icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zuzuliak1981
20. sep 2013

@ennynka k dr sa mi podarilo ist az na 19DC a folikul uz bol prasknuty, dufajme, ze z toho nieco bude, ja pevne verim, ze ten inofolik pomaha, kedze tam bol taky velky narast v priebehu 4 dni

mimika1973
20. sep 2013

@nefertitka ahoj, tak u mna mrcha prichadza, inofolic nezabral! aj napriek peknej ovulke a snazeniu! 😒
Ty sa ako citis?

klarikab
20. sep 2013

Mamičky aha - kuk na S DEŤMI DO MESTA : https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...

ceresnicka1990
20. sep 2013

@misenaf aha...a ako bude pokracovat dalej?

misenaf
20. sep 2013

@ceresnicka1990 neviem mám tam ísť o 2 týždne už budu vysledky testov ... potom tipoviem 🙂

nefertitka
20. sep 2013

@mimika1973 tak to ma mrzi:( tak nabuduce... 😉
ja som bola dnes u dr. a ostal mi tam streptokok, dal mi na vkladanie dalsie lieky, ale co viem, tak streptokoka sa velmi tazko vrazj zbavuje:( ci som tehu neviem, este to je daleko, ale ak aj hej, tak sa budem asi bat, ze co to moze sposobit, aj ked lekar povedal, ze nic...hm

fantinka
20. sep 2013

@alchemilkazltozelena a vy ste na lepší spg brali, teda bral 🙂 iba vitamin E? Môj mm ho začal po neúspešnom kete tiež brať, bo v januári chceme ísť do Brna, tak chceme byť tip-top a čítala som, že aj Selén a Zinok pomáhajú...

sanny228
20. sep 2013

baby môžem sa spýtať ? môžem užívať inofolic ak sa nám nedarí otehotnieť ? o mesiac idem k doktorke prebrať s nou môžnosti prečo sa nám už rok a pol nedarí otehotnieť a dohodnúť sa na nejakom dalšom postupe či vyšetreniach...podlľa preventívnej prehliadky som v poriadku...no to mi nerobila žiadne vyšetrenia iba ultrazvuk, pozrela ma a vzala citostery ktoré boli v poriadku...ale iné vyšetrenia som zatial neabsolvovala...tak len sa chcem spýtať či môžem ten mesiac kým k nej zas pojdem a budem to s nou riešiť využiť a začať už brať inofolic nakoľko čo som čítala tak dosť babám pomohol k otehotneniu...

nefertitka
21. sep 2013

@mimika1973 tak mam zapal, krv v moci, streptokoky presli z posvy do mocovych ciest;( takze nasadene ATB, dufam, ze sa nezadarilo:( rano som bola na pohotovosti, v noci som nemohla ani spat kvoli tomu

nefertitka
21. sep 2013

@sanny228 mozes, ja som si ho tiez sama nasadila;)

sanny228
21. sep 2013

@nefertitka no od pondelka idem aj ja do toho 🙂 a pomáha ? nerozhádzal ti veľmi cyklus ?

nefertitka
21. sep 2013

@sanny228 este neviem, beriem ho prvy mesiac, od 3.9.;)ale citila som ovu, teda aspon myslim🙂 to som predtym nemala

sanny228
21. sep 2013

@nefertitka tak ja som dnes 7 den...a začnem brať v pondelok čo bude 9 dc tak dúfam že to nieje neskoro že, už tento mesiac niečo aspon upravý 🙂

taja27
21. sep 2013

baby upravil vam inofolic aj cyklus? ako mylsim skrátil? ja som zvedava berem ho 2 mesiac...tehu zatial nie som...ako verim že pomaha aj na vajička lebo treba kvalitné a aj spermie su doležite ale tie sme mali ok len menej ako je norma...no určite to klapne.))ale hlavne či vam skrátil cyklus..

ennynka
21. sep 2013

@taja27 mne prvy cyklus predlzil a druhy skratil tak uvidime co bude v tretom 🙂

taja27
21. sep 2013

@ennynka no podobne aj ja som zvedava .-))) a mm ma ok šetko?ako dlho sa nažite?

ennynka
21. sep 2013

@taja27 neviem,este sme neboli po doktoroch...rok

suzanne2103
21. sep 2013

Tak zienky mne konecne v stvrtok po takmer 3 mesiacoch dorazila po vyvolavacke mrcha 😀 inofolic papam uz vyse mesiaca takze teraz zacinam prvy riadny cyklus s inofolicom. Tie ktore si meriate BT...ktory DC zacinate merat? ci meriate aj pocas mrchy?

ennynka
21. sep 2013

@suzanne2103 staci ti po mrche ako ti skonci zacat merat...cez mrchu je to zbytocne a este aj nechutne 😒

sanny228
23. sep 2013

tak baby dnes som si kupila inofolic v lekárni tak ked som prišla domov tak som ho hned vzala..len ma prekvapila jeho chut taka je akosi nijaká 😀 ale vždy lepšie akoby to malo byť nejaké hnusné 🙂 tak dufam ze nám pomôže 🙂

jajka1980
23. sep 2013

@sanny228 Držím palce, aby zabral hned... 😉

sanny228
23. sep 2013

@jajka1980 tak to dúfam aj ja že to konečne bude to práve čo nám pomôže...lebo ak nie tak je aj tak na rade doktorka aby sa na nás pozrela že kde je problém :-/

ennynka
23. sep 2013

@sanny228 ako dlho sa snazite?

sanny228
23. sep 2013

@ennynka no práve je to rok a pol čo sa snažíme

ennynka
23. sep 2013

@sanny228 my tiez uz rok...

sanny228
23. sep 2013

@ennynka a už si bola aj na nejaké vyšetrenia ? my ešte nie ale chystáme sa o mesiac, tak som zvedavá čo mi dr povie že v čom je problém...a ked sa to nebude dať len tak napraviť tak sme pripravený ísť do CARu niekam

ennynka
23. sep 2013

@sanny228 neboli sme este nikde.nasadila som mm macu a sebe Inofolic tak este par mesiacov pockam a ak nic tak v zime,mozno zac.roka uz pojdem k dr.

sanny228
23. sep 2013

@ennynka tak ja dufam že aj nám ten inofolic pomôže, lebo čo som čítala tak dosť babám pohol ked ho brali 🙂 tak dúfam že aj nám pomôže 🙂

fidela86
23. sep 2013

@sanny228
Ahojte kocky, pridavam sa k Vam, dlho som vahala, ci Inofolic nasadit alebo nie, ale dnes som sa nejako konecne rozhodla a dala som si prve vrecusko...zazraky od neho veru necakam, ale poskodit snad tiez nemoze ;)
A vy ako? Ako dlho ho uzivate?

sanny228
23. sep 2013

@fidela86 tak to sme na tom úplne rovnako 🙂 ja som tiež dnes mala prvý sáčok 🙂 tak dufam že pomôže 🙂 a ako berieš ? raz denne alebo dva krát ? 🙂 ja len jeden denne na začiatok 🙂 počkám čo to spraví s týmto cyklom 🙂 dnes som 9DC tak hádam som nezačala neskoro 🙂