icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

lindush123
12. aug 2013

@nefertitka ano, odporuca sa brat od 1 DC, som ti pisala 🙂, len ja som necakala na svoj prvy DC 🙂)), nic nepokazis, ked ostanes tehu a brala by si ho nadalej, su to len vitaminy, ale drahsie a kyselinu listovu beries aj nadalej prve tri mesiace tehu kvoli vyvoju plodu, neboj sa nic, vysadis potom infolic a budes brat obycajnu kyselinu listovu... ja som nespinila medzi nikdy, takze k tomu sa neviem vyjadrit, ale urcite to nieco robi s vajecnikmi, tiez mi diagnostikovali priznaky PCO, hoci vsetky testy som mala ukazkove a inofolic je vraj na to vyborny. Snad nam pomoze, sice ja uz nastupujem na pripravu IVF, ale idem s optimizmom, ze odidem jedine tehu 🙂)))

nefertitka
13. aug 2013

@lindush123 drzim palce, aby to tak bolo🙂len sa pekne toho optimizmu drz 😉

nefertitka
13. aug 2013

a este sa vas opytam, niektore pisete, ze ho beriete 2x denne, tak vam odporucili lekari?Lebo v letaku je napisane ze 1 sacok denne a ze odporucana davka sa nesmie presiahnut

elje
13. aug 2013

Ahojte vsetky. Chcem vas povzbudit v brani Inofolicu. Ja som si vcera po 5 mesiacoch brania Inofolicu nasla na teste //. Pre mna neuveritelna vec, snazili sme sa rok. Ale az v marci nabehla prva ovu - v cyklus kedy som nasadila Inofolic. Uz som to chvilami chcela aj vzdat, ale som stastna, ze som vydrzala aj ked vysledok na seba nechal cakat 5 mesiacov 😵 Teraz uz len, aby nam tychto 9 mesiacov ubehlo co najlepsie, ale to uz bude zas boj o inom. Tak teda tie, ktore stale rozmyslate, ja odporucam vsetkymi desiatimi 😵

huncut
13. aug 2013

@elje srdečne blahoželám a držéím palce nech je všetko v poriadku 😵 chcem sa spýtať brala si ho 2x denne? maš PCO?

kitulka
13. aug 2013

@elje Jupiiiiiiiiiiii! Ja sa s Tebou tak neskutocne tesiiiiiiiiiiiiiiiim 😵 Keby mi to oznamila nejaka osobne znama kamoska, tak sa tiez tesim, ale mam aj pocity zufalstva a otazok, preco ona ano a ja nie, ked sa uz tak dlho snazime....atd. Ale ked nejaka snazilka z tejto a podobnych tem napise, ze sa jej to podarilo, tak je to o inom. Neskutocne to prajem vsetkym snazilkam, aby raz prezili ten krasny pocit, ked na teste najdu tie vytuzene // a budu na ten test neveriacky kukat a stale sa uistovat, ze su tam! Drzim Ti palce, nech vsetko ide tak ako ma a dockas sa krasneho uzlicka stastia a lasky. Ja beriem Inofolic tiez 5 mesiac, ale uz to nejako flakam, tak zase zacnem pravidelne, lebo si ma povzbudila a dufam, ze aj ja sa skoro dockam //. Dakujeme Ti za povzbudenie a daj nam infosky ako Ti to ubuda 😉

elje
13. aug 2013

@huncut Dakujem. Ano 2x denne. PCO nemam, len som nemavala ovu.
@kitulka Dakujem, si zlata 😉 Ja som mala v plane este jeden mesiac, treba vydrzat. Lekari asi vedia kvoli comu odporucaju az 6 mesiacov uzivania... Urcite dam vediet ako sa dari 🙂

lindush123
13. aug 2013

@nefertitka ano, mne tak odporucil lekar, ma to lepsi ucinok, hlavne pri PCO, oni urcite vedia, preto nam davaju uzivat 2x denne, ale pozitivne je, ze mnohym babam pomohol, asi skutocne nieco na tom bude 🙂

lindush123
13. aug 2013

@elje blahozelam, tak len pozitivne mysliet a o chvilocku kocikujes 🙂)))

petulla28
13. aug 2013

ahojte kocky, chceme sa zacat snazit od januara.Zaujimalo by ma, aky mate nazor na to, zacat brat inofolic uz buduci mesiac ( preventivne ) nechcem nic nechat na nahodu a ked citam prispevky, aké má účinky, verím, že po vysadení antiky ( tento mesiac) by sa mi mohol upraviť cyklus a nabehnúť ovulka, tak ako má. čo poviete, nie je to zbytočné?diky za odpoved.

nefertitka
13. aug 2013

@lindush123 tak ja skusim prvy mesiac jeden sacok a ked nist, tak potom si dam uz dva;)
@petulla28 aj ja to idem tak spravit, presne ako pises...preventivne

petulla28
13. aug 2013

@nefertitka no super, aspon nie som sama....diky za odpoved.

