Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ja som otehotnela hneď prvý mesiac, ale aj v 7tt potratila 😢
ahojte baby... ani neviem ako začať.... keďže sa nám nedarilo otehotnieť navštívila som svojho gynekologa a odporučil mi inofolic, tak som ho pila ale nejaké extra zmeny sa nediali. Potom išiel manžel na spermiogram, zlé výsledky- operácia, genetické testy a včera sme boli za výsledky. A pani doktorka oznámila výsledky tak ľudsky: manžel veľmi zlé vysledky, asi len cez IVF aj to tam je veľká pravdepodobnosť že ak by to bolo dievčatko bolo by retardované.... Proste taká facka , bezcitne podané ako keby Vám v obchode povedali že nemajú banány.... Tak uvidíme čo ďalej, trochu porozmýšľať a začať uvažovať nad adopciou.....
@jana954 :( neskutocne, tato lekarska neludskost ma ubija. Vcera som citala, ze mnoho lekarov nenavidi svojich pacientov, a tato lekarka k nim zrejme patri... Nevzdavajte sa, toto rozdychajte a hladajte lekara - cloveka, este existuju aj taki, ktorym empatia nieco hovori. Nadej zomiera posledna predsa... Drzim velmi palce!
@misenaf ja mam za sebou len zakladnu prehliadku ale tak idem teraz za doktorkou aby mi spravila aj nejaké iné vyšetrenia...tak mne by každy povedal ze mám čas lebo mam 21 rokov ale tak ked uz sa rok a pol snažíme tak si myslim ze tiez asi bude niekde problém tak nechcem čakať ale chcem vedieť čo sa deje
@sanny228 horm.profil ti spravia na 2-3deň max. počas mrchy.
@hradnapani ďakujeme.... snažíme sa to brať ako súčasť života.... a čo bude ďalej uvidíme.... 😉
@sanny228 ahoj ja mam23 a uz dva roky sa s mm snazime a nic mam spraveny aj h.p. a zakladnu prehliadku vse mam ok. zacala som riesit hned no kedze som mlada tak to moju dr velmi netrapi zacal som brat aj inofolic no zatial mi len predlzil cyklus z 28 na 30.zacina ma to velmi trapit neviem co robit. Preto si myslim,ze netreba cakat ale hned veci riesit!
@basulienka2 ja si presne to iste myslím....vsetci doktori to tak beru že ved sme mlade mame čas a bla bla....ale ja si myslim ze kedze sme mladé a nedarí sa nám tak asi bude niekde problém nie ? a ak ti nechce pomôcť tak zmeň dr. alebo chod rovno do CARu 🙂 ja viem aké to jee....tiež netuším v čom je problém...ale tiež ma to už veľmi trápi ☹
@sanny228 rozmyslame aj o care len este chcem chvilku pockat objednala som si aj ovu testy a edte chcem dst spravit folikulometriu a ak ani to nepomoze tak sa tam objedname bo nechceme byt stari rodicia🙂a tysi uz co vsetko vyskusala?
@jana954 Ahoj. Je mi to luto,ze vam oznamila taku spravu pani dr.😒 A to na zaklade genetickych testov vam toto pani dr.povedala?? to ste boli uz v nejakom car? Nestracaj nadej, ono sa vam vobec nemusi narodit retardovane dietatko. Pri ivf sa daju robit geneticke testy embria a tam to zistia ,ci embrijkoktore ti maju vkladat je zdrave.
Aj ja som bola na ivf, a dali sme si robit geneticke vysetrenie embrii.
@jana954 no moja je to smutná správa ale nie neriešiteľná ja idem na IVF druhý pokus a tiež zvažujem , že keď sa to znovu nepodarí tak tak pôjdem na pestúnsku opateru a potom si to dieťa osvojím . ono sa to všetko podá koniec koncov časom pochopíš že všetko je tak ako má byť . ja s mojou polovičkou zvažujeme tu pestúnsku opateru tak či tak niekedy si povieme že radšej nemať vlastné dieťa ako mať nejakého mrzáčika aj keby bolo moje ale akú by mal budúcnosť a život. ja to IVF skúsim tiež mám obavy a zoberiem si dieťatko do opatery a pomôžem nejakému nemluvniatku 🙂 drž sa 🙂
No baby zacinam 2balenie inofolicu.Som zvedava.dnes ma bolelo brusko ale tak divne ked som jedla prestalo a ked nejedla bolelo a nebola som hladna.moholo by sa stat zazrak.
