Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@evkag aha,prepac,zabudla som ze si pisala ze nemavas vobec ovulaciu...no ja by som skusila 2 asi na tvojom mieste aj ked je to dost drahe ale ak mas na to peniaze tak za pokus to stoji si myslim...a duphaston ti ako naordinoval doktor?ten treba nasadit az po ovulke...viem ze ju nemas ale mozno ak zacnes brat 2 sacky denne Inofolicu tak sa ti to mozno zmeni a budes ju mavat...merias si BT?ak nie tak ak ta nesleduje doktor folikulometriou tak by si mala zacat aby si presne vedela ci budes mat ovulku...
@ennynka moja BZ je skoro na bode mrazu.......max 36,2. Duphaston mi stale presne povedal kedy mam zacat brat, stale po mrche som sla, zrobil ultrazvuk a nasadil lieky. .......teraz druhy mesiac duphaston neberiem, pred prefukom aj potom .......a mam zacat s tym clostilom.......tak ja uz neviem. Mna zazraky obchadzaju asi ☹
@niki85 Nebojaj..nemysli nato najhorsie..Nepotratis..ty absolutne vyhod z hlavy take myslienky..Tes sa, ze v septembri budte traja. Ja som chora. mam zapal oci..pred tyzdnom som mala zapal praveho a teraz preslo na lave a tak som dnes bola v praci ani nie pol hod. a isla som na ocne a marodujem. 10.1 idem az na kontrolu. K tomu ma bolia mandle, tak zajtra idem este za vseobecnym. Dcera dnes ostala spat u nasich, s tym ze pridëm domov a si polezim. Manzel pride o hod. domov z prace tak si pozreiem film a taka pohoda. Zajtra na silvestra budeme traja doma. Dcera sa boji ohnostroja, tak nejdeme ani vonku..Ja osobne nemam rada silvester. Inak sa mame fajn a veri, ze teba brosko boli preto, lebo sa roztahuje maternica. Aj ja som mala jedencas maternicu otocenu vzadu a na dalsej kontrole uz bola vpredu...takze uuuusmev
@manucao jej... tak lezkaj a oddychuj budes doma ako ja.. ja idem do praci az 7 januara. Volala sem dnes s moim lekarom zajtra rano idem 🙂 urcite dam vediet co sem sa dozvedala. Me zajtra ideme svokry tam budeme travit vecer ale inak tiez mna nebavi taky silvester.. zajtra napisem. Dakujem za mile slova.
@niki85 Ahojky..tak ja som dnes bola u svojho dr. Na kontrolu idem k nemu az 14teho a vtedy mi este budu len brat ster z mandli..tak kto vie kedy ja pridem do rpace..Bolo by krasne keby sa nam postastilo a ja by som pocala...Inak sa citim pod psa...Oko cervene, nos upchaty a mandla bolava..Tak krasneho silvestra prajem
@niki85 Niki, mám velkou radost ještě jednou gratuluju. Po Tvém vzoru jsem si řekla, že tento měsíc (3. s Inoflicem) doberu 1sáček denně a pokud se miminko nezadaří, tak ten 4.měsíc začnu brát 2denně. Snad to pomůže - věřím, upínám se k tomu.
Užívej šťastné, vytoužené těhulkování. 🙂
ahojte dievcata, vedela by ste mi niektora poradit, ked mam znizenu funkciu stitnej zlazy, ci by som mala brat 1 alebo 2 sacky Inofolicu a ci by mi to mohlo pomoct? vopred vam dakujem za info 😉
@hencidlo ak mas PCO a aj trosku nadvahu tak urcite dva
@alyca
ahoj
pozrela som si nieco o PCO a podla priznakov a priciny ochorenia je porebne upravit hormonalnu cinnost, upravit kvalitu krvi, zlepsit prekrvenie , upravit menstruacny cykus ...
toto vsetko dokazu latky z pijavice lekarskej
a dvolezite je aj odkyslenie organizmu
ako aj dalsia priprava na babatko
Ahojte baby. Napravil sa vam po inofolicu cyklus? Ak ano, kolko to trvalo?
Ja mam asi PCO (nikdy mi to lekari narovinu nepovedali, ale mam vysoky testosteron, nedavno aj na ultrazvuku ten nahrdelnikovy utvar, dlhsie cykly, ale ovulaciu mavam). Planujem buduci cyklus zacat s inofolicom, 2 sacky denne. Myslite, ze je to tak dobre?
@jaya47 ahoj.ja som brala Inofolic pol roka,akurat tento cyklus s nim koncim...k tehu mi nepomohol ale cykly mi skratil,mala som skor ovulku ako predtym a tym padom aj MS,takze aspon nieco pozitivne,no ja som ho brala iba 1denne,2 som mala iba jeden cyklus,aj to iba do ovu.prvy cyklus s nim mi predlzil,ovu bolu posunuta na neskor no od dalsieho mesiaca sa to upravilo.vyskusaj 2 ak chces alebo si daj trebars prvy mesiac 1 a potom ak nebudes mat ziadne vedlajsie ucinky tak nasad 2.uz ako chces...vela stastia 🙂
Inak v lekarni sa da kupit Nosifol, je to to iste ako Inofolic, len v sacku je dvojnasobna davka ziadaneho vitaminu Inositol aj kyseliny listovej, ako som sa docitala na pribalovom letaku, cize staci jeden sacok denne v podstate a tym padom je to lacnejsie....

nie jeden ako je odporucane, samozrejme spolu s duphastonom a vitaminom E........