Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@sarafortuna tak este mam cas ze?ovulku som mala vcera,to odtial sa da vediet ked mas bolesti v brusku ? tak mam cas spravit este test...ovulku som mala 28.8
@judit1989 , pri ovu skôr pichajú vaječníky, takže ak to vieš len podľa podbruška, tka to mohlo byť čokoľvek
@sarafortuna a podbrusku mam take opuchnute,take cudne keby som tam mala nieco...
a na co myslis ze cokolvek?
taka som smutna a sa bojim trosku ze ci bude pomoct ten inofolic..dufam ze ano ☹ ja sa uz bojim rozmyslat optimisticky.. ☹
@judit1989 Ahoj, ak mas ovulku mozu Ta pobolievat vajecniky, kazda zena reaguje inak, ale tehotensky test najlepsie skusat, ak Ti meska "mrcha"... ale niekto ma ciarky uz pred nou, teda 12 DPO, je to individualne, ale niektorej neukaze, ani ak meska 2 dni .... ako vravim, je to individualne, drzim prsty 😉
@judit1989 Musíš byť predo všetkým pozitívne naladená, nemyslieť na negatíva...a ono sa podarí.
Len treba mať na poriadku psychiku...Držím ti palce...a hlavne sa tak nekontroluj...tým si všetko zhoršíš.
Tie bolesti sú normálne...organizmus reaguje na inofolic, tvoria sa ti vajíčka, preto tá bolesť v brušku...
Takže hlavu hore, pozitívne myslenie,...a úsmev prosím.. 😉
@jajka1980 Dobre baby dakujem vam 🙂 😀 a tak si si myslela s usmevom??? 😀 😀 😀 inac som stale vysmiata a pozitivne naladena,len niekedy ppride namna ale uz som si to rozmyslala a nikdy nebudem tak furt na to mysliet a pride ked ma prist :D dakujem vam baby este raz a dakujem ze pisete somnou,ste zlate ,mne stym pomozete vela :D
Takže inofolic dve balenia dobrate denne po 1 sáčok a teraz tretiu krabicu beriem 2 sáčky denne som 3 dc a od rána clostilbegyt 1-0-1 a čaká nás prvé iui 😉
@judit1989 v podstate by Ti mohol ukazat ducha, mam kamosky, ktore to takto mali. Mne ked meskala mrcha a na 2 den som mala tak silne kolajnice, ktore vybehli ihned po namoceni, teda ak by som testovala v den ocakavania mrchy, alebo den pred, tak mi mohlo ukazat naznak ciarky. Je to individulane, zavisi to aj od toho, ako stupa HCG. Kazdy druhy den je tento hormon silnejsie a viac pritomny 🙂 Drzim Ti silno prsty. 😵
Dievcata nevzdavajte to, ja som brala inofolic od 20.3. do 12.8. kedy som si nasla // na teste. Kazdy den 2 sacky, takze si viete predstavit tych spotrebovanych baleni 🙂 Nepila som vobec kavu, obmedzila sladke a hlavne pozitivne myslela 😉 Drzim palce

@lendis005 dakujem lendis,ale pred menzesom zbytocne robim test ze?boli ma podbrusko a chodim stale na vc..niekedy sa citim tak cudne..niekedy mam chute niekedy na nic...tak musim cakat kedy dostanem menzes a potom mam az spravit ze?jajj..dufam ze nam pomoze... ☹