icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nefertitka
16. sep 2013

@mimika1973 fuha, my sme sa pri prvom snazili 4 roky...neslo to a potraty a minuly rok ked sme zacali skusat druhe to vyslo na prvy sup, lenze tiez to nedopadlo dobre..tak neviem, co nam osud prinesie tento krat

judit1989
16. sep 2013

@taja27 ano mala sOm nepravidelny menzes,o PCO neviem lebo mi dr nepovedal nic..

mimika1973
16. sep 2013

@judit1989 ty si otehotnela vdaka Inofolicu? ako dlho si ho brala? 🙂 Mala si aj dake priznaky pocas uzivania?

nefertitka
16. sep 2013

ja mam dnes pozitivny ovu test, aspon to tak vyzera a dost ma bolia vaja aj krize, toto som bez inofolicu nemavala teda...len skoda, ze snazit sa uz nemozme 🙄

taja27
16. sep 2013

@judit1989 a akkko dlho si ho brala prosim??aj ja mam nepravidelny a o PCO ni ja neviem žeby som mala preto sa pýtam a po ako dlhej dobe si otehu ? dakujeem.)

xena007
16. sep 2013

mam na predaj 25 sackov inofolicu ak by mal niekto zaujem...viac v IP 🙂

suzanne2103
16. sep 2013

@mimika1973 ahoj mimika. Ja mam presne take pocity ako opisujes ale len od piatku, teda 3. den. Inofolic beriem uz vyse mesiaca a toto bola prva zmena ktoru som na sebe spozorovala tsk sa tesim, ze nieco to predsa len asi robi...

nefertitka
17. sep 2013

Beriete okrem Inofolicu este nieco?myslim vitaminy?ja som studovala, co vsetko podporuje plodnost, tak okrem Inofolicu papkam este aj vitamin E 100, cecko 1000ku kazdy druhy den a zinok....sak nech to poistim poriadne 😝

jajka1980
17. sep 2013

@judit1989 Ahoj..prepáč, že som neodpisovala, no mala som dosť nabité dni..
Ale super správička,. držím palce, aby si to pekne dotiahla do finálneho konca...Drž sa a hlavne sa šetri...
Inak mohla by si poslať tehu vírusky, čo ty na to??? 😀 😀 😀 😀
Ale teším sa s tebou...a gratulujem.. 😵 😵 😵

jajka1980
17. sep 2013

@gabika3991 Ahoj..tak mohla to byť ovulka...skús internetový ovulačný kalendár.Držím palce.. 😉

miriam111111
17. sep 2013

Ahojte.Ja uzivam inofolic 4 mesiace.Po prvom mesiaci uzivania som MS dostala no odvtedy nic. Teraz som mala dostat cez vikend a akurat ma boli v podbrusku no MS nikde a myslim ze ani ovulku som nemala,teda aspon tomu nic nenasvedcovalo. Bola som aj u lekara a tehotna niesom.On mi akurat povedal ze to ze zena nedostane MS kazdy mesiac je normalne,no podla mna uz tri mesiace je dost.Inofolic beriem 2 sacky denne tak este vydrz 2 mesiace a uvidim co dalej.Velmi by sme chceli s priatelom babo tak dufam ze sa to podati.

zuzuliak1981
17. sep 2013

ahojte baby, beriem inofolic uz 5 krabicku, prvu som brala 1x denne, vtedy som prvy krat zaznamenala ovulaciu pichnutim vo vajecniku, aj ked nemam to potvrdene BT, dalsie balenie mi dr odporucila brat 2x denne, MS sa dostavila presne na 28 den, ale bolo to len spinenie, ktore trvalo 5 dni, nasledujuci cyklus som mala voulaciu potvrdenu BT na 8DC a cyklus trval len kratkych 21 dni, kedze som mala podozrenie, ze spinenie namiesto MS bolo zapricinene inofolikom, asi na 12DC som znizila davku na 1x denne, MS sa dostavila v zvycajnej dlzke a intenzite, po predchadzajucej skusenosti so skorou ovulaciou som zvysila davku na 2x denne od 9DC, kedy mi na folikulometrie bolo povedana, ze folikuly su malicke, presny rozmer neviem, 12DC opat folikulometria, folikuly 11mm, odchadzala som nestastna, podla grafu BT to vyzeralo na anovulacny cyklus, o to viacej ma prekvapil vyrok mojho dr na 16DC, ze budem ovulovat z praveho vajecnika, kde je folikul velkosti 25mm, to znamena narast o 14mm za 4 dni, bezne je to 2mm za den, kedze som ziadne ine doplnky ani tabletky nebrala, vyzera to, ze inofolic predsa len funguje, zajtra idem opat na ultrazvuk, tak uvidime, ci ovulacia prebehla a po tom znizim davku opat na 1x denne

