiaročky 🙂 🙂 😵 pre istotu som si spravila včera ešte jeden test a zasa // tak a dnes to už mám potvrdené aj lekárom som v 5 týždni 😀 sama tomu nemôžem uveriť že mi inofolic zabral hned prvý mesiaca ale som šťastná (dúfam že vštko bude ok ) a vrelo ho každému odporúčam 😅 nech každému pomôže k splneniu svojho sna 😵

ennynka
5. aug 2013

@chrumko2912 to je krasna spravicka.blahozelam.a predtym kym si zacal brat Inofolic a tu HAK tak ste sa ako dlho snazili?

ematko29
5. aug 2013

@lorry lorry aj mne pichla agolutin 2ampulky ked mi menzes meškal 5mesiace,asi preto 2lebo si dlho nemala menzes.

chrumko2912
5. aug 2013

Dakujem 🙂 no tu HAK mi doktor nasadil na predbežne preliečenie (alebo ako to nazvať) že aby som v buducnosti nemala problém s otehotnením, no a mi sme sa rozhodli pre bábo, tak hneď po vysadení HAK sme sa začali aj snažiť 🙂 čiže od toho marca ...

evka97
6. aug 2013

Baby mám takú otázočku. Neviete či sa môže kombinovať Inofolic a Fytosója? Či to nebude až príliš. Kombinovali ste to niektorá? Mám PCO, užívam Clostyl, ale už len tento mesiac 😒 Na Clostyl reagujem dobre. Konečne mám ovuláciu. No a tá Fytosója má také účinky ako Clostyl, takže by mi to mohlo zabrať 🙂 Inak Inofolic mi pravdaže odporučil aj gynekológ. O tej Fytosóje som sa dozvedela z MK a zaujalo ma to 🙂

smejlicka
7. aug 2013

Ahojte mávam nepravidelný menzes a od pondelka 5.8. som tiež začala užívať Inofolic ale len 1x1 a kvapky od Valoviča 3x12 kv. tiež sa snažíme o bábo tak uvidím či to nejako zaberie.

petka154
7. aug 2013

@smejlicka
@evka97
@chrumko2912
@ematko29
@ennynka
@lorry
@huncut
@adria101
ahojte dievcata!! pridavam sa k vam, mam tiez PCO a minuly mesiac som bola u dokiho ktory mi odporucil Inofolic, kedze sa snazime otehotniet.. beriem ho od 1DC (dnes je 14DC)... chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s jeho uzivanim a ci ste mali nejake vedlajsie priznaky... mna uz treti den bolia vajecniky (teda predpokladam ze vajecniky je ro taka pichlava bolest ) najprv len lavy a teraz praveze pravy.. mam cele tri dni vodovy vytok (sa citim taka rozmocena) a mam aj taky hlien, nie je celkom ciry, ma v sebe sem-tam take biele vlakna... meriam si bazalnu teplotu a zatial mi nestupla nahor takze prepokladam ze ovulka este nebola ale aj tak je to cele divne... mala to niektora z vas? dakujem!!! o babo sa snazime len druhy mesiac a prvy pokus nam nevysiel, tak teraz snazilkujeme ostosest... 🙂

ludinka
7. aug 2013

@petka154 ahoj ten hlien ktory opisujes byva tesne pred ovulaciou a pichanie vo vajecnikoch tiez takze vsetko je tak ako ma byt, takze kym ti teplota nestupne snazte sa , drzim palce

chrumko2912
7. aug 2013

@petka154 ahoj tak ja som brala ten inofolic len mesiac, aj mna tie vajecniky boleli raz jeden raz druhý , častejšie to bol ľavý 🙂 znesiteľná bolesť ...ešte som postrehla že mi tŕpli ruky, jedno dievča to tu tiež spomínalo ... tak držím palce snažilkujte nech sa zadarí čím skôr 🙂

anulkaba
7. aug 2013

Ahojte, mám na predaj Inofolic, jedno celé balenie za 12,76 eura a ešte mi zostalo z druhého balenia 17 ks + poštovné 2 eurá. Ak máte záujem, píšte prosím do IP. Ďakujem 🙂

huncut
7. aug 2013

@petka154 ahoj, ako púšu baby, taký hlien je typické pre ovu hlien a tie bolesti tiež takže teraz posnažilkujte, mohlo by to vyjsť... až kým teplota stúpne hore, to znamená že ovu prebehla 😉 držím palce nech sa zadarí
a koľko berieš, 2x denne alebo len jedno balenie?

petka154
7. aug 2013

@ludinka
@chrumko2912
@huncut
dakujem velmi pekne, dufam ze sa podari a ze teplota stupne zajtra rano, pretoze zajtra cestujeme na dovcu a ideme busom (24 hod cesta) takze ak bude zajtra ovu, tak ma asi porazi, ze to nestihneme... 😒 kazdopadne dnes este posnazilkujeme a budeme dufat, ze sa podari...
a beriem 2 sacky denne, podla odporucania lekara... 😉
a vy kolko sackov beriete? tiez dva? a mali ste aj nejake ine priznaky? 🙂

elje
7. aug 2013

@smejlicka beries 3 krat denne po 12 kvapiek od Valovica?? Odporucana davka je 2krat denne co ja si pamatam...

smejlicka
7. aug 2013

@petka154 ahoj ja to beriem od tohto pondelka a dnes ma pobolievali vajecniky tak neviem ci to tak uz zabralo..menzes som mala naposledy 14.7.

smejlicka
7. aug 2013

@elje v letaku je pisane 2-3 x po 12 kvapiek

huncut
7. aug 2013

@petka154 no ved spermie by mali v plodnom hliene vydržať 2-5 dní tak sa to všade uvádza takže na vajíčko by mohli počkať...nič sa neboj, neprepásneš nič 😉
ja beriem 2x1 sáčok, ráno a večer

petka154
7. aug 2013

@smejlicka no tak mozno ti fakt tak skoro zabraalo... to budes mat potom aky kratky cyklus... 😉

@huncut tak dufam, ze spermie preziju... akurat sme dobalili veci a mame tu 29°C takze moja polovicka na mna teraz pozera ako na debila ze ci to s tym mojkanim teraz myslim vazne.... je pravda ze z prace prisiel neskoro a potom sme este boli na nakup, v svokrovcov a potom balenie... takze mu dam chvilku casu a potom... 😀 😀 😀 😀