Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@jajka1980 na nete, francuzskej stranke 🙂
ale da sa aj objednat cez lekaren, preco? si pocula uz o kapsulach tiez niekde?
@sarafortuna Snáď iui 😉
@jajka1980 mnooo už som to oplakala dnes :/ a ideme ďalej clostil nachystany od 3 dc začínam
@mimika1973 Tak niekde som počula, že inofolic je aj vo forme tablet...ale nestretla som sa ešte s touto formou..
Preto ma to zaujalo...
nejaka akcia na inofolic? Asi 3 balenie v akcii sa neda kupiť však? Ja osm našla najlacnejšie toto 🙂 http://www.docsimon.sk/tovar/inofolic-20-sackov
@michellevendero Niekedy je fajn sa vyplakať...ale viem presne, čo si prežívala...mne meškala minulý cyklus mrcha 2.dni...nič som necítila, žiadne bolesti, že by mala dôjsť, tiež som bola happy....a nakoniec ked došla...spadla mi sánka a tak isto to skončilo plačom...
No teraz už musí byť len dobre....a iui sa podarí...uvidíš., ked teda k nemu vôbec dôjde, lebo niekedy sa stáva, že pred IVF, IUI...sa podarí klasicky...držím palce moja...
@maminka142 http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/kupit-online ale musis objednat 6 baleni a mas aj dopravu zdarma
ahojte baby.ja som tu nova,a mam aj ja take problemy ako vy.ja beriem inofolic skoro mesiac ,a chcem sa spytat ze ci to naozaj pomoze?
@jajka1980 zlatíčko ďakujemmmmm noooo uvidíme snáď bude dobre všetko 😉 a tie // raz nájdeme všetky
@michellevendero Snád áno...a všetky potom budeme prispievať do inej diskusie... 😀
@xena007 ahojky jednoznačne vysadiť. Ako som už písala. Prvý mesiac bol tip top, druhý som špinila 5 dní pred ms, tretí už 8 dní pred ms. Tento ho neberiem a vôbec nešpiním. A to mám 3 dni pred ms. Niekomu jednoducho nesadne. Keď spôsobuje prílišné špinenie tak to ok isto nie je.
Baby, zohnali ste inofolic aj v lekarni? Nechcem si objednavat cez net, ale najradsej by som ho kupila v lekarni 🙂 Kde ste zohnali inofolic, mimo netu? Zatial som si kupila jedno balenie v Gyn-five v lekarni, viac baleni nemali. Alebo sa da aj objednat v lekarni? 🙂 Poradte, dakujem 🙂
Babenky, tak mi lekarne slovenske napisali v maili, ze posielaju aj do zahranicia tento Inofolic, lenze postovne je dost drahe, jedni poslu za 16.50eur a druhi az za 20 eur! a to samotny liek menej stoji, takze sa to asi neoplati, ze? 😖
@julka82 takze Ti prestali problemy hned po jeho vysadeni? mne doktor povedal, ze mam brat Nosifol, este ho nemam len som ho objednala, ale chcem sa ho v pondelok opytat, ze ci to nebude robit tiez to mimokrvacanie, kedze zlozenie je velmi podobne, ze ci ho nezacnem zbytocne brat
@jajka1980 Dakujem Ti pekne.. 🙂 dufam ze nam to podari,prvy cyklus som mala 29dnovy, a som mavala 40-50 alebo niekedy aj viac..a trvalo mi asi 3dni menzes..tak som zvedava na ten dalsi.. 🙂 a v prvom tyzdni tehu sa da citit nieco?a este by som sa chcela spytat ze ked som fajciarka a pijem inofolic,tak nespomaluje oplodnenie?
Baby mozem sa spytat ze ked som fajciarka a pijem inofolic,tak to nespomaluje oplodnenie?
Este ma napadlo ohladom inofolicu. Niekde som citala, ze kava znizuje ucinok inofolicu a teda, ze by sa nemala pit 2 hodiny pred alebo po uziti inofolicu? Neviete o tom niektora nieco? 🙂 Alebo ci aj nieco ine znizuje ucinok?
@evka97 ahoj, ja som začala už 2 deň pijem inofolic...tiež vkladam nádej..tiež mám PCO. Zatiaľ som nepodstúpila Laparku, ale tak stále dúfam...som zvedavá.
baby pomozte mi..vcera som mala ovulku,a tento cely tyzden mam bolesti podbrusku,niekedy pichava,je mi zle ...teh.test kedy ukaze tehotenstvo,mam spravit az ked meska mi menzes?pomozte mi prosim vas,dakujem ☹
No tak ten Inofolic v kapsulach ma teda obrovske kapsule! fuuha, normalne som sa to bala prehltnut, ze reku nech sa nezadrhnem s tym, tak som to radsej rozhryzla v zuboch a vyplula ten rozzuvany obal.
Vadi to? myslite, ze to nebude mat celkovy ucinok ked sa to neprehltne ale rozzuva uplne?
@judit1989 , tehu test sprav v pohode 11-12 dní od ovulky

@mimika1973 Ahoj,,Kde si prosím ťa zohnala kapsule?? Ešte som na ne nenatrafila... 😕