icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

manucao
11. dec 2013

@niki85 ahoj..chcem sa spytat..ja nerobim ovu testy...neda sa nam milovat ze viem, ze dnes musime ist. CHcem sa spytat ze ked mas pozitivny ovu test to znamena ze ovulka pride cca o dva dni??Tak som to raz citala..My sme mali v sobotu keksik...som po prefuku tyzden a hned sme skusali a Inofolic berie mtyzden po dva sacky denne..no v sobotu sme sa milovali naposledy..ale mam pocit ze ovulka prebehla v pondelok a utorok..tie dni som mala hlien, bola som dost mokra a strasne ma picalo do vajecnikov...no na druhej strane neviem, lebo kamaratka mi povedala, ze prave teraz dnes sa mame snazit..ze to vajicko sa odluplo a putuje..preto tak picha do vajecnikov....Ja som z toho dost domotana a ako vravi moj manzel netreba sa sledovat a uzivat si...ale aj tak mi to neda tak sa pytam vas zeny
Dakujem

niki85
11. dec 2013

@manucao ahoj. Ano ked mas pozitivny ovul.test znamena ze ovulka pride cca o dva dni. Najlepsie je sa snazit v ten den potem kazdy druhy. len ze ked pises ze ovu testy nerobis.. hmmm... skus a manzelovi nevypravaj kedy mas plodne dni.. Ja beriem inofolic uz 4 mesiac a furt nic.. po 1 sacku 3 cykl.a od tehoto cyklusu 2. Je to u mna cele domotane lebo testy robim kazdy mesiac skusame presne vtedy a nic... gin.povedal ze mna ceka prefuk vajecnikov? neviem co mna caka mas z tym skusenost ake to je?

niki85
11. dec 2013

@manucao a u nas tez to bolo tak ze priatel povedal ze to tak sa neda vtedy ked mu povem ze musime skusat. tak teraz urobim takto ze ked bude ovulka nepovem mu 🙂 spermiogram mame za sebou je ok. hormon.profil ukazal ze mam PCO. ale nechcem sa vzdavat treba bojovat.

manucao
11. dec 2013

@niki85 ahoj no ja mam presny cyklus od 2á max 29 dnovycyklus, mrchu mam taku normalnu max. 4 dni. Bola som minuly pondelok na prefuk kedze manzel ma dobry spermiogram tak mne odporucil moj dr. prefuk. nie je to nic strasne. brali mi krv v piatok a hned som sa isla objednat do nemocnice na zakrok a v pondelok mi to hned robili. Robi sa to hned po mrche. Rano mi pichli injekciu od bolesti a o hod. nato ma brali na vesetrenie. Boli to, ale da sa to vydrzat. Najrpv ma dezinfikovali a potom mi Dr. vlastne robil mi to priamo primar vajcovody som mala priechodne..co je super..pustil mi tu kontrastnu latku a videla som vsetko na monitore..potom mi povedal, ze som cista ako lalia a nech si kupim inofolic..ze veri ze coskoro pridem s bruskom

manucao
11. dec 2013

@niki85 ja som zase nahnevana ze mi doktor nerobil hormonalny profil..pytala som sa ho po tom prefuku tak povdal, ze mi ho netreba robit...ja uz jedno dieta mam..ale ma 7 rokov..to je uz dlha doba..mam pocit, ze ma odbil..ze ten hormonalny profil mi mal robit ked sa snazime skoro dva roky

niki85
11. dec 2013

@manucao dakujem ti takze musim to aj ja vydrzat. ja nemam pravidelne cykl. raz mam mrchu za 28 dni potom 38 minule 25! pretp ja nemozem si vyratat ovulku potrebujem k temu tie testy..gin.povedal ze inofolic to upravi na to sem brala len jeden sacok a dva su na otehotnenie tak uvidime.. ja deti nemam a budem mat 30 rokov.. ale nerozumempreco ti neurobil profil? .. mozno zmen gina..

manucao
11. dec 2013

@niki85 mozno aj peto ze mam pravidelny cyklus..nemam silny, bolestivy..som cista..sono je dobre..ja ti neviem

niki85
11. dec 2013

@manucao ja sem mavala menzes silny bolestivy 7 dn aj viac. a pri tym mna bolala aj hlava. od kedy beriem inofolic mam ho max.4 dni a bolesti nemam skoro ziadne. Novy priznak je to ze mna nikedy neboleli prsia a teraz je dost citim ked ma prist menst. tak dufam ze liek mi pomaha len nechapem preco nesom teh. ked sa snazime v ovulku? pocula som ze je mozno ze folikul nepraskne tak vtedy neoplodni vajicko..

manucao
11. dec 2013

@niki85 mozno nemas priechodne vajcovody..to je to co mi vravel moj doktor...ze on mi nebude davat ziadne tabletky pokial nie je iste ze mam ok vajcovody...takze pytaj sa na prefuk

niki85
11. dec 2013

@manucao tak mozno ze mas pravdu.. len ze povedal ze skusime inofolic to neuskodi a az potom prefuk ze ked teraz po 3 mesiacoch nebudem teh. tak pujdem na to. Uvidim no snad bude dobre 🙂 drzim aj tebe palce moc moc.

