icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

michellevendero
12. nov 2013

@obicamte1 Ahoj 😉 na sliznicu a ovuláčnyyyy hlien

michellevendero
Odpoveď bola odstránená
obicamte1
12. nov 2013

@michellevendero aha...to som nevedala dakujem ti

michellevendero
12. nov 2013

@obicamte1 neni začo ďakovať 😉 skús a sama uvidíš, lebo každé telo ináč reaguje

obicamte1
12. nov 2013

@michellevendero no ved to...to som este nikdy nepočula....sila

michellevendero
12. nov 2013

@obicamte1 tu na mk som to niekde viac krát čítala a viac cyklov pila a na mňa to funguje keďže som mala sliznicu maximálne 7 mm a keď pijem tak je 9-11-13 mm ako kedy

obicamte1
12. nov 2013

@michellevendero a kedy je to najlepšie začať piť?alebo to je jedno?

elje
12. nov 2013

@obicamte1
@michellevendero
Dievcata mozem potvrdit - ja som nikdy nemavala plodny priesvitny hlien, skusala som vsetko mozne - od maca korena po lanove semienka... a nic. Potom som zacala odstavovat cerveny grep dvakrat denne a hlien sa dostavil hned v ten cyklus 🙂 Zaroven to bol aj cyklus kedy som otehotnela, za co pripisujem vdaku inofolicu.. a mozno kombinacii inofolic + grep 😉

obicamte1
12. nov 2013

@elje gratulujem...a ako si to pila celý cyklus?

elje
12. nov 2013

@obicamte1 Dakujem.. Ano ano cely cyklus, aj potom dalej ked uz som vedela, ze som tehu.. nejako mi zachutil 🙂

obicamte1
12. nov 2013

@elje dakujem...vyskúšam určite

obicamte1
12. nov 2013

@elje a koľko si ho denne vypila?

elje
12. nov 2013

@obicamte1 jeden grep rano a jeden vecer

lula1982
12. nov 2013

@elje a mozno taka hlupa otazka. Moze to byt aj 100% krabickovy s duzinou??

elje
12. nov 2013

@lula1982 No nie som odbornicka na grepy, mne krabickovy nechutil, ale zrejme lepsi krabickovy ako nijaky 🙂

michellevendero
12. nov 2013

@obicamte1 ja to štvrtý cyklus a vždy od 1 dc

fffrida
13. nov 2013

Ahojte. Mám otázočku. Inofolic 1 vrecúško som brala 2 mesiace a pred 2 týždňami som začala s 2 vrecúškami. Asi pred 3 dňami sa i objavil slabý ružový výtok a ovulku som ešte nemala. Teploty mám stále veľmi nízke,cca 36,2 C. Som 44 deň cyklu, ale to je u mňa úplne normálne že mám veľmi dlhé cykli, aj niekoľko mesačné. Ružový výtok sa u mňa predtým nikdy neobjavil. Viete mi poradiť čím to môže byť a čo s tým?
Ďakujem

ceresnicka1990
13. nov 2013

@jana954 a mas pco?

matulka235
13. nov 2013

ahojte, beriem inofolic 20 dni už druhú krabičku čiže 2x denne a teraz keď už by som mala dostať menzes začali ma bolieť výstupné bradavky na dotyk a mám aj silné žilky na prsiach, častejšie chodím na wc, čo sami pred menzesom nestavalo.môžem byť konečne tehotná???....ten čas sa tak vlečie do menštruácie ...už chcem aby meškala ☹ snažíme sa už skoro rok a skúsila som inofolic snáď to zaberie....

