Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
A este taka rada, najlacnejsi sa da kupit na stranke www.mojalekaren.sk. Aj teraz ho tam maju v akcii za 12,74€ alebo tak nejako. Maju odberne miesto aj v Bratislave a tieto akcie dost casto. Inde stoji min. 15eur
@jajka1980 maaaaaaammm pozitiiiiiiiv hcg test z krvi.... 🙂 🙂 ale mi povedal lekar ze nic nevidel v maternici,a povedal ze to velmi skore tehotenstvo ale mimomaternicove...chcel ma poslat na pozorovanie do nemocnice..aale v piatok este mam ist k nemu na krv dufam ze budem mat vsetko ok 🙂
este raz pre uistenie, inofolic sa berie vkuse?cely cyklus?aj cez ms?
@judit1989 gratulujem🙂babo nech sa dobre vyvija;) a tebe bezproblemove tehu prajem
@mimika1973 ja mam dnes 16DC a tiez mam pocity na mrsku
ano mozes brat v kkuse cez menzes. 🙂 dakujem,ale teraz pozoruju ze ci je to mimo alebo len preto nevidel nic lebo je to velmi skore..hcg som mala 432,uvidime v piatok ze ako to bude dufam ze to stupa pekne hore
@nefertitka Indikácie:
poruchy pravidelnosti menštruačného cyklu
premenštruačný syndróm - ťažkosti, ktoré sa objavujú niekoľko dní pred pravidelným mesačným krvácaním , ako je bolesť a tlaková bolestivosť prsníkov , psychická nevyrovnanosť.
pocity napätia a bolestivosť prsníkov (mastodynia)
ja som to brala na upravu MS, kedze mi nechodila no na to mi to nepomohlo. Dnes som 3. den po vyvolavacke a stale nic ☹
joooj, dievcata, som zvedava aj ja co ten Inofolic porobi... ale zatial maly zazrak... zacala som ho brat minuly tyzden vo stvrtok a vcera (na 6den uzivania) som dostala menzes, ja co som ho nemala od aprila 2012 bez vyvolavacky!!! Skoro som odpadla, ked som to zbadala... skoda, ze mi ho neporadili aj v centre na liecbu neplodnosti, bola by som to vyskusala uz predtym... som po 1x IUI, cakame na schvalenie IVF... ale verim, ze ked pride schvalenie, uz ho nebudeme potrebovat ;)
@judit1989 ja preto, ze ci to ma vyznam iba do ovulky, alebo ci to brat aj po ovulke, kvoli tomu, ze je to drahe...ale ak sa to ma brat cely cyklus, tak samozrejme budem...mna tiez strasili mimomaternicovym, lebo ja som mala zakrvacania v case MS, pri uhniezdeni a bolo to vsetko ok nakoniec;)bude to dobre, uvidis...
@waitiekatie ja tiez sledujem zmeny, normalne som citila ovulku...dnes som ale 16DC a normalne ma boli brucho akoby som mala dostat
@suzanne2103 to coho si pisala indikacie?Inofolicu?
@nefertitka to za to, ze si asi tesne po ovulke tie bolesti bruska, ked sa vajko vypudilo vonku, vajecniky trosku pracuju potom tiez 🙂
Uvidis o par dni, ci ta este pobolieva podbrusko, potom mi povies ;)
Mas aj nutkanie na caste cikanie? ja od ovulky ano... ale aj ak neverim, ze nieco bude, ale aspon ovulka bola pekna, aj to je uz maly zazrak! 😵
@mimika1973 ano mam, rano som vypila pohar caju a cakala som u lekara a skoro som sa pocikala 😝 ...jak som docikala o 20 minut zas a to som nic medzitym nepila a vobec kazdu chvilu tam beham...ked sa vajo vypudi, tak este 24 hodin caka, ze?🙂
vcera som mala pozivitny ovu test, sex nebol, ja neviem co mam robit. Je mi total luto, ze sa nesnazime tento mesiac, poradte, co by ste robili na mojom mieste, pred mesiacom mi nasiel lekar nejake koky, uzivala som lieky macmiror a v pondelok som bola na kontrolnom stere, vysledky budu az zajtra alebo v piatok a to uz bude po ovu:( pytala som sa ho, ci sa mozme snazit a on ze ano, co mi je divne, lebo sa nevie, ci uz to mam v poriadku, alebo nie...muz sa boji a nechce, ja som na pochybach tiez, len takto to premrhat ma stve ☹
a ked bol vcera pozitivny, ovu by mala byt dnes, alebo zajtra, nie?
