Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahaaa 🙂, castejsie ano ako nie, tak max 2 dni pred MS
@julka82 dakujem. veľmi túžime po bábatku. nakolko už 7 mesiacov neberiem antikoncepciu, a milovali sme sa doteraz bez toho, aby sme si dávali pozor. tie cysty som zistila až po tom čo som išla k dr. v piatok, lebo mi meškali dníčky... ale ja verííím, že do konca roka budú // 🙂
urcite, verim tomu a drzim palceky ;)
@lendis005 mne inofolic nasadila dr ked mala podozrenie na cysty. Ked som isla na kontrolu povedala, ze ziadne nevidi a ze je vsetko ok. Ja som inofolic brala dalej a mozno preto som spinila. Ze uz nebol dovod to brat. Takze by to malo pomoct. Viem co je to snazit sa tak dlho o dietatko, my o 3 mesiace dlhsie. Ale tak deje sa co ma a raz to isto pride 🙂
@michellevendero To je paráda..len tak dalej nech ostane snehovo - biela..
A....vieš čo?...už ju ani nečakaj...a testík si neskúšala???Teším sa veľmi s tebou...verím, že je to tam..tak sa držte ty a to mimi v brušku.. 😉
@michellevendero ..Kde prosím ťa zoženiem tie bobule rakytníka??? 😅
jajka, dakujem krasne, myslim pozitivne, no teda v ramci moznosti sa snazim 🙂), dufam ze vsetko bude ok. je krasne sa kazde rano zobudit a prve na co si spomeniem je malinky milacik 🙂)).
@jajka1980 zlatíčko nooo stále čistá a vieš že mám ešte jednu a nový balík som nakupovala akoby som to tušila 😉 zatiaľ všetko ok snáď to tak zostan mne po duphastone prišla vždy na 28-29 dc jj teraz zatiaľ nič 😉
@jajka1980 v lekárni ich kúpiš pútaj čistý rakytnik bez akéhokoľvek prídavku iných zložiek povedala Dr že je lepšie toto dať mužom ako bobule vitamínu E a test ešte som neskúšala uvidím čo bude do konca týždňa
@michellevendero Super...teším sa..že je stále čistá...len tak dalej..
Ten rakytník je teda v prášku??
Informuj dalej.. 😵
@jajka1980 to sú bobule pýtaj v lekárni čistý rakytnik bez pridania iných zložiek nooo vraj sa musí aspoň dva tri mesiace pravidelne jesť aby bol výsledok spermiogramu lepší
@michellevendero Vdaka za infošku..ja sa teraz chytám každej slamky, len aby sme ho dali do poriadku...
@jajka1980 treba skúsiť všetko lebo dr môjho chválila že konečne vidí krásny zdravý spermiogram taký ani darcovia nemajú a to môj má 37 rokov
@michellevendero Ved áno...my skúšame všetko možné...aj nemožné..
Vdaka za info..
@michellevendero Ahoj moja...tak ako? Všetko v poriadku? 😉
@jajka1980 Zlatíčko stále snehovo bielaaaaaaa 😉 30 dc dnes
@michellevendero a test? ved testuj 😉
@sarafortuna Skúšam trpezlivosť koľko vydržím nooo myšlienky ma hlodajú fest asi nevydržím dlho a ráno cik na papierik 😀 snáď nebudem sklamaná
@michellevendero , ja osobne nechápem, takémuto mučeniu 😀 , ja potrebujem všetko vedieť hneď...
ahojte, ako a kde mozno zohnat ten Inofolic, prosim?
Potrebujem ho poslat do zahranicia, nie na Sk, len to neviem najst dako.
Je len v praskoch ci aj v kapsulach tento vyrobok?
@mimika1973 ahojček. som ti odpísala ale neviem či ti to prišlo. ja som ho kupila u mojho dr. ale skús sa popýtať aj tu či ho niekto nepredáva... 🙂 alebo skús lekárne na internete. 🙂
@sarafortuna Každá sme iná 😉 niektoré majú strach a iné čakajú na moment prekvapenia a niektoré testujú pred ms čo tak chcú všetko vedieť hneď a potom sú sklamane ☹ vždy radšej čakám na vynechanie ms aspoň 5 dní, keď mešká
@michellevendero , no ja mám väčšie sklamanie s MS než z negatívneho testu... lebo aj ked je test negat. tak ani tak MS nemusí prísť...
ja sa napr. bojím, že ked sa prestane brať dufík, či sa niečo nepokazí... a ja to musím vedieť skoro - jednaj zo zvedavosti a aj zo strachu - ja potrebujem pichať ihned fraxík - takže ja som vždy napätá 😉
som zvedavá ako dopadneš, dúfam, že DOBRE 😉

@sevilia nepochopila si ma.nemyslim ten posledny cyklus co si uz bola tehotna ci si spinila pred MS ale celkovo predtym stale pred MS ci si spinila(niekto to tak mava,napr. aj ja ze zacinam MS par dni spinenim a potom sa az spustim),dufam ze si ma teraz pochopila 🙂