ennynka
17. sep 2013

@zuzuliak1981 zajtra daj vediet co ti povedal dr. podla ultrazvuku...

suzanne2103
17. sep 2013

@nefertitka ja pijem este caj z alchemilky a rebricka a uzivam homeopatika Agnucaston. A akurat dnes som skoncila balenia zinku 🙂

zuzuliak1981
17. sep 2013

@ennynka jj, hned dam vediet, vcera som tam sla s malou dusickou, ze tento mesiac teda nic, kedze folikuly nedozrievaju, tak som odtial odchadzala natesena, hned som volala priatelovi, ze mam dobre spravy a on si trulko myslel, ze som v tom 😀

nefertitka
17. sep 2013

@suzanne2103 na co je ten agnucaston dobry?🙂

judit1989
17. sep 2013

@jajka1980 dakujem moja. 🙂 zajtra pojdem k lekarovi tak uvidime.dufam ze som naozaj v tehu a neoklamali ma testy tehotenske 🙂

judit1989
17. sep 2013

@taja27 ja som brala mesiac a pol,a zajtra pojdem k drovi,tak ti napisem zajtra ze v ktorom tt som dobre 🙂

jajka1980
17. sep 2013

@judit1989 Nemaj obavy..budeš počuť len dobrú správičku.Držím moc moc palce, ... 😉

mimika1973
17. sep 2013

1.mesiac Infolic, a na 23DC bolest ako na mrsku? 😒
Mali ste to niekto?

ceresnicka1990
18. sep 2013

Ahojte baby...pridavam sa k Vam, Inofolic beriem 8 den, mam zistene PCO a o babatko sa snazime uz 9 mesiac a zatial nic...dufam,ze mi tento zazracny liek pomoze...je tu nejaka uz tehulka, kt. vdaka inofoliicu otehoetnela?dik za odpoved. 🙂

gabika3991
18. sep 2013

@ceresnicka1990 Ahoj mas PCO? my sa tiež snažíme 5 mesiacov a nič nemám tiež ovuláciu, infolic beriem mesiac, dal ti DR. ešte niečo okrem inofolicu? či ti povedal?

