Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@vierkaviera prosimta ja co mam 20 sackov tak tam je pisane jeden sacok 2 krat denne.To je ako myslene?Pol sacka rano a pol vecer?Dakujem moc za odpoved.
@mamartinka no malo by to byt tak ze jeden rano jeden vecer
Takže sa pripájam s mojou skúsenosťou. Snažíme sa o bábätko, takže som navštívila lekára, že pol roka a zatiaľ nič. Odporučil mi Inofolic, začala som ho užívať od prvého dňa MS. Menzes som mala dovtedy každých 30 dní, po nasadení inofolicu to meškalo, tak celá natešená robím ten a nič, negatívny. Menzes prišiel po 5tich dňoch meškania. Takže môžem potvrdiť, že mi to rozhádzalo cyklus, uvidím ďalší mesiac. Určite nebudem brať dlhšie ako 3 mesiace, nakoľko je to brutálne drahé.
@vierkaviera ale to su potom 2 sacky 2 krat denne.
@mamartinka no mne to takto kazal lekar. Skus sa informovat u svojho. Ja som tiez nevedela ako to mam chapat a poradila som sa s nim 😘
@mamartinka 1sacok 2x denne znamená 2x po jednom sáčku čiže na deň to budú 2 sáčky 🙂
@ludka0611 hej jeden rano a druhy vecer. Cize dva sacky denne
@matrina234 Dobrý deň, ak by to bolo aktuálne, mala by som záujem.
@tslobik mozno este najdem aj viac 🙂 poslite mi do spravy adresu ;)
@bibianatomas Kde si zohala prosim? To je tusim zlozka Inofolicu...Dakujem
@matrina234 ahoj, je to este aktualne? Moc by mi to pomohlo. 🙏🏻
@miriammiroslava bohuzial uz nie ...
@anavi89 ja by som mala zaujem DM
@matrina234 Dobrý večer, neviem kde by som sa Vám mohla verejne poďakovať (inzeráty v bazáriku nemáte)....Ale ste výnimočná osôbka....V dnešnom svete....plnom zisku....obdivuhodné. Naozaj z celého srdca ďakujem a vážim si......vždy pre mňa najvzácnejšiu vlastnosť a to "ľudskosť, empatiu". Ďakujem krásne❤🙂🍀
@tslobik ďakujem krásne ... nie je zač a držím palčeky ✊🙃
Ak by mala niektorá záujem mám na predaj inofolic ... mne pomohol
Ahojte, chcem sa vas opytat. Tiez ste pri brani inofolic priberali? Za 2 tyzdne uzivania dom na +5 kg a to 4krat do tyzdna sportujem. Nechcem vyzniet ako povrchna krava, ale trapi ma to a nepride mi to moc zdrave. Neexistuje k nemu alternativa, bez tohto neziaduceho ucinku. Ved takto kym otehotniem, tak budem obezna a to tiez ohrozuje plodnost 😳
@michaela329 fuha +5kg za 2. Tyzdne? A urcite je to z toho? Ja uzivam 3. mesiac inofolic a zatial som pribrala tak max 1,5 kg, mozno len zadrziava vodu v tele...
@michaela329 ahoj, ja som tiez z neho pribrala a odvtedy ho nechcem brat, lebo to bolo divne, v priebehu dvoch tyzdnov plus 2kg a nevedela som sa toho potom zbavit. A bola som taka neforemna, akoby mi to vsetko skoncilo v bruchu.
@michaela329
@trance123
@zoja82 pribera sa preto, ze inozitol je vitamin skupiny B a po tych sa pribera, respektive velmi zvysuju chut do jedla... aj ja som pribrala ale tiez max 1-2kg za dva mesiace (ale nevadilo mi to bola som vdacna ze mi pomohol otehotniet).... 5kgza taku kratku dobu je dost to neviem ci bude tym... poznam vela bab ktore ani nepribrali z neho...

@simkamatko vazne?Tak my sme na nejake take detailne vysetrenia neboli, tak s tymto neviem velmi 😳