Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@ennynka to spinenie do ovulacie som myslela. to spinenie pred a po mrche mam tiez uz roky, tym sa uz nezaoberam, doktori povedali, ze to je u niekoho proste tak. inofolic beriem druhy cyklus, tak zrejme to spinenie do ovulacie sposobuje on. je fakt, ze po ovulke uz ziadne spinenie, az potom dva dni pred mrchou
@casperka1980 kde ste boli na tom poskoitalnom teste prosím?
@pollyanna u urológa.. ráno rýchlovku s manželom a rýchlo k dr..
@zuzixx to som bola len u urológa, ten mi odporučil nejaké vyšetrenie na protilátky.. to sa zase robí u gyn...
skúsim vyskúšal ten lubrigyčný gel nato určený.. vraj upravuje aj ph v pošve.. viac info nemám.. a ku gyn. sa dostanem niekedy až na budúci týždeň..
@casperka1980 😉 aha,u urologa si bola,ja pôjdem na test do CAR.Gel na pocatie Conseive plus mám aj ja...druhý krát sme hi použili cez ovulaciu,ale zatiaľ nič...
Ale skús ho aj ty,možno budete úspešnejší 😉
Darujem 8 sáčkov Inofolicu prvej ktorá sa mi ozve do pošty.
Darované
Dievcata,ak niektorej zostal inofolic,napiste mi ip.,kupim od vas.
Aj ja kúpim 🙂
Baby, potrebujem poradiť - 31.1.som dostala po 6 - dňovom meškaní MS, no skôr to bolo špinenie do 7.2. Ešte 6.2. som si nasadila Inofolic 1x denne. 13.2. som zase začala špiniť 16.2. to prešlo do silného krvácania až doteraz. Krvácanie je s Inofilicu ?( na 24 hod. mi treba 1 bal.vložiek, za normál.okolností mi to stačí na 4 dni )
ahojte, tento mesiac mám druhýkrát clostil a budú mi pichať pregnyl. Ak mi to nezaberie ani teraz, rozmýšľam, že nasadím inofolic..doktor mi ho spomínal. Ako ho beriete? snažíme sa 15 mesiacov, mám brať 1 denne, alebo 2. ? to sa pije každý deň aj cez menzes? či vtedy sa vynecháva. ďakujem 😉
@1aduliatko1 Ahoj. Pri snazeni o babo sa odporuca davka 2x denne. Rano a vecer...a pije sa bez prestavky kazdy den aj cez menzes. Mozes si ho nasadit hocikedy pocas cyklu
@1aduliatko1 ahoj, mne môj gyn kázal 2 násobnú dávku, cize 2x denne... Ale počas menzesu fakt netuším ako, ani ja som sa nepytala... Skúsim vyzistit....
@matkova_laska ďakujem baby..ak nepomôže clostil s pregnylom, vyskúšam ten inofolic 😉
@1aduliatko1 ja mam pocit ze mam po tom inofolicu omnoho vacsiu chut na partnera 😀 😀 😀 Neviem, ci je to nejaky vedlajsi ucinok, ale mojmu sa to velmi paci :D
Ak by ste niektora chcela ostalo mi este 37tabl Ladee Vita - kyselina listova, lekar mi ju dal ale po folikulometrii zistil, že potrebujem niečo ine....
Ahojte baby.Mam taky problem,ze 2 roky sa z manzelom snazime o babo a zatial neuspesne,7.1.2014. som mala poslednu mrchu a pred 8 dnami som zacala brat uz druhe balenie Inofolicu testik negativny tak neviem ci moje meskanie mohol sposobit ten inofolic alebo som tehu?nemam ziadne priznaki (no aspon si mislim) aj ked mam nepravidelny ciklus mate stym niektora skusenosti ?prosim poradte mi Dr. ani neriesim pre jeho neochotu DAKUJEM
Ja som Inofolic užívala 2 mesiace po 2 sáčky a dnes som si na teste našla 2 // 😵 🙂 som neskutočne šťastná . Ja si myslím, že tento produkt má niečo do seba...vždy som mala nepravidelný menzes a hned po mesiaci užívania sa mi cyklus upravil, takže baby nevzdávajte sa ,je to trošku drahšie ale v dnešnom uponáhľanom svete si treba telo doplňať rôznymi vitamínmi...držím palčeky
ja som brala Inofolic, síce iba mesiac, ale k otehotneniu mi nepomohol a menzes mi po ňom meškal 6 dní, inak mám 28 dňové cykly :(
@miroslava2207 aj ja ho beriem mesiac.Perioda prišla načas,čo sa nestáva často,ale za mesiac si telo ani "nevšimne",že nejaké vitamíny má navyše.Aj mne povedal DR,že minimálne tri mesiace treba brať.Sú to len vitamíny,nie antibiotiká,ktoré za týždeň prinesú výsledky....ja tomu dávam ešte tri mesiace a potom fajront 🙂

@leamax mala som to asi 3x(3cykly) ale tak ja spinim kazdy mesiac aj pred aj po MS