Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@babatenko77 no 4 IUI a IVF a nič....
@lula1982 nechcem ti brať nádeje a ilúzie, ale endimetr.sa odstániť nedá...dajú sa odstrániť iba ložiská endimetriozy, ...a ak žena neotehotnie do pol roka, tak sa vytvoria znova.....a kedže sa nám nepodarilo otehotnieť, laparku som mala vo februári 2012 tak teraz je malá nádej...tak mi povedali v centre..ale my sa nevzdávame, ved aj dr. sa mýlia a zázraky sa dejú.....ale doky povedal, že má veľa pacientiek, kt.majú endrome. a majú bábo...takže hlavne sa nevzdávať. 😉 😉 😉 😉
@ennynka no to asi nie...ale po laparke je najväčšia šanca, ale žiaľ ani to nám nepomohlo....a doky nám to vysvetili tak, že ked má žena endo, tak má problém otehu preto, lebo telo vytvára proti endo protilátky, a tie ničia vajíčka, a ak sa náhodou aj nejaké oplodní, tak aj morulu, alebo blastocystu...tak že preto sa nám tak dlho nedarí....a to nám hovorili všetci 4 roky, že sme zdraví, a proste len to nejde,,,,ale až doky v BA nám otvoril oči, a povedal ako jedniný pravdu ...bolo to kruté, ale konečne sme vedeli ako natom sme....
@sherny neviem načo ťa vôbec poslali na IUI, pretože pri endometrióze je zbytočné. Mohla si mať o 4 sklamania menej. Ale nevzdávaj sa, ja sa tiež nevzdávam. Budeme mať naše vytúžené bábätká 😉
@sherny ahoj, neberies mi iluzie. Ja to vsetko viem. Som s tym zmierena. A viem, ze ak sa nepodari, tak potom nasleduje hormonalna liecba alebo pomoc v centrach as.reprodukcie. Ja som vsak rozhodnuta, ze nebudem absolvovat inu pomoc. Ja verim v to, ze sa podari. Ak nie, tak nie.
@babatenko77 ahoj...no prvé IUI bolo ešte pred laparkou a daľšie 3 boli po laparke, a tie museli byť, aby sme mohli ísť na IVF, tak to preto....nesmieme sa vzdať, proste budeme mať deti, len si na ne budeme musieť trošku dlhšie počkať 😉 😉
caute baby, no jak ste na tom? ja beriem inofolic uz 3 cyklus, tehotna zatial niesom, ale viem ze mi pomaha..cyklus mam miesto 57 dnoveho 33 dnovy a mozno sa este nejak skrati, ovu prebieha, aspon podla BT a Ovu testov...tento mesiac ovu nerobim, len BT meriam...stale verim ,ze sa zadari...
@majuszka87 diskusia o Inofolicu je tu,nie kde si pisala...tam je iba ak si s nim otehotnela...
@ennynka dakujem za upozornenie
No ja beriem infolic cca 2tyzdne, k tomu asi tyzden lecitin a dnes ma na nocnej prekvapila mrcha,sice slabucka,ale bola...tak neviem ci to bol tym,ale mala som aj upravenu stravu,lenze prisli predmenstruacne chute a znova som sladkom sialenstve... 😀
@saphira83 Ahoj.citala som tvoj pribeh na Tehotne vdaka Inofolicu.zaujal ma ten Andrositol o ktorom si pisala...kde ho prosim ta dostat?mala si ho z lekarne ci z netu?a kolko to stoji?zadala som to do googlu no slovensku stranku mi o nom ziadnu nenaslo tak zato sa pytam 😒 a samozrejme blahozelam k babu 😵
ahooj ja ho berem uz 2 mesiac a zatial nic...
ahojte kočky, chcem sa spýtať, beriem infolic cca týždeň...som v tomto začiatočníčka... moja otázka, ako to je s pitím kávičky, ked beriem infolic, dakujem 🙂
Ahoj...dnes 3-tí deň užívania...uvidíme čo sa bude diať 🙂
@sherny Ahoj 🙂 Pri Inofolicu piť kávičku môžeš, ale nie v tú istú dobu. Čiže keď si dáš Inofolic a za nejakú hoďku kávičku, bude to v pohode. Alebo naopak 🙂 A tak isto je to aj so sladenými nápojmi... Takto mi to bolo povedané od dr. To by som neprežila kebyže si nemôžem dať kaffé 😀
A... držím palce nech sa rýchlo dostavia pozitívne účinky Inofolicu 😉
baby ak by mal niekto zaujem predam cele balenie inofolic piste IP
@matulka235 ahoj, prave som citala tvoj prispevok. Prosim ta ako si dopadla? Dosla ti mrcha,alebo si stastna tehu? ja beriem tyzden inofolic dvakrat do dna.
ahojte baby. Teraz beriem uz 2 sacki inofolicu dufam ze pomoze konecne! som v strede cyklusu a test ukazal ovulku tak sa snazime pekne..mozno k Vianocam tehu testik ukaze dve ciarky 🙂 hlavy hore moje krasne treba verit 🙂

ahojte dievcata.....mate nieco nove ohladom inofoliku?podarilo sa jednej z vas otehotniet?