Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@lienka3031 Ahoj! Dakujem Ti za reakciu. Bola som naklonena skor moznosti, ze budem pokracovat, ked uz som si ho nakupila a po Tvojom prispevku som sa rozhodla definitivne. Pokracujem! Je mi velmi luto, ze Ti to skoncilo takto 😢 Ja mam podobnu skusenost, ale este pred liecbou Inofolicom. Bolo to pred 2 rokmi a od vtedy sa nam nepodarilo. Teraz mi opat dal gyndos Clostil, tak konecne som mala ovulku a mam aj zlte teliesko. Dovtedy to bola len naoko ovulka. Tak nam zostava len verit, ze sa to coskoro zase podari. Uz mas nejake dietatko? Alebo sa snazite o prve? Ja mam 35 a mame jedno baby. Velmi tuzi po sestricke a je mi nanic, ked jej mam odpovedat na jej zvedave otazky, kedy uz bude mat tu sestricku. Uz ma vymyslene aj meno (uz asi piate vporadi :o))
Baby ako beriem ten inofolic, tak mávam biely výtok..infekcia to nie je...nebolí, neštípe...len biely výtok a všimla som si modré žily na prsiach, ale najviac ich večer vidno...cez deň sú tie žilky slabé, ale ako náhle príde večer tak ich vidno...a bolesti vo vaječníkoch nemám...všimli ste si to ešte niekto?
ahojte, od dnes, beriem ifnolic zatial len jednu denne, uvidíme či sa niečo zmení...(ms nemávam, mam ochlpenie)..dam vediet potom🙂
@zuzlicek44 aj ja beriem inofolic prvy mesiac momentalne 7 den; 10.den mc. Nezacala som ho brat od prveho dna, posta meskala 🙂 problemy som nemala pred ani po. Zacala som ho brat ako vitamin... nedavame si pozor vyse 2 rokov, ale zase sa ani tak moc nesnazime no tento mesiac ideme na to ..drzte palceky som zvedava..
@allenkovababulka
ahoj,
ja som dostala az po mesiaci a 25 dnoch ms, predtym dlho nic, mam PCO. Nech coskoro inofolic zaberie.
@huncut áno áno lekári sa čudovali, že tak neskoro prišiel manžel, ale on nemal žiadne ťažkosti a k tomuto sa dostal tak že už dlhšie sa snažíme o bábo, tak hľadal nejaké príčiny a našiel túto diagnozu, ktorá sa potvrdila. Mali by nám ešte prísť výsledky z genetiky, zobrala lekárka ešte raz krv na opakované vyšetrenie a potom už ale len umelé ak sa podarí.... len podľa prvých výsledkov z genetiky to nevyzerá dobre.... tak už padlo aj slovo adopcia....
@jana954 juj moja to ma fakt mrzí, ale verím tomu že sa zadarí aj prirodzene ved bolo neskutočne veľa báb ktoré to mali dosť zlé a zrazu bum a našli si //, takže silno držím palce...my tento víkend máme ťažký, mala má brušnú chrípku takže hnačkuje, unavená je totálne, zoslabnutá, včera pohotovosť lebo aj krv sme našli, ach jaj
dievcata ja som brala inofolic 2mesiace a dnes som si nasla 2ciarky....takze urcite si myslim ze koli nemu mi nabehla normalne ovulka.....a aj som otehu.... 🙂 mala som pco.
@voskovka Drzim ti palceky 🙂
Vitajte 🙂 Beriem inofolic, koncim uz 3 balenie. Neska som dostala men. je to 40 dc. Preco az tak neskoro som dostala... Vie mi nekto poradit preco cyklus bol tak dlhy... Dakujem.
Ahojte babule. Aj ja sa pripájam. Začala som brať Inofolic 1x denne, min. mesiac. Menštruáciu mávam pravidelne, cyklus mám 40-dňový, vždy ten istý PMS nafúknuté brucho, bolesť hlavy, ťažké bolestivé prsia. Teraz mám 4 dni pred očakávanou menštruáciou a ani jeden jediný príznak menštruácie. Tiež sa mi zdá, že mám pri Inofolicu výtok, čo som nemávala. Väčšinou až pred menštruáciou sa mi objavil. Inofolic by mal menštruáciu upraviť, no mne sa zdá, že by nemala ani prísť bez pomoci gynekológa a vyvolávačky. Odialil Inofolic aj vám niektorej menštriáciu? 😒 ☹
esperanzita ahoj. Ja mam cyklus 28=30 dn. Teraz ked beriem inofolic koncim 3 balenie, menstruaciu sem dostala az v 40 dniu cyklusu... Neviem ci to tak ma byt presne. Odialil o skoro 2 tyz. A k temu mam strasne bolesti brucha, katastrofalny pocit.. Asi zapytam gynekologa ci je to v poriadku...
