icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ennynka
18. nov 2013

@moschino1986 aha.tak to potom neviem ti povedat ze co...

moschino1986
18. nov 2013

@ennynka no ani ja neviem...nikto tu nepisal,ze by mal zilky z inofolicu...tebe pomohol?

ennynka
18. nov 2013

@moschino1986 mne sa zda praveze ze to niekto pisal a ze bola prave tehu ta baba.zatial mi veru nepomohol,beriem ho uz 4.cyklus ale len po jednom sacku

misenka5
18. nov 2013

Ahojte baby, kupila som si inofolic a chcem sa opytat ci to mozem uzivat aj pocas menstruacie. dakujem

moschino1986
18. nov 2013

@ennynka test ukazoval neg.noo mala by si brat 2sacky denne.ak chces oteh.baby pisali tu,ze 2sacky.

moschino1986
18. nov 2013

@misenka5 jasan aj cez mrchu,pokym neoteh.

sabinka1988
18. nov 2013

ahojte 🙂 brala som HAK 8-9 rokov, prestala som ho brat v auguste...v septembr som bola trosken prechladnuta, tak mi gynda predpisal silne antibiotikum a capiky 🙂 potom sme sa zacali snazit plnou parou...zatial nic... :( ale menzes mam mesiac co mesiac kratsi....predtym som mala vzdy v utorok, dalsi v pondelok, potom som mala dostat v nedelu a dostala som v sobotu...omg....nechapem...zacala som teda pit inofolic 🙂 pijem ho tyzden 🙂 ale vo viacerych diskusiach som citala,ze niektore ho pijete az dvakrat denne...tak teraz nechapem...mozete mi prosim poradit 🙂 dakujem

iva25
18. nov 2013

tiez som uzivala inofolic, vybrala som 4 balenia, doktor mi to vtedy predpisal 2 sacky denne, uz teraz som na duphastone, pri inofolicu sa mi akurat cyklus natiahol na 32 dni

mima286
18. nov 2013

Babule chcem sa vás spýtať beriem infolic 2 sáčky denne,mám šancu že dostanem ms alebo teda pomohol niekomu kto nemal veľmi dlho ms a po užívaní infolicu nabehla ms ?

sabinka1988
19. nov 2013

Píše sa,že INOFOLIC by sa nemal užívať zároveň s nápojmi obsahujúcimi cukor alebo glukózu, ani spolu s kofeínovými nápojmi. To ako mám prestať piť kávu? :-O

evka97
19. nov 2013

@sabinka1988 ja som toto tiez riesila. Ale docitala som sa, ze hlavne je aby si neuzivala inofolic zaroven s kavou alebo s cajom. Ale ak bude medzi tym prestavka tak 2 hodiny, tak je to v pohode 🙂 Ja som sa kavy nedokazala vzdat, dokonca mi viac chutila, aj chut na sladke bola väčšia 🙂

fidela86
19. nov 2013

@sabinka1988 ja som sa na ich stranke na fore docitala od pani doktorky, ze je to v zmysle "zaroven"- teda nezapijat to tymito napojmi, ale inak si ich vraj mozeme dopriat, tak snad jej mozeme verit...

simca2007
19. nov 2013

ahojte....chcem sa spytat...vcera som vysadila antikoncepciu a od dnes som zacala brat inofolic....bojim sa toho ze sa to vobec nevydari...a uz nechcem byt sklamana...netvori sa mi zensky hormon a preto nemam pravidelnu menstruaciu....skusala som uz aj duphaston ale som len pribrala 15 kg a nic....dnes som zacala uzivat inofolic ale na sacku je napisane 1 krat denne?tak preco pisete ze ho uzivate 2x denne?

simca2007
19. nov 2013

a vlastne ako zistim kedy mam plodne a neplodne dni?

