Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@sarafortuna fuhaaa tak to chápem, že máš obavu, keď takto injekcie fraxika musíš :/ držím päste až čoskoro nájdeš // Ďakujem ja sa hneď ozvem ako čo mno zatiaľ všetko ok jeee
ahojte babenky.... prosím radte :( menštruáciu som mala 19.júna,( doteraz vždy okolo 17-19) potom až 31.júla a to len dva dni. 23.8. som bola u ženského a beriem inofolic... tak kedy teraz mám dostať dníčky??? v júli mi meškali tých 13 dní, teraz neviem kedy ich čakať. čo radíííte?
@michellevendero Ahoj..Tak to je super..teším sa a nadalej verím, že tak aj ostane -snehovo - biela..
😉 😵
Baby, nasla som zlavu na inofolic v internet lekarni , ale musi sa kupit naraz 6 baleni. http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/kupit-online
🙂
@jajka1980 Zatiaľ všetko ok a teraz po súper nežnom sexiku spoločnom vrchole úplne čisté náradie fuha môj mi hovorí žeby sa predsa zadarilooo 😀
@sarafortuna pfuj pfuj pfuj začal 31 dc a pred chvíľou nežné milovanie spoločný vrchol a úplne náradičkoo čisté hm žeby sa nám to fakt už podarilo ...
@michellevendero Tak to je super...je to tam..gratulujem a teším sa s tebou..
čakám na dalšie pozitívne správičky.. 😵
@michellevendero , áno áno, čakáme na testík.. 😉
Caute,
mozem sa spytat za aky cas vam ten inofolic zabral? ja som ho brala 3 mesiace ale cyklus mi vobec nenabehol tak neviem ci pokracovat dalej alebo ci to na mna neucinkuje:/
@michellevendero citam to tu len chvilku, no na teba som velmi zvedava aj ja 🙂, drzim palceky
@sevilia hmm...kazdopadne to asi este skusim tie 2-3 mesiace a uvidim ci mi cyklus nenabehne. Citala som, ze nejaka lekarka z ISCARE pisala, ze niekomu to pomoze hned prvy mesiac a niekomu po pol roku... Tak budem verit a este asi skusim 🙂 A Tebe gratulujem, aspon niekomu to pomohlo🙂
@jajka1980 a je po čakaní :/ ráno o pol 5 test / a intímka snehovo biela nooo teraz cik a intímka už jasno červená ☹ takže vybrať clostil a od 3 dc 1-0-1 a šup ultrazvuk a iui sa bude robiť
@sarafortuna test má len / ☹
@sevilia Ako to dobre vyzeralo, tak sa to dovrzalo :/ dnes začínam tretiu krabicu inofolic a zrejme skúsim brať dva sáčky denne
@michellevendero urcite ber 2 denne, aj ked pisu 1, ale na odporucanie lekara a dosiahnutie najlepsich vysledkov sa beru dva, skus a drzim palce!!!
@sevilia Ďakujem 😉 dnes vypijem dva naraz a uvidíme aké budú fóliky a sliznica, keďže to tretia krabica od dnes 😉 budem podávať info nooo na iui sa teším
BABY. Mna tak dnes napadlo ze ci by sme nezalozili skupinu INOFOLIC.mozno je to blbost ale ja by som sa tomu potesila 🙂 nenasla som nic take zatial v skupinach.ak tu chodia citat aj baby co vdaka nemu otehotneli tak ju zalozte niekto ak sa vam chce...musia tam byt 3moderatori co som kukala...
@michellevendero , no dokelu... tak ťa mrcha riadne ponaťahovala... ☹ Ja mám preto rada testy - ked nie je čiarka na 11dpo tak je to už jasné a MS nesklame, ale sa na nu už aj teším.
Neboj, čochvíľa sa to podarí 😉
Ahojte kočky, mne odporučil Dr. tiež užívať inofolic, nakoľko sa nám nedarí a nedozrievajú mi vajíčka takže plodné dni nemám žiadne. Mrcha chodí ako chce takže nič moc aj to iba špiním po troche. Dr. mi pichá vyvolávacie injekcie naposledy 19.08. a mrcha ( ak sa to dá tak nazvať skôr iba špinenie) prišla 25.08., a preto by som sa chcela spýtať či to špinenie nemôže byť aj z inofolicu alebo znak niečoho iného. 🙂 Ď.
ahojte, vsade citam same pozitivna o Inofolicu, ale ja nie som ten pripad, zeby na mna pozitivne vplyval...teraz som 10 DC a po zatlaceni na toalete mam krv na toaletnom papier a pred MS som tiez takto spinila-krvacala 8 dni...takze ja prestavam brat Inofolic, lebo mi neskratil cyklus a este mam problem navyse co som bez neho nemala...brala som ho mesiac po jednom sacku, dva mesiace po dvoch sackoch a teraz som brala 10 dni po jednom, ale uz nebudem pokracovat
tak ja som zohnala inofolic ale kapsule! balenie po 30. Len sa bojim, ci mi to nedoserie cyklus este viac! 🙄
Skusim aspon jeden mesiac to brat, a uvidim co bude....
Ahojte.Ja mam rovnaky problem ako rastenka.Beriem 3 mesiace, prvy cyklus nabehol no odvtedy uz dva mesiace nic.Budem brat teda este 3 mesiace a uvidim ci sa to nejako upravi...
@michellevendero Juj,.moja.Je mi to ľúto..Vyzeralo to tak pekne sľubne...tehuľkovsky..
Ja som verila, že si tehula...a tešila som sa s vami..
Normálne, .."že facka"... 😢 😢

@mimika1973 skus to cez: http://www.magister.sk/produkt/detail/odporucam...