Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahojte dievcata, tak uz aj mne test ukazal //. Ja som brala inofolic 3 mesiace, snazili sme sa 10 mesiacov. Prvy mesiac s inofolicom bol ok, pri druhom som spinila 5 dni pred ms, a pri tretom uz 8 dni pred ms. Tak som sa rozhodla inofolic uplne vysadit. No a prave ten cyklus kedy som nic nebrala som ostala tehu. Myslim, ze mne nezabral, ale na druhej strane urcite pomaha kockam s PCO. Drzim vsetkym palceky, aby to dopadlo s // 😵
@xena007 to je to iste co inofolic ten nosifol? ci ine?
@julka82 jeeeeeeeeej gratulujem nech vsetko dobre dopadne 🙂
@xena007 drzim palceky aby zabral 🙂
@suzanne2103 dakujem velmi pekne a podobne nech cim skor tehulkujeme 😵
ja som dnes dostala menzes, idem zacat teda s Inofolicom, kedy je najlepsie to brat?ci je to uplne jedno?
ahojte baby ja inofolic berem už 4 týžden a ovu zatim nikde a to osm 38dc:((( ako nehcápem tomu....pred tým som mala cykly okolo 43 dni a teraz aj minulý cyklus-to om nebrala inofolic sa mi posunul až takto cyklus stalo sa vam to? neviete prečo to?.((som z toho zufalaa
@taja27 ahoj, môj prvý cyklus z inofolikom bol 56 dňový,bola aj ovu🙂 tento cyklus. Bol 31 dní!!!a ovu 16 deň!! Som stitniarka a mám nadváhu,od vianoc som začala mať problémy s cyklom a od februára som brala duphaston, v júni som začala s inofolikom a veru to že menzes príde bez hormónov v tabletkach a vyv ☹ olacacky a ovulka je myslím 😉 úspech inofoliku!!treba asi len vydržať a veriť že ked sa dá doporiadku cyklus prídu aj vysnívané // 🙂
@andrejka_misko ahoj jej super no neviem ani sama čo mam brat už uvažujem nad fytosojou ...inofolic je drahý dost to ma hnevááá:((((ajja mam nadvahu na štitnu idem
Aj ja si myslím že je drahý,ale vravím si že už ked som ho začala brať tak vydržím aspoň 5-6 mesiacov,zatiaľ myslím že zaberá tak ako má... Pokúšam sa chudnut a pravidelne cvičím..jedna skvelá lekárka mi povedala že. Ked sa nedarí a hormóny nie sú ok tak stačí schudnúť5% váhy a hp sa upraví..verím že ak dám pár kg dole a inofolik bude zaberať tak to vyjde,treba veriť tomu do čoho sa pustíme, to je cesta k úspechu.. Myslím že to platí pri všetkom čo robíme;) prestať po chvíľke nikdy neprináša úspech;)
ahojte baby tak ja som doužívala inofolic druhe balenie, nemala som ovu nedozrievali vajicka ale tento mesiac som citila mierne pichanie pri vajecnikoch myslite ze moze byt uz ovu? podla teploty to neviem zistit lebo mi skace ako chce
@gabika3991 teplota ak skace, tak asi ovu nebola...ja som mala aj inofolicu 2 sacky denne dvojfazovy graf
Držte päste dievčatá ráno medzi 7-8:30 h v centre iscare Martin ultrazvuk 9 dc po užívaní inofolic 2 krabice po 1 sáčok a teraz som od 1 dc po 2 sáčky inofolic a od 3 dc clostil 1-0-1 moc zvedavá som na fóliky podľa nich pregnyl a iui pondelok abo utorok juuuuuu
Ahoj babenky takže som sa dočkala výsledku po 5 mesiacoch užívania sa nám zadarilo na teste boli dve čiarky a doktorka to tiež potvrdila🙂. takže držím vám tu všetkym palce a nech sa zadarí každej len trpezlivosť tak ako to aj mne hovorili ;)
@babukla ja tiež nemám ovulku preto užívam, po akom čase užívania si znovu mala ovu ?
@babukla a gratulujem ku // aj ja by som už veľmi chcela
Ahojte baby, mam problem z ovulaciou, beriem dufaston od 16-25 den a potom pride menzes. Snazime sa otehotniet ale nedari sa nam. Mozem zacat brat inofolic alebo nosifol aj ked berem dufaston, ? Nemate s tym skusenost,?
Dakujem, asi to vyzijem a niekde si to kupim, snazime sa nic....

@suzanne2103 ahoj, ja beriem inofolic tri týždne zatial, ale na sladke ani pomyslenie, prave naopak, ale ono to velmi zalezi od toho, v ktorej som faze cyklu. Vacsinou, ked mám dostat,tak nejaká tá chut je aj u mna🙂....ale inofolicom to podla mna nebude🙂. len si daj, ak mas chut....