icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

simca2007
26. nov 2013

ahojte dievcata.....mate nieco nove ohladom inofoliku?podarilo sa jednej z vas otehotniet?

sherny
26. nov 2013

@babatenko77 no 4 IUI a IVF a nič....

sherny
26. nov 2013

@lula1982 nechcem ti brať nádeje a ilúzie, ale endimetr.sa odstániť nedá...dajú sa odstrániť iba ložiská endimetriozy, ...a ak žena neotehotnie do pol roka, tak sa vytvoria znova.....a kedže sa nám nepodarilo otehotnieť, laparku som mala vo februári 2012 tak teraz je malá nádej...tak mi povedali v centre..ale my sa nevzdávame, ved aj dr. sa mýlia a zázraky sa dejú.....ale doky povedal, že má veľa pacientiek, kt.majú endrome. a majú bábo...takže hlavne sa nevzdávať. 😉 😉 😉 😉

ennynka
26. nov 2013

@sherny a to ako teraz ked mas endo a do pol roka od laparky neotehotnies tak mas kazdy pol rok chodit na laparku az kym neotehotnies ci ako?

sherny
26. nov 2013

@ennynka no to asi nie...ale po laparke je najväčšia šanca, ale žiaľ ani to nám nepomohlo....a doky nám to vysvetili tak, že ked má žena endo, tak má problém otehu preto, lebo telo vytvára proti endo protilátky, a tie ničia vajíčka, a ak sa náhodou aj nejaké oplodní, tak aj morulu, alebo blastocystu...tak že preto sa nám tak dlho nedarí....a to nám hovorili všetci 4 roky, že sme zdraví, a proste len to nejde,,,,ale až doky v BA nám otvoril oči, a povedal ako jedniný pravdu ...bolo to kruté, ale konečne sme vedeli ako natom sme....

ennynka
26. nov 2013

@sherny a ta endo sa da zistit iba laparkou?

sherny
26. nov 2013

@ennynka áno iba...lebo u mňa nevedeli zistiť príčinu, a tak mi doky nakázal ísť na laparku, a tam mi zistili ložiská endimetr. a potom sme išli na IUI a potom na IVF....

ennynka
26. nov 2013

@sherny a problemy si ziadne nemala ani nemas kvoli tej endo?napr.s cyklom?nejake priznaky myslim...a nevyslo ani IUI ani IVF?

sherny
26. nov 2013

@ennynka no mávam dosť často anovuláky....a nevyšlo nám ani jedno IUI, ani jedno IVF... ☹

babatenko77
27. nov 2013

@sherny neviem načo ťa vôbec poslali na IUI, pretože pri endometrióze je zbytočné. Mohla si mať o 4 sklamania menej. Ale nevzdávaj sa, ja sa tiež nevzdávam. Budeme mať naše vytúžené bábätká 😉

lula1982
27. nov 2013

@sherny ahoj, neberies mi iluzie. Ja to vsetko viem. Som s tym zmierena. A viem, ze ak sa nepodari, tak potom nasleduje hormonalna liecba alebo pomoc v centrach as.reprodukcie. Ja som vsak rozhodnuta, ze nebudem absolvovat inu pomoc. Ja verim v to, ze sa podari. Ak nie, tak nie.

sherny
27. nov 2013

@babatenko77 ahoj...no prvé IUI bolo ešte pred laparkou a daľšie 3 boli po laparke, a tie museli byť, aby sme mohli ísť na IVF, tak to preto....nesmieme sa vzdať, proste budeme mať deti, len si na ne budeme musieť trošku dlhšie počkať 😉 😉

sherny
27. nov 2013

@lula1982 no držím moc palce... 🙂

ceresnicka1990
27. nov 2013

caute baby, no jak ste na tom? ja beriem inofolic uz 3 cyklus, tehotna zatial niesom, ale viem ze mi pomaha..cyklus mam miesto 57 dnoveho 33 dnovy a mozno sa este nejak skrati, ovu prebieha, aspon podla BT a Ovu testov...tento mesiac ovu nerobim, len BT meriam...stale verim ,ze sa zadari...

