icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

niki85
13. jan 2014

@manucao pagace mniam, mniam 🙂 to mam rada.. nerob mi chut 🙂 musis vydrzat len dufaj ze sa podari na druhej strane nemysl na to uplne to vyprsknij s hlavicky. Zyj kazdom dniom a uvidis ze to dojde samo ako u mna.. Moc verim teraz v silu inofolicu a urcite ho budem odporucat. Kazda z nas je ina u jednej je to skorej a u druhej az po dlhej dobe.. trpezlivost vyhraje. uvidis.. ja pracujem kazdy den neni mi dobre,celu moju energiu mi berie mali drobcek.. nechuti mi jest, je mi na vracanie ale znevraciam.. boli mna casto hlava atd... musim to vydrzat za chvilku to prejde uz som podla vsetkeho 8 tt. Za tyzden utekam na dalsiu kontrolu.Ozvem sa ako som dopadla. Prosim si poslat postu par pagackov... tehotnej nesmies povedat nie! ha ha 😀

manucao
14. jan 2014

@niki85 JOooj moja rada by som ti ich poslala..Predstav si, ze som posledny pekac vybrala o 21 vecer..Myslela som, ze uz vypenim..Manzel vybral z mraznicky vsetky poplete skvarky atak som robila z necelho kila muky..no hadam ich je 50 kusov...Inak aj mne bolo zle pri dcerke..Cakala som mrchu..viem, ze ma brusko tak bolelo, ako ze uz dostanem..cakala som kazdu cvhilu ze sa to zo mna zleje...a nic.Ale ani za svet si nespomeniem kolko mi meskal...zvlastne..len pamatam cerstvo ze som strasne zvracala..ja som nebola schopna fungovat do 3 mes. Schudla som tri kila a uz ma chceli zobrat do nemocnice, ale po troch mesiacoch to prestalo.....Ja som mala pri posteli lavor, v obyvacke pri gauci..stale ma naplo..necakane..hruuuza...Ale potom som mala uzasne tehulkovanie a dcerak sa narodila krasne lahko za 5 hod. bola na svete od prvych kontrakcii
Tak vela stastia, opatruj sa a ak ti je zle..pytaj sa na marodku..si tehulka..netrap sa v praci..kasli nato

manucao
14. jan 2014

@sobicatko6 nezufaj..ja ho beriem druhy mesiac..presnejsie 5 tyzden..a beriem od zaciatku dvasacky denne a tiez nic..Som smutna, ale co uz..vyckam..ale je to dost drahe..

sobicatko6
14. jan 2014

@manucao ved to, ze to ide dost do penazi :( ved uvidim v aprily idem na preventivku tak dovtedy to budem brat a ak sa nepodari tak to uz nechavam na lekaroch ... 😠

manucao
14. jan 2014

@sobicatko6 Prtesne ja tak isto zmyslam..som si povedala ze do velkej noci to bude bat a padla....Uz ma z anmbulancie nedostane pokial mi neurobi vysetrenie..sono som mala ok, prefuk som mala ok, cyklus mam pravidelny s ovulaciou, manzel je ok..ale ne¨zobral mi krv na hormonalny profil..to ma prekvapilo..povedal, ze to nie je potrebne..a to ma stve..ako to moze tvrdit..vidi ze sa nam nedari aj napriek tomu ze vazne zdravotne problemy nemame..tak mozno v tom hormonalnom profile je problem..akurat mi odporucil kupit ïnofolic..ja citim ze uz dostanem mrchu..som velmi dole mokra ...mam pocit ze uz prisla ale to je len taky veeelmi vodnaty priesvitny vytok..a pichne maraz do laveho raz do praveho vajecnika a take tie tlaky predmenstruacny v podbrusku

sobicatko6
14. jan 2014

@manucao ja som tiez od kedy beriem inofo. od ovu do mrchy staaale ako v case ovu :D a tiez mam sem tam pichanie, minuly mesiac som mala da sa povedat stale bolesti podbruka no tento mesiac troska ustupili nie je to uz take,ja tiez ovu mavam aj pravidelne ms cice na 33dni,ale je vlanajsie vysledky z preventivky v poriadku, manzel spermiogram dokonca po chemo v poriadku tak tiez neviem :D no uvidime ja by som mala ms dostat tak cca o 10 dni tak uvidime ... hovorim minuly mesiac som si nasla ducha na teste a potom prisla ms s meskanim lebo prvy cyklus s inofo sa mi predlzil a taku ms co som mala no zaujimave :D

mata67
14. jan 2014

Pridávam svoju skúsenosť s Inofolicom ... odporučil mi ho lekár minulý rok v apríli, po využívaní prvého balenia som zistila, že som tehu, bohužiaľ to nedopadlo dobre v 8 tt MA. Ťažko povedať či k otehotneniu došlo aj zásluhou Inofolicu, alebo psychikou, že TOTO už musí pomôcť ... Odvtedy som ho už neužívala, zatiaľ nič :(

ankamar
14. jan 2014

ahojte, HA neberiem od augusta, 1.12. som bola na prehliadke a moj doktor mi odporucil infolic a brala som ho do 24.12 kedy som zistila, ze som tehu🙂 je to uzasne, skutocne odporucam a drzim vsetkym palce

