Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@suzanne2103 pisem IP 🙂
babulky ak by ste mali zaujem ostal mi inofolic 3 a pol balenia, viac v IP alebo v mojom bazariku 😉
@matula333 mas spravu.
@jajka1980 Ďakujem srdiečko mojeeeee zatiaľ dnes 23 dc a toho hlienu je podstatne viac ako bolo 😉 podám ďalšie info
@michellevendero To je fajn...nech ho je veľa...takže držím všetkých "20".../aj na nohách/.. a čakám dalšie pozitívne správičky.. 😉 😵
@jajka1980 mnoooo 24 dc tt / na teste 10 červený rapid clear či ako sa volá a buď je čas na hcg test abo bude mrcha 25-26.8.mnooo čakať a čakať ale hlien a tie bolesti sú stále zatiaľ
@michellevendero , tých 12dní od ovulácie, už ti musí test ukázať "pravdu"... a ty ale asi nevieš presne, kedy bola ovu, nie? testni ešte v piatok. Držím palce. Neboj, ak by to nevyšlo vyjde nabudúce 🙂
@michellevendero a inač ten rapid clear vraj nezachytáva veľmi citlivo ranné štádia. takže je tam v pohode nádej 😉 držím palce zajtra pri testovaní 😵
@michellevendero
Ahoj..tak zatiaľ je to v pohode, nie,??? Skús testnúť zajtra....Ale verím, že to vyšlo..
No daj vedieť, ako to dopadlo...ja čakám len pozitívne správičky od teba..
Ja som bola včera na gynde , bola som 20,Dc...no mala som krásne vajko: 2,6cm...Takže teraz skúšame a skúšame..
Tebe držím moc moc palce...a potom na oplátku pošleš tehu vírusky... 😝 😀 😵
ahojte baby, mate niekto informaciu, že kolkým ženam skut. pomohol k otehotneniu?
@zuzka1008 , spočítané to nie je ... ale čo tu tak pozerám, tak po väčšine to poholo babám, ktoré MAJU potvrdene PCO, nemajú MS (veľmi zriedkavo), a prípadne majú aj IR. Tym to pomáha "očividne" - ak nie sú tehu, tak sa im aspon cyklus upravil a teda majú nádej, že budú ovulovať.
u dievčat, ktoré to beru lebo sa dlhšie nedarí ale majú cyklus ako-taký resp. OK, to nemá až taký veľký vplyv. Ale zase kočka čo mala 3 krát biotehu to s Inofolicom dotiahla k zdravému tehu.
takže ide skôr o to, aký máš problém...
ahojte baby ja berem inofolic som 28dc a ovu nikde...pred tým som ju mala na 24DC potom 29DC a posledný 41DC...inofolic som brala pred tým 2 mes a neveim či on pomohol abysom mala skor ovu neviem...posledný cyklus som mala 54 dnový :((tak dlhý som nikdy nemala ...inofolic berem zas tento cyklus .už som zufala čakám na ovu zatim nič...neviem či mam pokračovat či mi posunie ovu na skor alebo mam brat fytosoju.(( či 3 týždne ked ho berem je malo? neviem už
ahojte baby, takze som slubila, ze napisem, ako dopadla kontrola.. dopadla ok 🙂 inofolic robi to, co ma, prebehla aj druha ovulka, ale kedze mi sme mali s partnerom obaja problemy, mne az v CAR zistili PCO, takze zacinam pripravu na IVF,ako som spominala... urcite ho berte dalej ak sa da 2x denne, vtedy to ma najlepsi ucinok, ja ho mam este dalej uzivat az do odberu vajicok.. drzim vsetkym palceky a hlavu hore, usmev a hlavne pozitivne mysliet, lebo psychika je svina a robi svoje
@lindush123 Ahoj..super správička..budem držať mo moc palce, aby vám IVF vyšlo...informuj potom...a pošli tehu vírusky.. 😀 😀 😀 😀
kočky ja som posledné dva cykly mala totálne špinenie, už 8 dní pred ms. Podľa mňa mi inofolic moc prekrvoval sliznicu, čo nie je dobré na uhniezdenie vajíčka. Na zač. tohto cyklu som brala antibiotika a odvtedy nejem inofolic vôbec. Zatiaľ to vyzerá super, lebo menzes sa blíži a ja ešte nešpiním. Ďalší cyklus ho možno ešte vyskúšam, kedže som ho chcela brať tých 6 mesiacov a budem vedieť porovnať, či mi naozaj on spôsoboval to špinenie.
@julka82 , @xena007 ..Ahojte.
Ja som mala doposiaľ pravidelnú ms:28/5..no Inofolic užívam 3.mesiac :1.sáčok denne...ale čo chcem vlastne napísať: každý mesiac sa mi ms posúva o 1.deň...a ovulka z 14.DC...na 20.Dc..
Dr .sa nato vyjadrila, že je to normálne...organizmus reaguje na produkt. 🙂
Tak hádam zaberie ako má... 😉
@jajka1980 duphaston som brala pol roka, ale nepomohlo. Možno aj preto, že som ho brala od 15 DC a ja mávam ovulku okolo 20teho, a to by sa vraj nemalo. Alchemilku som pila, tiež inofolic 3 mesiace. Ale už sme objednaní na spermiogram. Chcem mať istotu, že je to ok. Teraz jeme skôr prírodné veci. Ja už som mala pocit, že som z tých kadejakých vitamínov a pod. predávkovaná. 😒 takže tento mesiac je prečisťovací. 🙂
@julka82 Tak veľa pomôže aj spermiogram. My sme si tiež mysleli, že chyba je vo mne, no nakoniec sme zistili, že má môj drahý zlý spermiogram.
Preto užíva Fertil Man, Macu, centrum vitamíny..no chcem mu objednať aj kotvičník zemný...ten je vraj dobrý...pomáha.
No boli sme u urologa, no ten povedal, že je spermiogram ok..takže o mesiac zasa objednávam drahého do tkanivovej banky na kontrolný spermiogram.
Držím moc moc palce, aby váš speriogram dopadol na 1...my sme ho mali ok...až teraz zistili, že nie...kedže v tkanivovej banke robia rozsiahlejší... 😅
chcela som sa este opytat ci aj vy ste pribrali z Inofolicu? lebo ja mam pocit, ze ako ho beriem, tak sa neviem zbavit dvoch kil navyse, mam vlcie hlady a je mi aj sem tam zle a som strasne unavena...neviem ci to moze on sposobovat alebo nie?

@11miuska11 a ako dlho po vysadeni HAK ste sa snazili? mne od vysadenia co bolo koncom juna este MS neprisla :( ak nepocitam tu hned po dobrati blistra...odvtedy nic co uz je viac ako mesiac a pol