ennynka
27. nov 2013

@viluska pis tu co ta zaujima o Inofolicu,tam kde si pisala sa pise iba ked vdaka Inofolicu otehotnies...v tejto teme je diskusia o nom...

ennynka
27. nov 2013

@majuszka87 diskusia o Inofolicu je tu,nie kde si pisala...tam je iba ak si s nim otehotnela...

majuszka87
28. nov 2013

@ennynka dakujem za upozornenie

9adka9
28. nov 2013

No ja beriem infolic cca 2tyzdne, k tomu asi tyzden lecitin a dnes ma na nocnej prekvapila mrcha,sice slabucka,ale bola...tak neviem ci to bol tym,ale mala som aj upravenu stravu,lenze prisli predmenstruacne chute a znova som sladkom sialenstve... 😀

ennynka
30. nov 2013

@saphira83 Ahoj.citala som tvoj pribeh na Tehotne vdaka Inofolicu.zaujal ma ten Andrositol o ktorom si pisala...kde ho prosim ta dostat?mala si ho z lekarne ci z netu?a kolko to stoji?zadala som to do googlu no slovensku stranku mi o nom ziadnu nenaslo tak zato sa pytam 😒 a samozrejme blahozelam k babu 😵

saphira83
30. nov 2013

@ennynka ahoj Ten Andrositol mam z internetu, konkretne z Ebay.co.uk stoji asi 30 libier. Nam to vyslo tak dufam ze aj vam pomoze 🙂

ennynka
30. nov 2013

@saphira83 skoda ze z takej stranky...to je anglicka,ze?tak to ja neviem na takej nakupovat a aj by som sa bala ☹

ennynka
2. dec 2013

@kelynkaaa ahoj.diskusia o Inofolicu ak chces nieco vediet je tu...tam kde si pisala sa pise iba ak si vdaka nemu otehotnela preto tam mozes pisat iba raz(je to otazka)

taja27
7. dec 2013

@saphira83 ahoj andrositol je asi ako inositol nie?

petusska3333
7. dec 2013

ahooj ja ho berem uz 2 mesiac a zatial nic...

sherny
8. dec 2013

ahojte kočky, chcem sa spýtať, beriem infolic cca týždeň...som v tomto začiatočníčka... moja otázka, ako to je s pitím kávičky, ked beriem infolic, dakujem 🙂

aluska11
8. dec 2013

Ahoj...dnes 3-tí deň užívania...uvidíme čo sa bude diať 🙂

dorotea2
9. dec 2013

@sherny Ahoj 🙂 Pri Inofolicu piť kávičku môžeš, ale nie v tú istú dobu. Čiže keď si dáš Inofolic a za nejakú hoďku kávičku, bude to v pohode. Alebo naopak 🙂 A tak isto je to aj so sladenými nápojmi... Takto mi to bolo povedané od dr. To by som neprežila kebyže si nemôžem dať kaffé 😀
A... držím palce nech sa rýchlo dostavia pozitívne účinky Inofolicu 😉

maruska261
10. dec 2013

baby ak by mal niekto zaujem predam cele balenie inofolic piste IP

manucao
11. dec 2013

@matulka235 ahoj, prave som citala tvoj prispevok. Prosim ta ako si dopadla? Dosla ti mrcha,alebo si stastna tehu? ja beriem tyzden inofolic dvakrat do dna.

niki85
11. dec 2013

ahojte baby. Teraz beriem uz 2 sacki inofolicu dufam ze pomoze konecne! som v strede cyklusu a test ukazal ovulku tak sa snazime pekne..mozno k Vianocam tehu testik ukaze dve ciarky 🙂 hlavy hore moje krasne treba verit 🙂