🙂

benny11
15. jan 2014

@manucao ja som sa včera vrátila z nemocnice, absolvovala som operáciu - artroskopiu členka. Konečne som mala ovuláciu po dvoch mesiacoch, tak som sa aj veľmi tešila. No teraz už len čakám, či sa zadarilo. Veľmi by som chcela, aby áno. Je to stresujúce, to čakanie. Manžel je zo mňa nervózny, že využívam plodné dni na "plodenie". Verím infolicu, pomohol kope žien, tak dúfam, že pomôže aj nám........
😉

sarusik
15. jan 2014

Ahojte,chcem pridat svoju skusenost s inofolicom.Mne sa podarilo otehotniet po 2 mesiacoch a pri minimalnej snahe 🙂 Takze odporucam a drzim vsetkym paste 🙂

ennynka
15. jan 2014

@sarusik brala si 1 alebo 2 denne?a predtym ste sa ako dlho snazili?

sarusik
15. jan 2014

Ahoj,snazili sme sa asi rok a brala som 2 sacky denne.Jeden rano a jeden vecer.Drzim paste 🙂

benny11
15. jan 2014

ja ho beriem tiež druhý mesiac 2 sáčky a zatiaľ nič... ☹

moschino1986
15. jan 2014

@benny11 čo je to druhý mesiac???!! ja idem 4mes.končiť..

moschino1986
15. jan 2014

@moschino1986 mám celkom po mrche, ale prsia stále bolia....

benny11
15. jan 2014

@moschino1986 držím palce nech sa zadarí

sarusik
15. jan 2014

Niekedy trva dlhsie nez zaberie,ale neboj podari sa 🙂

moschino1986
15. jan 2014

@sarusik kebyze mas pravdu..viem,ze nieco sa deje urcite.

moschino1986
15. jan 2014

@benny11 dakujem aj ja tebe a vsetkym co si zelaju baby.

zabka88
16. jan 2014

ahojte baby, sorry že vám tu leziem, ale dala som sa teda aj ja na inofolic, a chcem sa spýtať- magistra v lekárni mi odporučila brať to 1x denne, na nete aj tu v diskusiách som videla že ženy to berú aj 2x denne.. dnes som študovala návod na krabičke a tam bolo uvedené že odporúčané dávky neprekračovať.. tak teraz neviem.. poradíte mi ako homám brať? inofolic nemám na odporúčanie lekára, kúpila som si ho sama len ako doplnok pri snažení, nemám PCO ani inú diagnozu..

petulla28
16. jan 2014

@zabka88 ahoj, nové studie vraj preukazali, ze pri braní dvoch sáčkov denne je vyssia uspesnost otehotnenia. Ja tiez beriem inofolic, ale len jeden sácik denne. Je na tebe, ci budes brat jeden alebo dva. Avsak ide to celkom dost do penazi, ked budes brat dva.

zabka88
16. jan 2014

@petulla28 ďakujem , áno je to dosť drahé hlavne keď si to najprv kúpite v lekárni za strašné prachy až potom hľadáte na internete reálne ceny 🙂 no čo už, poučila som sa..
skôr mi šlo o to či mi dvojnásobná dávka nejako neublíži... viem že je to len vitamín ale predsa.. normálnu kyselinu listovu som vysadila nechsa nepredávkujem 😉

petulla28
16. jan 2014

@zabka88 urcite neublizi🙂 naopak🙂

zabka88
16. jan 2014

@petulla28 ďakujem 🙂 v tom prípade skúsim 2x, mám len dva mesiace kým do mňa začnú pchať doktori hormóny, tak snaď sa do vtedy čosi udeje 🙂 držím vám baby palčeky nech je snaženie úspešné 🙂

sopfie
16. jan 2014

tak snazilky dufam ye sa nam to podari, ja tiezod dnes idem brat prasky tak som vedava 🙂 potoklkom snazeni a vysetreniach mam stalesancu otehotniet, tak dufam ze toto pomoze

yanka1
16. jan 2014

dievcata, ak by mal niekto zaujem, zvysilo mi 15 ks z 20 ks balenia INOFOLICU, ponukam samozrejme lacnejsie ... dufam, ze ja ho uz potrebovat nebudem 😉 ak by mal niekto zaujem, piste do IP

inge888
18. jan 2014

Ahojte, potrebujem vaše skúsenosti ohľadom inofolicu. Ako rýchlo vám upravil menštruáciu? Treba ho brať dlhšie, aby mi ms chodila pravidelne, či sa to prejaví už v prvý mesiac užívania a ms dorazí včas? Totiž beriem ho už 2 týždne a ms nikde.

ennynka
18. jan 2014

@inge888 podla mna urcite dlhsie ako mesiac...mne prvy mesiac prave posunul menstruaciu na neskor ako som mavala kedze mi posunul aj ovulku a od dalsieho mesiaca uz som mavala pekne cykly 28-30dnove...

inge888
18. jan 2014

@ennynka som si aj myslela, ja len že mi 7 dní mešká ms. A veľmi túžime aby ani neprišla 🙂

klaudia84
19. jan 2014

baby aj vam posunul inofolic menzes?dnes uz som 42 dni cyklu 😒