Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@moschino1986 ja som to riešila s prestávkami rok a keď sme sa dopracovali k rozumným výsledkom zas môj manžel nebol schopný tak som to riešiť prestala, aj tak sme ešte neboli zobratý. Najskôr sme poriešili svadbu a dnes asi po pol roku som bola opäť na gynde, to mi už moc clostyl dať nechcel, už mi odporúčal laparku aby zistil, či sú priechodné vajcovody, ale ešte som ho ukvákala, že vyskúšam clostyl a ak sa nepodari tak by som šla na tu laparku. Klasický gynekológ ti asi moc nepomôže, ja mám jediné šťastie, že u nás býva každý utorok doktor s Martinského Iscaru. Ostatné dni tam býva doktorka a ta vždy frflala, keď som prišla na folikulometriu k nej, že ona nevie ako sa v takýchto prípadoch postupuje.
tak ja beriem inofolic 3 mesiace ale zatial nic moc. Na mrchu mi to neposobi bola som 2 krat na vyvolavacke teraz len spinim. Neviem ci je to z inofolicu alebo tej injekcii. Tiez by sme chceli babo ale takymto stylom...a nas gynekolog nic vraj to je v poriadku ani lieky ani nic tka neviem uz co.
no tak baby dnes je 8den co mi meska mrcha a dnes sme mali rano tutu mutu mala som ruzovy vytok z toho.este predtym som si robila test a negativny.inofolic som brala do nedele 2mesiace.nechapem tomu a som aj trosku sklamana dufala som ze inofolic zaberie a zabral len v sept.a oktobri krasne 28d.cykly a teraz nic.ak pojdem zase na vyvolavacku a bude na mna gynciak kukat,ze som tam zas.:'(
ahojte kočky ak sa môžem pridať ani mne inofolic nezabral 3 mesiace som ho brala od tedy presli 4 mesiace a ešte stále sa snažime 🙂,teraz mi doktorka predpísala duphaston od 15 dna cyklu po 25 den...
@micicus ahoj ja som mala tiez duphaston este niekedy na zaciatku..nepomohol iba ak mi trosku 1mesiac upravil cyklus.Inofolic zase skratil no lepsie ako duphaston.aj ked uvidim ako estze mozno je este ro hovori co...ale cakala som zazrak.neviete kedy je dobre sa testovat?
@ceresnicka1990 ceresnicka ja som to vnimala ako ty..super super a teraz mi neprisla.dnes som si bola kupit aj take mimi papucky,ze prekvapim priatela a ze test bude pozitivny hned.a rano negativny.uz som sa kukala na test kadejakym smerom a sposobom..uz som aj ducha videla....ale to bol klam.
@moschino1986 podla mna treba počkať ,až keď bude meškať deň menzes,ja som sa otestovlala 6 dní pred menzesom a test pozitívny- tešili sme sa ako malé deti( po 10 mesiacoch snaženia ) ,ale prešli dva dni a žačala som spiniť, presne v sobotu a v pondelok teraz som si robila test a bola u ženskej a ból negatívny ...zbytočné sklamanie neudržalo sa...a preto mi včera predpísala duphaston, treba urtiče počkať aj mne to nedalo...a potom bolo len sklamanie... ale musíme veriť keď to má prísť určite to príde... 🙂 🙂
@micicus ale ja mám už 8dní čo mi mešká...nie pred, ale už 8deň mi mešká
Ahoj, pridam sa ku vam, mne nasli pravy vajecnik polycysticky, snazime sa s priatelom od aprila, zatial nic, sestricka u mojej gyn sa zmienila o inozitole a kyseline listovej, tak som vcera zacala po dlhsom zvazovani aj ja s Inofolicom. Dufam, ze sa aj my budeme tesit z maleho zazraku cim skorej 🙂
@moschino1986 aha zle som si prečitala hm..... niekedy ani testy neukážu hneď...sesternica moja bola v 4 týždni tehotenstva a meškal jej menzes viac ako týždeň a test mala negatívny stále ,až doktor potrvdil ultrazvukom, niekedy to Hcg sa až neskor vylučuje ...
Zacala som brat 3.den Inofolic,tiez sa pokusame 1,5 roka...vraj som v poriadku,akurat mam nepravidelnu MS a nedozrievaju mi dostatocne folikuly...tie vase prispevky ma tak nakopavaju,verim v lepsi zajtrajsok 🙂 Kto to uzival,dajte vediet aj do posty,priaznive ucinky su vitane...
Ahojte baby, minulý tždeň som sa v tejto téme informovala ohľadne dávkovania. Nakoniec som to predsa konzultovala s lekárkou a tá mi stanovila užívanie 2x denne. Bude to mať vraj lepší účinok a pomôže aj pri problémoch so zvýšeným prolaktínom. Takže už užívam 6 dní, cítim sa fajn a verím, že určite pomôže 🙂
no baby rano sa zobudim a mrcha!!!:-\ ale bolia ma vajecniky..dufam,ze sa stane aj tak zazrak.
