icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ketere
15. máj 2018

@zuzka1120 ja som zacala stimulovat injekciami na ivf, preto ho nechcem, aby som to neprekombinovala

zuzka1120
15. máj 2018

@ketere jaj, takže nepomohol :(
Držím palce na IVF

ketere
15. máj 2018

@zuzka1120 dakujem

lenka3535
8. jún 2018

Ahojte, Ak by mal niekto záujem mam celé balenie INOFOLIC 60vrecúčok + cca.20-30 z otvoreného balíku- cena 27e . Kontakt:lenka.svecova212@gmail.com

zuzka1120
9. jún 2018

@lenka3535 Ahoj🙂 pomohol ti? aké máš s ním skúsenosti? a po akom čase?

doraka_28
20. jún 2018

@lenka3535 ahoj, predas aj zvlast? mna by zaujimalo iba 20, 30 ks... ak ano, aka by bola cena? dakujem.

ataly
23. jún 2018

@alinka333 ahoj, je to aktualne?

ataly
23. jún 2018

@lenka3535 ahoj je to aktualne?

tslobik
30. júl 2018

Ahojte, mám na predaj Fertiprona 40 sáčkov za 11€. Ak by niekomu pomohlo.

endzel
10. aug 2018

Ahojte, mam na predaj 66 sackov Infolic za 20 € a 30 sackov Folandrol za 10 €. Pripadne dohoda. Kontakt endzel@centrum.sk Osobny odber mozny v BA.

hejterka
20. aug 2018

Baby predavam inofolic, ostalo mi 47 vrecusok, spotreba do 05/2019 za cenu 17 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂

stefi105
22. aug 2018

Ak tu má niekto záujem o Inofolic, (vrecúška) 90 ks- výživový doplnok s obsahom inozitolu a kyseliny listovej za super cenu 34,00+ poštovné alebo platba na účet tak mám k dispozícii. Záruka 05/19 a 01/2021

stefi105
22. aug 2018

@zuzka1120 Ahoj, mne Inofolic pomohol. Po 2 mesiacoch som prirodzene otehotnela. Aj manžel bral Folandrol, na zlepšenie kvality spermií. Brala som jeden sáčok denne aj v druhom trimestri. Je to dobrý výživový doplnok.

alzbetkabetka33
23. aug 2018

Ahojte, mam na Vas otazku. Uz asi 10mes sa snazime o druhe babo a nedari sa. Nesledujem si ovulaciu, nerobim ziadne merania a zapisovania, nechali sme to na prirodu. Menzes mam uplne pravidelny, ziaden problem. Minuly tyzden mi gynekolog odporucil ten partnersky balicek, tak som to kupila a zacali sme s mm uzivat. Ale mne je nejak zle odvtedy. Stretli ste sa s tym niektora? Nemozem povedat ze ma prehana, ale po uziti mam zaludok ako na vode a teda raz za den utekam na wc. Dnes do rana uplny masaker, som pred spanim dala druhu davku a o hodinu som sa zobudila, total prepotena, bolest v bruchu na hnacku a v zaludku pocit na zvracanie. Asi hodinu som predychavala a chodila po dome. Beriem ho 7 den dnes.

endzel
23. aug 2018

@alzbetkabetka33 Ja som nemala ziadne problemy a to som to pila rano, niekedy aj na prazdny zaludok.

alzbetkabetka33
23. aug 2018

@endzel no asi skusim znizit davku na jeden sacok denne... a uvidim co to spravi. Ale teda ani dnes mi nieje dobre, uplne divne brucho mam.

zuzka1120
23. aug 2018

@alzbetkabetka33 pite len jeden sáčok denne.

katikaa222
23. aug 2018

@alzbetkabetka33 a nemozete byt tehotna? Alebo nejaka viroza? Ja som skor mala tiez obcas akoby nafuknute brucho len mam HIT.

alzbetkabetka33
23. aug 2018

@katikaa222 tehotna nie, vcera mi koncil menzes. Viroza neviem, ja mam len pocit na zvracanie, ale nevracala som. LEn ma asi 4x od soboty prehnalo a citim sa divne. Hlavne do seba jedlo neviem dostat, vobec nemam chut jest. No nic, znizim davku a mozno ma len nieco obchadza a prejde to.