alchemilkazltozelena
18. sep 2013

tak baby ako som slubila, nas pribeh....pred rokom sme po 2 rokoch chodenia zacali spolu byvat...ked som po pol roku videla ze nic, poslala som priatela na spmg, najprv nechcel (asi ako skoro kazdy chlap), potom siel a vysledok bol - mierna astenospermia, cize ich bolo trosku menej a trosku pomalsie boli ale ziadna katastrofa....ja som bola ok, pravidena ovu aj ms....odporucili mu profertil, ten bral mesiac, potom presiel na lacnejsi fertil man, to bral tiez mesiac a od juna zacal brat obycajny klasicky vitamin E 200ku, v juli po kontrolnom spmg sme mali normospermiu...cele leto som vsak bola mimo mesta (aj pocas ovu) takze nic samozrejme nemohlo vyjst...potom sme sli na dovcu, v posledny den som dostala ms....cize ovu som cakala potom o 2 tyzdne ako vzdy....prisla vsak skor o 4 dni, necakane, ziadne priznaky, .... bt som si chcela merat az 2 dni pre ocakavanou ovu ako vzdy, ale nejaky siesty zmysel mi nahovoaral ze mam si ju zmerat skor a vtedy som skoro odpadla, bt bola 36,3 cize presne ako pred ovu no a na druhy den uz stupla a bolo to jasne, ze ovu bola, .... cize nase snazenie bolo uplne neplanovane predtym 2 dni, vobec som na to nemyslela ze ideme sa snazit kedze som vedela ze ovu az o tyzden bude....tak sme si to uzili a vtedy by ma ani vo sne nenapadlo ze o 2 dni bude ovu....ta ovu skorsia prisla asi kvoli inofolicu ktory som zacala brat nakolko som uz nevedela co mam robit, aby to vyslo....brala som 1 denne, hned po ms 10 sackov a 10 sackov minuly cyklus....no a postatnu vec som zabudla-po dovci som si dala pauzu s konikom, zacala som cvicit, zacali sme behavat a uplne som prestala mysliet na otehotnenie....ked zistili v marci ake ma priatel spermie, tak som zacala brat kvapky femigard co bola velka chyba, akurat mi to len cyklus rozhadzalo...potom som zacala pit alchemilku zltpzelenu, to mi tiez dobre neurobilo....potom som zacala brat kysleinu listovu...takze ju beriem od jari a nedavno som zacala s centrum materna....ovu testy som nikdy nerobila, ovu som sledovala len podla bt ale nie cely mesiac, len pred ocakavanou ovu som si merala bt a potom pred mrchou aby som vedela ci pride...no a nas happy end bol asi taky ze minuly tyzden sme mali 3.rocne vyrocie a urobila som si rano test, bola som 10dpo, nebolo tam nic, bola som smutna ale zas ten 6ty zmysel mi nieco nahovaral lebo mi bola strasna zima posledne dni...tak o dva dni ked som bola sama doma som urobila vecer test a skoro som odpadla-boli tam // hned vecer som to povedala priatelovi, bol strasne v soku, necakal ze sa to podari...na druhy den ciarka zoslilnela, aj na dalsi, dnes je opat silnejsia 🙂tak tolko k nam...pre tych ktori dosli az sem - moja rada - dat vysetrit spmg, lebo baby mozte sa sledovat kolko chcete ale ak spermie nie su ok, a vy o tom neviete, trapite sa zbytocne a myslite si ze vy ste na vine....aj u nas to tak bolo ze ocividne tie spermie neboli celkom ok.....ved spermie su jedna z najdolezitejsich veci na oplodneni, tak to nepodcenujte...brat inofolic ktory podporuje vajicka, milovat sa schuti a najma nepresediet na MK ako ja kedysi 8 hodin vkuse a nepozorovat sa....necitat sprostosti a nenahovarat si priznaky....kazdy mesiac som mala "priznaky" a teraz ked som vtom, nemam vobec ziadne akurat ma pobolieva podrusko, to je vsetko.....zelam vam vela sily, skor ci neskor budete mat vsetky // verte mi, ja som neverila, ze ich niekedy budem mat a prave sa na nich pozeram 🙂

misenaf
18. sep 2013

@ceresnicka1990
@gabika3991
ahojte dievčata aj mne lekar odporučil Inofolic dnes ho idem vybrať aj mne predbežne zistil PCO (ešte to nemam potvrdene z krvi ). Nič iné mi zatial nepredpísal. Mám prísť o 2 týždne už by mali byť aj krvne vysledky. Ale ako som čítala tak PCO sa prejavuje aj nadvahou, akne, mastne vlasy. Ja nič z toho nemam a mam skor podvahu. Tak neviem.... a doteraz som mala pravidelnu ms až ako mi pichli Pregnyl sa mi to cele zblaznilo.

gabika3991
18. sep 2013

@misenaf ahoj a podľa čoho ti to zistil iba na základe ultrazvuku? mne krv nebral ani nehovoril o PCO ale myslim že to bude aj môj prípad lebo ms nechodí nikdy na čas a taká ako by mala byť iba skôr špinenie takže bieda, a koľko sa snažíte o babo?

misenaf
18. sep 2013

robil mi ultrazvuk na 4.den ms a na zaklade toho to odhadol a ešte to ako som mu hovorila že mam rozhadzany cyklus a špinenie pred ms ale ja si fakt nepripadam ako pco....

gabika3991
18. sep 2013

@misenaf a co to vlastne pco znamena? netvoria sa vajíčka alebo len nedozrievaju

ceresnicka1990
18. sep 2013

@gabika3991 no mam PCO...tak naordinovala mi lekarka este mojzisovej metodu...lieky nechcem brat ziadne...tak uvidime...jeden cas som brala duphaston, ale tak nic nepomohol...tak som presla ku novej gynekologicke a ta mi potvrdila PCO..uvidime jak bude dalej