Treba inofolic brat cely cyklus,alebo staci do ovulacie ??
@jana954 Ahoj 🙂 .Ja nechapem ako vam toto mohla ta doktorka takto povedat 😠 . To ako urcila z jedneho vysetrenia? Nebojkaj ono sa urcite najde zdrave embrijko 🙂.
Mozete mat napr.tri embria a z toho dve budu uplne v poriadku. My chodime do Heliosu v Brne.Sesterske centrum je Helios Martin. Ale ak by som ti mohla odporucit kvoli PGD genetickmeu vysetreniu by som isla radsej na ivf do Brna.
Ak chces mozem ti napisat viacej o PGD.
@katkaajurko ahoj infofolic treba brat cely cyklus bez prestavky 🙂
Ahojte chcea by som vam podat dalsie zatial dobre ucinky inofolicu, dnes rano po mesacnom uzivani druha ciarka viditelnaaaaa 🙂)))
@gabika3991 supeeeer, gratulujem 🙂
@jana954 ahoj,len som ti chcela povedat,ze mne na genetike tiez tak "ludsky" povedali,ze po dvadsiatich potratoch sa mi jedno mozno podari a aj to bude mat downa a ze dievcatko mat nemozem vobec.tak som si povedala,ze ked dvadsat,tak co najskor..a vies co? hned dalsie tehu bol zdravy chlapec. hlavu hore,deju sa aj zazraky 🙂
No moja skusenosť s inofolicom- zatiaľ beriem druhé balenie. Podľa kalendára, čo nemávam 28dnové cykly- dnes špiním. Bolesti žiadne, len pred 2dňami som mala také uplne divné-bolesti okolo vaječníkov a pichanie v nich. Som zvedavá čo sa bude diať. Myslím, že vďaka inofolicu mi mrcha chodí pravidelne zatiaľ-no lepšie ako tie 32-50dňové cykly.
@suzanne2103 a naco je dolezity v druhej polke cyklu-po ovulacii? teda ak sa beru dva denne a cely cyklus-na jeden cyklus pri 32 dnovom cykle treba 64 sacikov... tri balenia minimalne - to je celkom uz dost ... 😒
@katkaajurko no ono sa to bere bez ohladu na MS alebo ovulaciu, proste nonstop dokial neotehotnies. Prestavku si nemas davat kvoli tomu, lebo je to vitamin a jeho hodnota by nemala klesnut. Preto je tiez odporucane to brat priblizne v rovnaky cas. Viem, ze je to dost financne narocne, no ja ked som sa uz na to dala, tak to vydrzim. Ja som zacala brat 17.8. takze teraz uz beriem 5. balenie, no utesujem sa aspon tym, ze keby som neminula peniaze na tento liek tak to miniem inde na nejake "blbosti" 😀
@gabika3991 jeeeeej gratulujem 🙂 bodaj by nam vsetkym takto skoro pomohol
@suzanne2103 no ja mu dam sancu tak max dva cykly 😀 moj prvy syn trval dva roky - aj to az po metformine,toto som skusila len tak z pasie,keby som to poratala,ze vtedy- dva roky cize 12m, dva denne x 18 eur - noooo 1296 eur.. 🙂 blaznovstvo trosku 🙂

@sanny228 urcite 1x denne...viem, ze sa niektore holky beru aj 2x, ale snad nie pre srandu kralikov pisu na krabicke neprekracovat doporucennu dennu davku;)
Viem, ze su na to rozne nazory, ale urcite si myslim, ze tak, ako je to odporucane, to postaci 🙂
Tak som rada, ze mam "spojenca", budeme bojovat spolu ;)
ja som tiez trosku neskor zacala, dnes som 4dc...tak snad sa moze hocikedy ;)
drzim palce 🙂