Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
beriem inofolik len od aprila, mam 32, problem? to by bolo na dlho , ale v skratke ja mam pco, plus viacere krvne mutacie a syndrom lepiv,dosticiek druheho stupna, priatel ma pomalsie a deformovane spermosky deti mat mozme ale u mna by to chcelo parnera s perfekt. spermiami alebo u priatela priatelku so super vajkami, lebo takto nase spermie sa nedokazu dostat do mojich pco vajicok..aj ked sanca tam je lebo skratka nase reprodukcne organy idu len teda nejdu na 100 % ale dajme tomu na 70 - 80 % prave vdaka tomu co pisem vyzsie, uz sme boli aj na umele, dovod preco sa zatial neudrzalo v maternici ( v minulosti sme mali abort) su prave tie moje mutacie ale verim ze sa nam to podari , som optimista 🙂, menzes mavam kazdy mesiac a ovulaciu tiez na to mi lieky netreba,,,ale inofolik mi bol odporuceny teda aj ako podpora na otehotnenie ale aj ako prevencia na pco vajka,,tak uvidime , verim ze to zafunguje 🙂
http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecuso...
Akcia... neviem od kedy,ale ak by mal niekto zaujem.ja som si akurat objednala 2 balenia 🙂
@cmelica ja som si cez vikend 3balenia objednala. Budem to uzivat prvy krat tak dufam ze zaberie a nebudem musiet na ivf
@marttina333 drzim palce mooooc.... ja uzivam 2 mesiac ... no uvidime, doteraz som len 1x za den a od dnes 2 sacky. tak vela stastiaaaaaa 🙂
@cmelica ja som teraz zacala pred tyzdnom tiez 1xdenne v strede cyklu a v novom cykle zacnem 2xdenne
@marttina333 ja som cely ten mesiac brala len jeden .... dnes som 7DC a idem 2x... snad zaberie .kolko sa snazite o babatko?
My sme sa pokusali 2 roky, lekar povedal, ze sme obaja zdravi, tak sme skusali len medikamenty dostupne v lekarni...nic nepomohlo...potom som si dala mesiac pauzu a kupila som si inofolic na odporucanie mojej znamej, vybrala tri balenia a sup, zostala som tehotna 🙂 ci je to za to, posudte samy 🙂
@cmelica tak u 2roky. Mam pco tak snad inofolic zabere. Raz sa nam uz podarilo prirodzene v cykle po iui ale skoncilo to kyretazo . Teraz cakam na 3menzes a zaciname odznova
Ahojte chcem poradiť a dúfam že mi niektorá dobrá duša odpovie . Beriem Duphaston - ms s nim síce mám ale neovulujem ,rozhodla som sa brať inofolic a fyto soju , budem merať BT . Pomohol niektorej z vás inofolic aspon k menstruacii bez inych hormonalnych liekov (Agolutín, Duphaston...) Chcem Duphaston vysadiť aby mi dr urobila hormonalny profil , ale zas nato potrebujem mat cyklus .Budem rada ked mi napíšete či máte v tomto smere s ním skúsenosti 😉
@katinka4 ahoj,mne inofolic nepomohol aby som mala pravidelnu menstruaciu.predtym ako som ho zacala brat som mala ms aspon kazdy 2-3 mesiac (bez hormonov) ale teraz bol naposledy v januari a odvtedy nic :(( brala som 2 sacky denne a teraz uz beriem len 1 lebo som z neho pribrala,akoby som bola naliata vodou..
@katinka4 ahoj ja mam tiez nepravidelnu, a to mam 2 roky po porode a beriem sice nie INOFOLIC, ale jamieson Niacin+inositol ale iba 1 tbl. denne. Denny prijem inositolu by nemal presiahnut 100 mg a v 1 tbl. je 150. Na margo inofolicu zdal sa mi drahy a iba 20 sackov. (inositol 200 mg-1sacok)
Beriem ho 3 mesiac a tetku mam na 32-33 DC co je super lebo predtym som mala aj raz za 2-3 mesiace.
Pred 4 rokmi som brala clostilbegyt (nieco podobne ako duphaston)a ten mi nezaberal ovulacia nebola vajicka rastli ale nedarilo sa im dospiet. Brala som az 3-4 tablety denne dr. tvrdil ze je to v pohode. Mne bolo az z toho zle/vedlajsie ucinky/ . 2 mesiace po vysadeni Clostilu som ostala tehu. S tymi horm. liekmi to je o nicom, vyskusaj inositol tusim kupis aj samostatny (swanson.sk) mne to upravilo MS a uvidime ci sa zadari aj II. tehu. Drzim palce
ahojte, Ja som brala inofolic, 2x denne mesiac a pol a otehotnela som
@janderka zmoze..ja som tomu tiez nechcela verit..kazdy mi vravel, ze vlemi myslim na dieta..ale ja som skor myslela co skor s pracou..chodila som velmi nestatna z prace a v nedelu sm uz mala z toho riadne nervy ze tam idem opat...Prislo vsetko tak necakane, marodka, kvoli zapalu oka a potom manzel nadhodil, ze kd som uz doma, nech dam vypoved..dodnes pamatam ten oslobodzujuci pocit, ked som odchadzala z posty co som bola poslad vypoved..nieco uzasne..
ahojte 🙂, my sme sa s priateľom pokúšali o mimi skoro rok a nedarilo sa..môj doki mi poradil inofolic, že má 10 báb vďaka tomu tehotných, tak som skúsila. Brala som ho necelé 2 mesiace a jedného pekného dňa mi nedalo nespraviť si test... (príliš veľké bolesti pŕs, jeden deň len špinenie-nie menzes, bolesti vaječníka ale strašné) 🙂 a boli dve čiaročky. Strašne sa tešíme s priateľom a som rada, že som poslúchla môjho dokiho 🙂 takže ja odporúčam 😉 a samozrejme držím päste a hlavne treba byť v poho (ak sa dá) a netlačiť veľmi na pílu..ja som čakala každý mesiac a keď som nečakala - čakala som jasné, že zase menzes..tak prišlo prekvapenie 🙂 prajem všetkým krásny dník a veľa šťastia babenky 🙂
ahojte 🙂 ja som brala inofolic minuly rok vyse mesiaca a dnes uz mame doma nadherneho 6,5-mesacneho synceka 🙂 mozem len odporucit 🙂))
@elissa17 Ahoj, takže si si istá, že si pribrala práve z INOFOLICU? Zaujíma ma to, lebo aj ja som pocítila, že nejako naberám na váhe. Avšak sa mi tomu nejak nechce veriť, keď si vezmeme, že INOFOLIC je v podstate len kyselina listová a inositol - čo je vlastne vitamín skupiny B !
@marttina333 Držim palčeky, my sme v úplne podobnej situácii. Tak verím, že čo nevidieť sa tu pochválime a na všetko to snaženie a neúspechy sa zabudne 😉

@tatinka tak to uz je fakt dlho... A doktori vam povedali, v com by mohol byt problem? Kolko mas rokov? ak to nieje tajomnstvo 🙂 A ako dlho beries inofolic? Mne dr povedala, ze som v poriadku akurat mam trochu dlhsi cyklus 30-35 dni... Preto mi dala duphaston na upravenie cyklu. Ja verim tomu inofolicu, ze moze pomoct. Drzim palce