Baby neviete mi poradit... Inofolic beriem uz druhy mesiac... Bola som u lekara s tym, ze mi nechodi mrcha, uz pol roka. Lekar prezrel, urobil sono a informoval ma, ze on vidi vsetko v poriadku, dokonca vidi aj vajicko, ze do mesiaca mrcha pride. Kedze som mu medzi recou spomenula, ze sa snazime aj o babatko predpisal mi inofolic (jeden sacok denne). Vraj mi aj upravi cyklus a plodenie pojde lahsie... no mrcha neprisla.. ani po mesiaci. teraz uz 10 dni beriem inofolic 2 sacky denne... Mam ovulaciu, aj ma pobolievaju vajecniky, ale krvacanie sa nedostavilo... som z toho bezradna... jeho liecba je vraj taka, ze ak mrcha nepride tak nasadi na niekolko mesiacov HAK(vtedy som mala cyklus pravidelny)... neviem co mam robit.. neviete mi poradit, kde moze byt problem...mozem vobec otehotniet ak nemam mrchu? vdaka za info.
@moschino1986 hmm, cize Ti Inofolic predlzil cyklus?? Ja som mmt 20 DC s Inofolicom a posledne dva dni bolesti brucha ako pri mrche ale ziadne problemy. Ja zvyknem mat 30 dnovy cyklus tak uvidime tento mesiac.
@moschino1986 no mne este ovu nenaehla aj ked test ovu vysiel krasn pozitiv, ale teplota nestupa. tak som zvdava..mozno to bude tento mesiac anovulak :(
@lula1982 ahoj, no 2mesiace super, so sa potešila,že 28dnové a teraz až na 35deň mi prišla!!!
@ceresnicka1990 niekde som čítala,že ked máš pcos tak máš stále pekné ovu testy to som sa aj ja tešila a ked možno to nie je pravda....no neviem
@moschino1986 no to hej, ale ja stale dufam,ze mn ten inofolic na pco zabera...
no meskala mi mrcha,myslim,ze aj tak je to lepsie ako 40-60dn.ale povedala som si,ze este si 1krabicku kupim a uvidim.je pravda,ze neboli ma nic.len prvy den boleli vajecniky.hlava ma bolela 2dni.co nezvykne.teraz mam 3den mrchu,ale ani neviem,ze mam...nieco na tom bude.
@janxka Ahoj ja som po vysadeni nemala mrchu 3 mesiace, nepomohol ani Inofolic tak mi lekarka pichla vyvolavacku. Po nej dosla mrcha do 3 dni a odvtedy ako hodinky 28 dnovy cyklus a presne v strede ovulka 🙂 Inofolic beriem uz 3 mesiace a vkladam do nho velke nadeje, hadam sa zadari 🙂
aj tak ma bolia vajecniky..picha ma v pravom vaj.a od stredy mam mrchu len 3den.dnes len tak nic.nemavam tak kratko.hmm kto vie?
@moschino1986 tehotensky test si neskusala??
@ceresnicka1990 Ahoj čerešnička. Ja mávam normálne 40 dňový cyklus a asi cca. 28 deň som cítila pichanie v podbrušku. Teraz mi už 7 deň mešká menštruácia, čo som ju mala na deň vždy presne. Tak teraz pri prvom užívaní Inofolicu, mi akosi mešká. V deň očakávanej menštruácie som si našla na tehotenskom teste "ducha" a odvtedy je test negatívny. Takže neviem, čo sa vo mne deje. Čakám na menštruáciu. Ešte jej dám 7 dní čas a potom navštívim gynekológa, dúfam, že mi povie: "Čo sa čudujete že mešká veď ste tehotná" 🙂 Tiež čakám na malý zázrak. Snažíme sa od mája a stále akosi nič. Až teraz prvé meškanie menštruácie. Jedine že by som mala ovuláciu troška neskôr a tým pádom by mi vzdialila aj očakávanú menštruáciu.
@esperanzita je dost mozne ze sa ti posunula ovulka a tym padom aj MS.mne sa to stalo tiez pri brani Inofolicu prvy mesiac,dalsie uz boli o.k.
@ennynka Tak je to možno spôsobené aj tým, ďakujem. Ale čo ten "duch" na teste prvý deň očakávanej MS?
@esperanzita no neviem...ked uz odvtedy si nemala ani ducha...napada ma len bud chybny test alebo aj "nieco" bolo a odislo ☹
@ennynka Dnes opäť úplne slabulinký dušík. Ešte slabší ako ten prvý. Tak som z toho v pomykove 😒 ☹ Tak nič iné mi nezostáva,len čakať 🙄 To čakanie je najhoršie! 😅
ahojte baby, ja som bola v piatok u lekára, prestala som užívať inofolic a predpísal mi duphaston, inofolic som brala myslím od februára, na začiatku mi upravil menštruáciu, ale teraz som mala strašne rozhádzaný cyklus tak mi lekár povedal aby som ho prestala brať. Ak by mal niekto záujem, nech sa ozve, dohodneme sa, ja som si urobila predzásobu ..... 😒

Ahojte baby, no beriem inofolic uz 2 cyklus...a vidim zmeny, minuly mesiac ovu test pozitivny na 23 DC a tento mesiac na 18DC, takze inofolic mi asi skracuje pekne cyklus, v obdobi ovu (kedze este len zistujem kedy je) na pobolieva podbrusko a picha ma v lavom vajecniku..takze uvidime...dufam,ze mi tento liek 🙂 zazracny 🙂 zaberie...ako ste na tom ostatne?