franzziska
13. aug 2013

@lindush123 moze to byt fajn, len skod aze tolko stoji...neskutocne jako na nas zarabaju...a to myslim vseobecne při akokolvek probleme 😔 🤐

nefertitka
13. aug 2013

@franzziska to mas pravdu, ta cena je hrozna, ja som dala za jedno balenie 15.80 a ked si predstavim, ze brat to dajme tomu len 3 mesiace a dva krat denne, to uz je pekna palka...
@petulla28 😉

zuzuliak1981
13. aug 2013

tak cena je dost vysoka, ja som ho najprv nevedela zohnat v lekarni, nakoniec som ho kupila v obchodnom centre za 18.20, az sa mi hlava zatocila, ked mi povedali cenu, takze prve balenie som brala 1x denne, potom som mala cca 1-2 tyzdne pauzu, kym som zohnala za 12.76 v mojalekaren.sk

simik22
13. aug 2013

ahojte baby, ja mam PCO. chcela by som zacat brat Inofolic, mohli by tsem i niektora v skratke napisat, on sa berie cely cyklus? teda mam ho brat 2 x denne , alebo raz?

zuzuliak1981
13. aug 2013

@simik22 ahoj, berie sa cely cyklus, na krabicke je napisane 1x denne, ale mne to dr odporucila brat 2x, ja ale nemam PCO, teda zatial to nemam zistene, my sa uz takmer rok snazime, takze ak sa tento mesiac neudeje zazrak, zacneme asi s poriadnym vysetrenim oboch

simik22
13. aug 2013

@zuzuliak1981 my mame tieto vysetrenia davno za sebou, komplat vsetko. aj muz ma zly spg, ale to je do inej temy, ale ja by som si chcela s tymto pomoct, ja pravdepodobne ovulujem, aj ked nepravidelne, niektore cykly su mozno anovulacne, dnes som bola u dr, som 14 DC a mam 15 mm folikul, takze to vyzera slubne

zuzuliak1981
13. aug 2013

@simik22 skus, ublizit to nemoze, vidim, ze uz jedno babo mas, tak verim, ze sa aj dalsie podari, vyzera to slubne, tak drzim palceky, a vysetrenia vam kde robili?

simik22
13. aug 2013

@zuzuliak1981 ano, my mame dieta vdaka IUI. vsetky vystrenia v CARe, Iscare Martin.

zuzuliak1981
13. aug 2013

@simik22 hlavne, ze sa podarilo, druhy pokus snad bez asistencie, drzim palceky

simik22
13. aug 2013

@zuzuliak1981 ďakujem, este sa chcem opytat, ten Inofolic, cez menzes sa robi pauza? musim pohladat nieco na nete o tom

zuzuliak1981
13. aug 2013

@simik22 nie, nerobi, berie sa vkuse

simik22
13. aug 2013

a este. otehotnel niekto aj ked bral 1 sacok denne? sa mi to zda dost financne narocne, 2 sacky denne...
@zuzuliak1981

lindush123
14. aug 2013

@simik22 ale ano, mnohe baby otehotneli po uzivani inofolicu, co som sa tu docitala, financne narocne je to dost, ja uzivam 2x denne uz treti mesiac a palky neskutocne, ale objednavam si v Petrzalke v lekarni a uz ma tam poznaju, takze bez problemov, pokial to beries len preventivne 1 sacok podla mna staci, my ostatne to berieme podla doporuceni dr.2x denne

sarafortuna
14. aug 2013

@simik22 , ak chceš trošku ušetriť, tak ho treba brať NAJMA pred ovu a možno týžden po ovu. Proste najviac efektu to robi do ovulky. Je však pravda, že niektoré "stupne" PCO sa prejavujú aj nedostatočným progesteronom v luteálnej fáze a tam je branie aj po ovu opodstatnené. Takže prípadne po ovu môžeš brať obdeň. (alebo aj ho vysadiť a brať tam napr. B6tku aspon 50mg denne)
Ja napr. mám len problem s ovu - ale ak ju mám, tak LF a progesteron mám ukážkový.

emka9
14. aug 2013

Ahojte dievcata, chcem sa opytat ma niektora z Vas bolesti v oblasti vajecnikov, min. mesiac to bol ľavý a tento mesiac zas pravý, ...mrcha ma prsit v sobotu, teda dufame, ze nedojde. Moze teda inofolic sposobovat bolesti vo vajecnikoch, sorry pisem, ako pako, ale uz som z toho domotana 😅 Inofolic beriem 1x denne, ak nezabudnem cca 2 mesiac. Mate takto skusenosti ? 🙂

lorry
14. aug 2013

ahojte takze ani po injekcii dvoch davkach som nedostala menzes a to som mala zvysenu sliznicu predtym som 3 mesiace uzivala inofolic, doktor mi zobral krv na hormony profil pocas brania inofolicu a znova terza ked som mala prestavku kvoli tomu aby to mohol porovnat hormony. takze pocas brania inofolicu :Estradiol-121,7 ,Progesteron-1,69 ,Testosteron- 1,92, FSH- 6,40 ,Luteinizacny hormon -15,9 ,DHEA-sulfat-3,46 ,Prolaktin 7,42. Co som porovnala stare vysledky je to o vela lepsie co mne vzdy robil problem estrogen, testosteron, prolaktin. Som zvedava ake budu dalsie vysledky ked neuzivam inofolic. na to ze nedostavam menezs ani po injekciach mi doktor povedal ze nevie kde je chyba ked je podla vysledkou vsetko ok, aj to sa stava ze niekedy na to enpridu ze zena nema menzes bud budm bez menzesu alebo antikoncepciu...myslim ze bez menzesu sa byt neda byva mi zle a antikoncepcia je humus a nic tym nevyriesim...Mam 29 rokov a PCO

lorry
14. aug 2013

a vbrani inofolicu idem pokracovat dalsie 3 mesiace chcem to dobrat

sarafortuna
14. aug 2013

@emka9 , jasné že ANO, kedže celá jeho podstata je stimulovať vaječníky.