Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@nefertitka aj mna tie prsia, ale teraz uz trosku prestali tak neviem, som 24DC dnes...
@nefertitka tak sup do toho! 😉 😵 Nic nie je predsa stratene! 🙂
@mimika1973 mna prsia od ovulky niekedy bolia, niekedy len par dni pred MS, niekedy takmer nikdy, no ale ked som bola tehotna a to este pred ocakavanou menstruaciou, tak to bolo nieco strasne....a hned o cislo vacsie, ja mam dost male, tak som sa vytesovala 😀
@mimika1973 pouzivas ovu testy?alebo merias teplotu?
toto boli moje testy, dnes zoslabol, tak snad este je sanca
@nefertitka 😀 😀 😀 a hlavne muzik, nie? 😉 😀
@nefertitka 16 a 17.9 su krasne testiky, tak rychlo do postielky teraz, stihate to! 😉 😝
@nefertitka ze vraj po pozitivnom ovul testiku, ovulka pride do 24 ci 36h ! ale moze to byt individualne aj...tak nadej tu je urcite! 🙂
@mimika1973 😀 hej aj on, teda hlavne, len sa ich chudak ani dotknut nemohol 😝
@mimika1973 super;) nase prve sme na 17DC urobili a potom jedno tehu co nevyslo minuly rok na 16DC...tak hadam 🙂
@mimika1973 najpozitivnejsi sa mi zdal vcerajsi
@nefertitka ja som robila presne na 14DC a bingo bol tam krasny vyrazny pruzok, tak aj pod perinu sa slo! a potom uz len na 17DC, lebo mm sa skor nechcelo velmi, ach jaj tito chlapi, furt maju nieco ked netreba! 😀
@nefertitka ano mas pravdu vcera 17.9 je super pozitivny! 😵
@nefertitka no tak je to na dobrej ceste, drzim palecky! 😉
Inac ty nemavas problem s ovulkou, ze? ci si musela aj stimulovat aby prisla?
@mimika1973 mi hovor... si mi pripomenula, jak sme nasu splodili, v telke nic, vonku dazd, tak sme tak na seba kukli, ze karty sa nam nechcu hrat, spat sa nam este nechce, sex dlho nebol, tak sme teda dali, ale tak nemastno neslano, lebo sa nam ani velmi nechcelo a z toho jedineho razu, vlastne z nudy mame Nikolku 😀
@mimika1973 no to prave neviem, ci mam problem s ovulkou, mavala som aj take obdobie, ze som mala celkom dost dlhe cykly...tak dlhe, no u mna 38 dni uz je dlhy, potom sa to samo nejak upravilo a mavam ich tak od 28 - 32 dni, ovulku ale nezvyknem citit, teraz sa mi ale zda, ze ju citim naplno, ako ten Inofolic uzivam...
@nefertitka ty si meras aj BT? ja velmi nie, to sa musi presnu hodinu kazde rano, takze pre mna to moc nie je 😖
A teplomer digitalny, meranie v ustach, a to sa asi tiez pripocitavaju nejake tie grady navyse oproti tej meranej v zadnej casti tela 😉
@mimika1973 nemeriam, nemam na to nervy 😝
@nefertitka si ta citam a sledujem 🙂 budeme asi spolu testovat a hladat duchov 🙂
@voskovka 😉 super... tak hadam nam to obom vyjde
@nefertitka no som zvedava
@nefertitka pekny to pribeh! 😵
U nas keby ze ten PC nebol, tak mame asi viac casu na seba, ale takato je doba teraz, mladi sedia pred PC a FB a pod...
@nefertitka ten inofolic do toho predsa len nieco ma, lebo skoro kazda druha babenka zostala tehotna vdaka nemu, a to len zhruba po mesacnom papani! 😉
@mimika1973 tiez si myslim, ze ten inofolic pomaha...
a s tym sedenim pri Pc, nieze je to len pozierac casu, ale aj na spermie to zle vplyva 😝
@voskovka aj ja;)
@nefertitka veru tak, zle vplyva! hlavne notebooky, tie nesmu byt na kolenach, spermose by sa spalili! 😝 😉 ked uz tak tak daky vankusik aspon dat na tie kolena, ale aj tak to nie je dobre...PC pozierac casu, ale zas tooolko informacii na nom a aj konikovanie tu, ze tazko sa od neho odtrhnut niekedy! 😀
@ennynka nie nie, popri inofolicu som brala aj jedny homeopatika Agnucaston
@ceresnicka1990 Ako som čítala na nete ak všeobecne tie príznaky PCO navonok su obezita, akne, mastne vlasy, ochlpenie? Máš niečo z toho? Môže sa to prejavovať aj bez týchto príznakov? Lebo ja som skôr pravý opak.
@mimika1973 ved to, ja som sa tu dozvedela vela;)
@ekyna Ahoj , nechce sa mi to čítať celé, prosím ťa o RADU 🙂 , mám PCO, snažíme sa 3 roky, helios a kadečo, zatial len prirodzene, avšak s posilou hormonov, closty, duphaston, pregnyl, neuspešné tehu po clostyle... proste manžel je o.k., ale moje PCO si robia zo mna srandu, raz sú pravidelné cykly, teraz zas každý druhý.... chcem sa spýtať, práve užívam duphaston na vyvolanie menzesu, v nedelu doberiem 10 tabletu, a kúpila som si 3 balenia Infolicu, akurát neviem, ako to mám užívať, lebo nebolo mi to odporučené nikým, len kámoškou a vašimi reakciami dakujem !!!

@judit1989 Tak hádam nie..budem moc moc držať palčeky a v piatok budem na teba myslieť..