@nefertitka dufam ze to bude ok,lebo nic vnutri nevidel este ale hcg bol pozitivny,tak to co znamena?
@judit1989 to preto, lebo je este velmi skoro, mne na konci 6tt este nic nevideli, neboj, bude to fajn🙂
@suzanne2103 uz som ho napisala 🙂
tak sme sa rozhodli, ze to skusime, od dnes, ked to lekar povolil....tak asi vie co vravi...ale ci sme stihli ovulku, to neviem 😕
@alchemilkazltozelena
@judit1989 a pokracujete v brani Inofolicu?
@nefertitka ja nie uz ho ani nemam, stacilo mi 1 balenie na otehu ktore som komplet cele vybrala....a aj keby som neotehu tak dalsi inofolic asi nekupim lebo to dost ide do penazi ale chvalabohu sa podarilo hned s 1. balenim....beriem centrum materna ten tiez obsahuje kys.listovu, inak nic...
@alchemilkazltozelena to mas pravdu, je to drahe, ja mam este dalsie dve balenia objednane...keby to nevyslo, ak vyjde, tak skusim predat...a ako ti je?aj sa citis tehotne?;)
@nefertitka a ako dlho ho uz beries? kebyze nemam pozitivne testy a nemeska mrcha tak ani neviem ze som vtom 🙂 trochu brucho boli to je vsetko, dnes som este len 16dpo 🙂
@alchemilkazltozelena no prvy cyklus, od 3.9., ale dost citim jeho ucinky, normalne ze bolesti brucha ovulacne, a tak, doteraz som ani nevedela, ze mam nejaku ovulku...
Tak to je super, ze sa dobre citis....nech to tak pokracuje;) mna v tom tyzdni ako si ty neskutocne prsia boleli, podprdu som si hodinu odlepovala, ked som sa vyzliekala 😉
@nefertitka ano asi tak, takych 12 ci 24h caka na dobru spermosku a pekne oplodnenie! 😉 😀
to cikanie bude asi kvoli zvysenym hormonom pocas a po ovulke, tentokrat som to mala ozaj intenzivne! kazdu chvilku na wcku! 😀 a to druhe tiez tieto posledne dni, len co nieco spapam sup na wc to vypudit! uha, som naozaj "glamour"! 😝 😀
@nefertitka 2 na den beries? ja som brala len 1....od ms do ovulky, 2 cykly po 10 sackov...no neviem, dufam ze priznaky coskoro nastupia a ze je vsetko tak ako ma byt...
@nefertitka aha musite mat chraneny styk teraz, tak je? skoda, ale treba pockat na buduci mesiac, aby bolo vsetko v poriadku a clovek je aj kludnejsi potom... 😉
@alchemilkazltozelena jeden iba beriem... nemusia nastupit a aj tak moze byt vsetko ok;)
@mimika1973 sme sa rozhodli, ze ideme do toho uz teraz, som sa pytala lekara a ten povedal, ze mozme, zapal nevidel vnutri uz ziaden, iba zvonku mierne, tak dufam, ze sme to nepremeskali (ovu) 😉 a vraj zapaly su v tehu bezne, tak je to jedno, by sa mi to vratilo a nemohli by sme ani dalsi mesiac, tak by ma uz asi porazilo a ani inofolicu by som sa nedoplatila 😝 ...tak ale ved kde je napisane, ze sa to na prvy sup podari, ze? 😕 😝
@judit1989 to je este dost skoro nieco vidiet! neboj, vsetko bude ok! 😉
O par dni ci o tyzden ci dva by bolo dobre znovu urobit utz aby sa vylucilo mimomaternicove!
Kolky den si dnes cyklu akoze? test si robila na ktory den a bol pozitivny aj krvicka?
Uvidis na druhej krvicke ako hcg rastie a aby bola lepsia istota v priebehu tehulkovania...

Ahoj, Inofolic je na slovenskom trhu od jesene 2012. Mne ho lekarka odporucila po zisteni PCO. Chceli sme uz babo, tak som necakala a dala sa vyliecit hned ako mi nenabehla spravne menstruacia po vysadeni antikoncepcie. Zacala som uzivat inofolic a v druhom cykle som otehotnela a teraz sme uspesne v stvrtom mesiaci 🙂 takze ja osobne volam Inofolic zazrak, ktory nas prijemne prekvapil, nakolko som necakala, ze to zaberie tak rychlo. I ked mi moja gynekologicka vravela, ze by sa vysledok mal dostavit do troch mesiacoch. Urcite by som ho vyskusala. Vela stastia