isabella22
19. nov 2013

@simca2007 skus si merat bazalnu teplotu alebo ovulacne testiky...niektore baby to zistia hned pichanie vo vajecnikoch,zvysena chut na sex 🙂

simca2007
19. nov 2013

to si mam pchat teplomer do vaginy?a aka je vhodna teplota?a co tym zistim vlastne zistim som z toho uplne mimo?este som to nikdy nerobila takze si nemyslite ze som uplna hlupana 😉

lula1982
19. nov 2013

@simca2007 ahoj prepac za otazku, ale tvrdis, ze sa snazis otehotniet a nedari sa ti asi, a ty sa opytas kedy zistis, ze mas plodne dni? Doteraz si sa o to nezaujimala??

rory
19. nov 2013

ahojte. pisala som tu prednedavnom, ze som minuly mesiac zacala brat inofolic. no a tento mesiac som po dvoch rokoch nasla // 😅 .
neviem na 100% povedat, ci zabral prave on, lebo ako som uz spominala, nemala som PCO a cyklus vzdy pravidelny, ale urcite na nom nieco bude! 😉
takze sa nevzdavajte! 😵

julka82
19. nov 2013

@ennynka
@moschino1986 ahojte kočky, neviem či to náhodou nepíšete o mne 😀 . Ja som musela vysadiť inofolic. Porobili sa mi z neho také drobné žilky po nohách - siete žiliek a bolo to doosť škaredé a príliš mi prekrvoval maternicu. Ako som ho vysadila tak som ostala tehotná. Hneď ďalší cyklus bez neho.

ennynka
19. nov 2013

@julka82 netusim ci si to ty bola alebo niekto iny tiez mal zilky ale mne sa zda ze to na prsiach mala ta baba tie zilky co spominala...mozno to bolo v inej teme.a ako dlho si brala ten Inofolic a kolkokrat denne?

lula1982
19. nov 2013

@rory gratulujem z celeho srdca. Mne to prvy mesiac nevyslo, nevadi... Ideme dalej 🙂

julka82
19. nov 2013

@ennynka brala som ho 3 cykly a jeden môj trvá cca 32 dní. Grafy mám v albume. Na prsiach som žilky nemala, len na nohách, ale to až pri tom treťom. A bolo to stále horšie tak som ho vysadila úplne. Podľa mňa by sa ten škriatok uchytil aj skôr, ale keď je moc prekrvená maternica, nemá šancu. Napríklad aj alchemilka sa odporúča nepiť po ovu, lebo prekrvuje. A toto bolo v mojom prípade o moc silnejšie.

isabella22
19. nov 2013

mne praveze zabral inofolic az moc...beriem ho 2 krat denne a cykly som mala anovulacne a 39 dnove...dnes je 14 DC a aj druhu ciarku na ovulacnom testiku je mi pekne vidiet co sa mi este nestalo...takze ja som spokojna 🙂

rory
19. nov 2013

@lula1982 dakujem moc! 😵 neboj, ono sa to podari urcite! 😉 ja uz som to pomaly vzdavala a vidis.. drzim palce vsetkym! 🙂

ennynka
19. nov 2013

@julka82 a brala si ho raz alebo 2x denne?

lenika21
19. nov 2013

Baby inofolic pomohol aj mne. Po prvom mesiaci som otehotnela mozem len odporucit. Mala som problemy s ovulavciou. Pije sa rano a vecer, predtym ani potom nepite 2 hodiny kavu. Jeden sacok sa berie vtedy ked chcete mat pravidelnu menstruaciu. Dva sacky ked chcete otehotniet. Vela stastia 🙂

julka82
19. nov 2013

@ennynka jaj jasné 😀 začala som raz, ale keď všetky kočky písali, že berú 2 denne tak som aj ja 2 krát. Ale verím, že sú žienky ktorým pomáha. Mne žiaľ nie. No kým človek nevyskúša nezistí 🙂

ennynka
19. nov 2013

@julka82 ved a mozno aj pomohol a preto si dalsi mesiac otehotnela,co ty vies? 🙂

julka82
19. nov 2013

@ennynka nie, to isto nie. Riešila som to aj s dr.. Tehu už nie som a neodporúča mi ho viac užívať.