Baby, asi uz tato otazka bola, ale beriete to cely cyklus, ci len do ovulky?
@janielik87 mal by sa cely cyklus,aj som par cyklov tak brala no posledne uz po ovulke pijem tak kazdy druhy den...
@janielik87 Ahoj! Mal by sa uzivat cely cyklus, kazdy den. Je dolezite, aby bola jeho hladina kontinualne rovnaka. Posobi na vajecniky a ak ma pomahat liecit PCO, tak by si ho podla mna mala uzivat kazdy den. Aj na stranke lejdy.sk, kde radi lekarka snazilkam ohladne Inofolicu uvadza kazdy den, 2 x denne, rano 1 sacek a vecer 1 sacek, priblizne v rovnaku hodinu. Ked sem tam zabudnes, nie je to nic hrozne, ale ked to vysadis na pol mesiaca, tak to nebude mat ten efekt.
@alja20 Ahojky! Dakujem za reakciu. Tesim sa, ze sa Ti to podarilo, aj ked si sa nacakala. Ale stalo to za to! A v tom cykle, ked si otehu si brala aku kombinaciu liekov? Zarazilo ma, ze si brala clostil 2,5 roka. Mne ho dava na 2 mesiace a potom pauza. Niekde som citala, ze by sa mal brat max. 6 x za zivot (tusim tak to tam pisali). No kazdopadne Ti zo srdca zelam, nech ide vsetko ako po masle a nech mas male bambuliatko cim skor pri sebe zdrave a krasne (urcite bude najkrajsie na svete :o))
@moschino1986 Mala som to iste - aj modre zilky na prsiach hlavne vecer, aj biely vytok... takze si na najlepsej ceste otehu 🙂 zrejme ucinkuje.
@kitulka Ahoj Kitulka🙂Prepac, ze odpisujem az teraz..boli sme s mm na kratkom vylete..som rada, ze som Ta povzbudila🙂..ja mam 31 a nemame este dietatko..snazime sa uz takmer 2 roky, tak ma niekedy chyta uz aj taka zufalost..cim to trva dlhsie, tym je to horsie..tak ale asi to poznas..ale ako sa hovori - psychika robi svoje..len ako na to nemysliet?🙂 drziim nam palceky a dufam, ze coskoro sa uvidime na inom fore🙂 a kolko rockov ma Vasa mala?
Bude mat 4 roky teraz v decembri. My sa uz snazime 2 roky o druhe, tiez ma uz chytaju stresy, ze co ked sa nepodari, ale tak stale verim, ze to bude a predstavujem si ako to oznamujem najblizsim a tak a vzdy sa snazim nastavit tak pozitivne. Najhorsie mam prve dva dni, ked dojde mrcha a potom to nejako potlacim do uzadia. Ja mam 35 a mangelik bude mat 40-ku na krku ochvilu, tak aj preto sa trochu bojim. No asponze mame aspon jednu babiznu, robi nam velku radost, lebo je sikovna a vsade ju chvalia. Krasne rozprava, cisto, krasne kresli a pali jej to nenormalne. Tak z nej mame velku radost 🙂
@elje ahoj to vazne?mam bielyvytok a tie zilky fakt modre len vecet
Ahoj baby! Dúfam, že mi pomôžete vyriešiť moju dilemu... Plánujem od dnes užívať Inofolic, ale riešim dávkovanie. V lekárni mi tvrdia užívať 1 sáčok denne, ale tu čítam, že sa odporúčajú až dva sáčky denne. Od čoho závisí dávkovanie? Mojej lekárke nechcem volať, lebo tvrdí, že mi stačí užívanie kyseliny listovej. Ďakujem krásne 🙂

@ennynka ahoj. Beriem 2x denne.