veronika_21
13. nov 2013

@matulka235 Ahoj Maťulka. Ja mám tento istý problém. Doteraz mi menštruácia chodila presne ako hodinky, mala som 40 dňový cyklus ale vždy presne na deň a hodinu som menštruáciu dostala. Tento mesiac som brala Inofolic a menštruácia už 10 deň mešká, testy negatívne. Nemám vôbec žiadne príznaky že by som mala v blízkej dobe dostať menštruáciu. Tak som z toho dosť nervózna. Ale neviem, či to má na svedomí Inofolic, predsa len to sú vitamíny. Aj keď kyselina listová vitamín je ale tá druhá zložka čo sa tam nachádza tak o tom nemám ani páru čo to môže byť 😅

matulka235
Odpoveď bola odstránená
ennynka
13. nov 2013

@veronika_21
@matulka235 ahojte.mozte byt aj tehotne a moze byt aj to ze sa vam posunula ovulacia a tym padom aj MS(mne sa to stalo tiez 1.mesiac s Inofolicom).najlepsie merat BT alebo robit ovu testy aby ste vedeli presne kedy prebehne ovulka a od ovulky cca o 14dni prichadza MS ale niekto ma menej alebo viac ako 14dni,to si treba kazda odsledovat sama,lebo je to individualne...

jana954
13. nov 2013

@ceresnicka1990 ahoj, pýtala som sa lekára či nemám ísť na nejaké vyšetrenie ale povedal, že aby som to nechala keď pôjdeme do MT, tam nám urobia komplet vyšetrenia

veronika_21
13. nov 2013

@matulka235 Nie, nie, nenaordinoval. Kúpila som si to na odporúčanie kamarátky, že jej dal jej gynekológ letáčik, že nech vyskúša, ak chce otehotnieť, že nech skúsi, pomôže, pomôže, nepomôže, nepomôže.

veronika_21
13. nov 2013

@ennynka Ahoooj, no v deň očakávanej menšruácie som si robila teh.test a vyšiel mi strašne slabulinký duch a potom len negatívne testy. Takže možno tam aj niečo bolo a už nie je. Možno ako rýchlo to prišlo, tak tak rýchlo aj odišlo. Je to možné že sa posunula ovulácia, to si skôr myslím, tým pádom šanca na tehu stále je. Tým pádom by meškala len nejaký 4-5 deň. Ale to s tým meraním teplotu a sledovaním hlienu, to ti napíšem pravdu, že na to ja nie som. Tým pádom by som si to "milovanie" neužila ale brala by som to ako nejaký mechanický sex, že dnes musíme splodiť bábätko. Keď to príde, tak to príde 😉 a dozvieme sa to včas. A ja ovuláciu viac menej cítim tak sama v sebe v tele. 🙂

matulka235
13. nov 2013

@ennynka ahoj no to máš asi aj pravdu treba aj stým počítať....a ak si brala inofolic dialo sa Ti niečo s telom ...lebo ja častejšie močím a tie prsia ...no neviem môže to súvisieť aj s jeho užívaním??? a ešte stlále berieš inofolic? či už sa Vám podarilo?

ceresnicka1990
14. nov 2013

@jana954 aha....no ta ved ta vysetria a stanovia ti diagnozu...drzim palce, aby to bolo ok 🙂

ennynka
14. nov 2013

@matulka235 este sa nezadarilo,beriem ho stale,uz 4.cyklus.necitim ziadne zmeny,akurat mi ovulku posunulo skor ako som mavala,inak nic ale ja beriem iba 1 sacok denne...za tie prsia tu ktosi pisal ze ich tiez mal take zilnate pri Inofolicu a ze to bolo tehu potom...

niki85
14. nov 2013

ennynka ahoj. Ja mam tak isto. Beriem kocnim uz 3 mesiacnu kuru a nic. Zmeny ziadne, akurat ze teraz mam ovulku, test pozit. Beriem tez len jeden sacok.. Pozdravujem.

lussylu
14. nov 2013

ahojte tak asi budem dalsia skusajuca niecoco snad zaberie, objednala saom inofolic a pre partnera macu tak zacneme spolu uzivat a hadam sa konecne dostavi to po com tak tuzime 🙂