manucao
11. dec 2013

@niki85 tak vidis..pockaj tri mesiace a ak nic tak pojdes..moja mamka sa s ocom snazili 4 roky od svadby a nic..vsetko mozne skusali..chodila na injekcie, hormony do nej pchali a stale nic..a po 4 r. jej doktor poradil ze skusia prefuk..tak sa na to dala..vajsovody mala tak ako ja priechodne,,ale ona ta latka ich uplne precisti a v ten mesiac ostaa tehotna a vysledok som ja..a je tomu skoro 35 r. Ja verim, ze mi prefuk pomoze a ked uz beriem aj inofolic, tak do jari budem tehu..verim

niki85
11. dec 2013

super 🙂 ja tez verim ze sa podari. Asi nemame stastia alebo osud to nechce dovolit.. nekedy si sama davam take otazky.. ale dufam furt ze to stane. a prajem to aj tebe lebo viem ake je to tazke. Tak sa ozvi coskoro ze si tehotna 🙂

niki85
11. dec 2013

@manucao a prajem ti usmevu. pekny den 🙂

manucao
11. dec 2013

@niki85 dakujééém aj tebe
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

niki85
11. dec 2013

@manucao dakujem aj ja maj sa krasne 😅 😅 😉

janielik87
12. dec 2013

Cauko, neviete ci ma na uzivanie a teda skor na ucinky inofolicu nieco negativny vplyv?
Myslim lieky, choroba, nejake potraviny...atd...?
Lebo brala som ho 2mesiace a vzdy krasna ovulka...Teraz treti mesiac som dostala chripku hned 1DC...a drzala sa ma tyzden a pol a mam podla UTZ zas PCOS spat :(

yuriadna
12. dec 2013

ahojte, mam na predaj cele balenie inofolicu + 8 vrecusok z druheho balenia. cena 19euro vratane postovneho. napiste kto mate zaujem.

konopka
13. dec 2013

Caute kočky, idem Vas povzbudit🙂 vdaka inofolicu som otehotnela 1,5 mesiaca po potrate., teraz som v 11tt a vsetko je zatial v najlepšom poriadku. Brala som 2 sacky denne. Mam Pco a s prvym synom som otehotnela po 2,5 roku snazenia. Teraz hned na prvy sup a este po MA. Mam jedno cele balenie a z druheho mi chyba jeden sačok, cena spolu 20 € vratane postovneho. Napište IP keď mate zaujem 🙂

emilly
13. dec 2013

Ahojte chcem sa opytat ci ste niektora brali Onofolic len kvoli otehotneniu aj ked ste ine problemy nemali? U mne ja podla dr vsetko ok a aj tak sa nam nedari☹

konopka
13. dec 2013

Kočky opravujem svoj prispevok, mam jedno cele balenie a z druheho 17 sačkov. Cena 19€ vratane poštovneho. Ospravedlňujem sa, zle som počitala 🙂

lula1982
14. dec 2013

Ahojte baby tak hlasim. Druhy mesiac s Inofolicom a mrcha dorazila v plnej sile ☹ nevadi, ideme dalej. Cykly sa mi vsak vdaka Inofolicu skratili z 30 na 26 dnove.

obicamte1
14. dec 2013

@konopka ahoj mala by som zaujem ak ho este massss.

konopka
14. dec 2013

@obicamte1 už ho nemam, drzim palce;)

waitiekatie
14. dec 2013

ahojte babule, chcem len pridat moj posteh..sice som s inofolicom neotehotnela, v pondelok si idem po drobca do spitala na ET, ale inofolic som brala pocas stimulacie pred ivf 2sacky denne (od septembra bez prerusenia po 1sacku) a vyprodukovala som 15 zrelych vajicok... z 12 sa 9 oplodnilo prirodzene a z 3 ICSI sa oplodnili 2.. kedze mam PCOS, endmetriozu (teda drobne loziska v bruchu som mala pri LSK) a rok a pol som nemala kramy bez vyvolavacky, myslim, ze je so mna dobra slepica 😀 verim, ze inofolic je dovodom tejto skvelej urody.. takze nevahajte ho vyskusat.. drzim palciaky kazdej z nas.. raz sa dockame 😉

manucao
16. dec 2013

Ahojte zienky..tak vam pisem opat...v stredu budu dva tyzdne co beriem inofolic 2x denne. Citim sa hladnejsia...a co mi je divne..ze po prefuku co som mala presne pred dvoma tyzdnami..to ma strasne pichlo hadam trikrat tak silno do vajecnika..presne tyzden po prefuku...a teraz uz mam len take chvenie v podbrusku..ako keby sam i nafukovalo podbrusko...a strasne silne zioly na prsiach. Mrchu neocakavam 24.12...som zvedava..Inak ja mam dobry cyklus cca 2á až 29 dnovy cyklus a mrcha trva tak 4 dni a taka normalna, skoro bezbolestna..

manucao
16. dec 2013

a planujem ze si skusim urobit test tak 23..to bude 27 den cyklu...ci ten prefuk nieco sposobbil pozitivny alebo nie..moja mamka ma hned pocala po prefuku a to sa 4 roky snazili s ockom

marttina333
16. dec 2013

Ahojte predam 3balenia Infolicu , som si ho kupila ale potom som zistila ze som tehotna. Viac info v sprave.

manucao
16. dec 2013

@marttina333 ahoj, prosim ta napis mi viac...ja ho beriem druhy tyzdne

niki85
17. dec 2013

@manucao ahoj. Citis sa hladnejsia? neboj sa ja mam to iste presne. A velmi mi chuti vecer a np. chipsy, a sladkosti. Citala som ze po inofoliku je to normalne. Ja cekam mrchu 22.12. A uz tri dni mna picha pravy vajecnik a bola prsia. Zeby to bol priznak menz. mozno dostanem skorej lebo u mna je to cele zle 😒

moschino1986
17. dec 2013

@marttina333 ahoj kolko si ho brala?ak smiem vediet.