katikaa222
23. aug 2018

@alzbetkabetka33 to mohlo byt aj z menstruacie ale skor viroza v tomto teple ja som tak mala skoro tyzdenv tomto horku a je toho plno. Teplotu si nemala? Nebude to z Inofolicu..

alzbetkabetka33
23. aug 2018

@katikaa222 no neviem, mi pride divne ze v piatok som si dala prvy a v sobotu mi uz bolo zle. Najprv som to pripisovala menzesu, ale nepreslo to do dnes. Plus vyslovene ked si to dam rano predtym ako idem do prace, mam asi hodinu zaludok ako na vode s pocitom na zvracanie. Inak raz mi neurolog dal milgamu a mi z nej bolo zle od zaludka, vtedy som az triasku a teplotu s hnackou mala. A to mi povedal ze som len druhy clovek co sa stazoval. Tak neviem,mozno mi to fakt nesedi, preto som len zistovala ci niekto takto reagoval. Skusim dat len jednu davku ci to pomoze. Chcela som mesiac vydrzat, ale tak ked sa neda tak to nebudem silit.
Dakujem

katikaa222
23. aug 2018

@alzbetkabetka33 neni za co. Mne gynekologicka poradila Nosifol Dou Activ novinka ale dostat len na nete lebo v lekarni len Nosifol klasický a drahsie. Je to vraj ako Inofolic ale viac ucinnych latok keby Ti neprechadzala ta nevoľnosť..kazdi reagujeme inak 🙂

sonik231
9. sep 2018

@sandra151 ahoj. Chcel sa len spýtať keď ste užívali inofolic., Pomohol vám a ako dlho ste ho užívali? 🙂. Chcela by som si ho tiež kúpiť.

sonik231
9. sep 2018

Ahojte chcem sa spýtať .teraz keď ste tu písali v tomto roku 2018.ze ste začali užívať inofolic.pomohol vám dievčatá ? 🙂. Ja som doteraz užívala femigrad 2 mesiace a zatiaľ nič. Chcela by som vyskúšať inofolic.dakujem za kazdu odpoveď 🙂

stefi105
10. sep 2018

@sonik231 Ahoj, mne Inofolic pomohol. Po 2 mesiacoch som prirodzene otehotnela. Aj manžel bral Folandrol, na zlepšenie kvality spermií. Brala som jeden sáčok denne ešte aj v druhom trimestri. Zvyknú ho odporúčať dokonca aj reprodukčné centrá. Je to dobrý výživový doplnok. Ak by si mala záujem, mám ho na predaj, 90 ks- za super cenu 34,00+ poštovné. Záruka 05/19 a 01/2021

sonik231
10. sep 2018

@stefi105 . Ďakujem . Bola som si ho už kúpiť v lekárni. Ďakujem veľmi pekne za info 🙂

sandra151
10. sep 2018

@sonik231 ahoj,užívali sme to cca štyri mesiace a nepomohol,doteraz niesom tehotná

sonik231
12. sep 2018

@zuzka992 ahoj.pomohol ti inofolic.ja som ho tiež začala brať teraz prvý cyklus.uz som mala aj femigrad a ten nepomohol vôbec. Kyselinu listovú užívam už rok . Takto pred rokom som potratila a od januára sme si nedávali pozor. A stále nič. Tak chcem len vedieť že či ti to pomohlo alebo som si to zbytočne kupila. Ďakujem 🙂

zuzka992
12. sep 2018

@sonik231 ahoj 🙂no mne nepomohol, asi štyri mesiace som ho užívala a nič, ale podľa mna zbytočne si nekúpila 🙂 mnohym ženám pomohol 🙂 takmza vyskúšanie nič nedáš, my sme si teraz kúpili macu peruánsku a kotvicnik zemný, tak uvidime 🙂 držím palce 🙂 my sa snažíme už rok a dva mesiace 😥

sonik231
12. sep 2018

@zuzka992 držím palce. A ďakujem za info 🙂