Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@nefertitka ahoj, tak u mna mrcha prichadza, inofolic nezabral! aj napriek peknej ovulke a snazeniu! 😒
Ty sa ako citis?
Mamičky aha - kuk na S DEŤMI DO MESTA : https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...
@misenaf aha...a ako bude pokracovat dalej?
@ceresnicka1990 neviem mám tam ísť o 2 týždne už budu vysledky testov ... potom tipoviem 🙂
@mimika1973 tak to ma mrzi:( tak nabuduce... 😉
ja som bola dnes u dr. a ostal mi tam streptokok, dal mi na vkladanie dalsie lieky, ale co viem, tak streptokoka sa velmi tazko vrazj zbavuje:( ci som tehu neviem, este to je daleko, ale ak aj hej, tak sa budem asi bat, ze co to moze sposobit, aj ked lekar povedal, ze nic...hm
@alchemilkazltozelena a vy ste na lepší spg brali, teda bral 🙂 iba vitamin E? Môj mm ho začal po neúspešnom kete tiež brať, bo v januári chceme ísť do Brna, tak chceme byť tip-top a čítala som, že aj Selén a Zinok pomáhajú...
baby môžem sa spýtať ? môžem užívať inofolic ak sa nám nedarí otehotnieť ? o mesiac idem k doktorke prebrať s nou môžnosti prečo sa nám už rok a pol nedarí otehotnieť a dohodnúť sa na nejakom dalšom postupe či vyšetreniach...podlľa preventívnej prehliadky som v poriadku...no to mi nerobila žiadne vyšetrenia iba ultrazvuk, pozrela ma a vzala citostery ktoré boli v poriadku...ale iné vyšetrenia som zatial neabsolvovala...tak len sa chcem spýtať či môžem ten mesiac kým k nej zas pojdem a budem to s nou riešiť využiť a začať už brať inofolic nakoľko čo som čítala tak dosť babám pomohol k otehotneniu...
@mimika1973 tak mam zapal, krv v moci, streptokoky presli z posvy do mocovych ciest;( takze nasadene ATB, dufam, ze sa nezadarilo:( rano som bola na pohotovosti, v noci som nemohla ani spat kvoli tomu
@sanny228 mozes, ja som si ho tiez sama nasadila;)
@nefertitka no od pondelka idem aj ja do toho 🙂 a pomáha ? nerozhádzal ti veľmi cyklus ?
@sanny228 este neviem, beriem ho prvy mesiac, od 3.9.;)ale citila som ovu, teda aspon myslim🙂 to som predtym nemala
@nefertitka tak ja som dnes 7 den...a začnem brať v pondelok čo bude 9 dc tak dúfam že to nieje neskoro že, už tento mesiac niečo aspon upravý 🙂
baby upravil vam inofolic aj cyklus? ako mylsim skrátil? ja som zvedava berem ho 2 mesiac...tehu zatial nie som...ako verim že pomaha aj na vajička lebo treba kvalitné a aj spermie su doležite ale tie sme mali ok len menej ako je norma...no určite to klapne.))ale hlavne či vam skrátil cyklus..
Tak zienky mne konecne v stvrtok po takmer 3 mesiacoch dorazila po vyvolavacke mrcha 😀 inofolic papam uz vyse mesiaca takze teraz zacinam prvy riadny cyklus s inofolicom. Tie ktore si meriate BT...ktory DC zacinate merat? ci meriate aj pocas mrchy?
@suzanne2103 staci ti po mrche ako ti skonci zacat merat...cez mrchu je to zbytocne a este aj nechutne 😒
tak baby dnes som si kupila inofolic v lekárni tak ked som prišla domov tak som ho hned vzala..len ma prekvapila jeho chut taka je akosi nijaká 😀 ale vždy lepšie akoby to malo byť nejaké hnusné 🙂 tak dufam ze nám pomôže 🙂

@ennynka k dr sa mi podarilo ist az na 19DC a folikul uz bol prasknuty, dufajme, ze z toho nieco bude, ja pevne verim, ze ten inofolik pomaha, kedze tam bol taky velky narast v priebehu 4 dni